Η Ιταλία «παγώνει» τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία...!!!


Όπως ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές στην εφημερίδα, η επιχείρηση για τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία έχει τεθεί σε παύση επειδή «πρώτα πρέπει να συντονιστούμε με το ΝΑΤΟ και να εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες των στρατιωτικών αιτημάτων της Ουκρανίας λεπτομερώς».

«Μόνο τότε θα καταλάβουμε τι χρειάζεται το Κίεβο και τι όπλα μπορούμε να προμηθεύσουμε».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ θα επισκεφθεί την χώρα και θα συναντηθεί τόσο με την πρωθυπουργό Μελόνι, όσο και με τον υπουργό άμυνας της Ιταλίας.

Μαζί με τον Στόλτενμπεργκ, οι ιταλικές αρχές κατά πάσα πιθανότητα θα καταρτίσουν κατάλογο όπλων για την Ουκρανία, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Στην πραγματικότητα και η Τζόρτζια Μελόνι περιμένει να δει το αποτέλεσμα των αμερικανικών ενδιάμεσων εκλογών στις 8 Νοεμβρίου για να αποφασίσει αν θα σταματήσει την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία.

 Σημειώνεται ότι και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ ετοιμαζεται να κανει το ιδιο...

Επί της ουσίας ο Ρίσι Σούνακ προετοιμάζει άπαντες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Βρετανίας για εν μέρει τουλάχιστον, αποχώρηση από την στήριξη της Ουκρανίας.

Στις ΗΠΑ οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι με την κυβέρνηση Μπάιντεν και τους εξτρεμιστικούς κύκλους που την ελέγχουν και σπρώχνουν την χώρα σε μία πυρηνική αντιπαράθεση με την Ρωσία ενώ η ακρίβεια στα καύσιμα «πονάει» πλέον και την αμερικανική μεσαία τάξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-exoume-dosei-megalyteri-voitheia-stin-oukrania-apo-ayti-pou-nomizete-epivevaiose-emmesa-tin-paradosi-ton-rm-70/

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%a6%ce%91%ce%96%ce%91%ce%9d-%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%9f%ce%9a%ce%9f%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%91%ce%99%ce%9c%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3/


    Όταν η μάνα έχει πάρει δώσε με τον ίδιο τον διάβολο, ο γιος δεν θα βγει άγιος. Το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις