Deep Staters φεύγουν από τις ΗΠΑ υπο τον φόβο της στρατιωτικής σύλληψης

 

Αρκετοί πολιτικοί του Deep State και μέλη

της διοίκησης του εγκληματικού καθεστώτος φοβούνται τόσο πολύ τη σύλληψη από τον στρατό των ΗΠΑ που ασκούν τον έλεγχο από μακριά, και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για παράδειγμα: Το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ είχε σχεδιάσει να συλλάβει αμέσως τον διεφθαρμένο γενικό εισαγγελέα του καθεστώτος, Merrick Garland, αφού το FBI εξαπέλυσε μια θρασύδειλη, παράνομη επιδρομή στο σπίτι του προέδρου Donald J. Trump στο Mar-a-Lago. Όμως ο Γκάρλαντ δεν μπόρεσε να βρεθεί, παρά τη μαζική μυστική επιχείρηση για να ανακαλύψουν το πού βρίσκεται. Δεν ήταν στην Ουάσιγκτον, ούτε στη διεύθυνσή του στο Chevy Chase, στο Μέριλαντ. Ο στρατός είχε επιτηρήσει κρυφά τα δύο εξοχικά του σπίτια, ένα στο Ντέλαγουερ και ένα στο Ρόουντ Άιλαντ, αλλά τα βρήκε άδεια. Τα φώτα στα σπίτια άναβαν εξ αποστάσεως το βράδυ για να δώσουν την εμφάνιση ότι τα σπίτια ήταν κατειλημμένα και οι γείτονες μάζευαν αλληλογραφία από τα γραμματοκιβώτια του Γκάρλαντ. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, καθώς οι Αμερικανοί πεζοναύτες εψαχναν σε πολυτελή ξενοδοχεία σε γνωστά οχυρά του Deep State, τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ έλαβαν είδηση ​​ότι ο Garland είχε εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον Καναδά λίγες ώρες πριν από την επιδρομή.

Ο Γκάρλαντ ήταν παράξενα σιωπηλός μετά την επιδρομή του FBI. Η πρώτη του δημόσια δήλωση, μια σύνοψη δύο λεπτών, ήρθε πέντε ημέρες αργότερα. Η σύντομη εμφανιση πραγματοποιήθηκε σε μια περιοχη στην Οτάβα, με μια εμφανιση τύπου CGI. Τα  Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι ο Garland βρίσκεται υπό την προστασία του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau και πιθανότατα ανακατεύεται μεταξύ κατοικιών για να καλυφθει σε περίπτωση που περάσουν τα σύνορα για να τον αρπάξουν.

«Ξέρουμε ότι είναι εκεί, απλώς όχι ακριβώς πού», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ. «Προφανώς, δεν θέλουμε ένα διεθνές περιστατικό και έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι έκανε σύντομα, πολύ σύντομα ταξίδια πέρα ​​δώθε. Είναι μόνο θέμα χρόνου».

Όταν ρωτήθηκε τι στοιχεία έχουν τα Λευκά Καπέλα, πρόσθεσε, «Βουνά. Είναι ένοχος για προδοσία».

Και ο Γκάρλαντ δεν είναι ο μόνος αξιωματούχος που αναζήτησε καταφύγιο σε ξένο έδαφος.

Η ίδια πηγή είπε ότι ο στρατός είχε μάταια αναζητήσει τον χειριστή του Μπάιντεν και υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος, παρά τα φαινόμενα για το αντίθετο, ελέγχει το Deep State Department από ένα ασφαλές καταφύγιο κάπου στην Ανατολική Ευρώπη. Ο στρατός τον είχε σχεδόν συλλάβει τον Ιούνιο, αλλά ο Blinken είχε τους τροπους για να αποφύγει τη σύλληψη και να φύγει από τη χώρα.

«Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο [Blinken] δεν έχει πατήσει το πόδι του στις ΗΠΑ από τον Ιούνιο. Γνωρίζουμε ότι έχει μείνει στη Σερβία και την Κροατία και πιθανότατα είναι ακόμα σε αυτήν την περιοχή. Θα μπορούσε να ζει στην Ουκρανία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κακοί, κακοί τύποι, αλλά όχι ηλίθιοι. Έχουν απεριόριστους πόρους, δηλαδή μετρητά, για να δωροδοκήσουν ή να εκβιάσουν το δρόμο τους προς την ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια των χρόνων του Μπους, ο στρατός είχε μια τράπουλα με χαρτιά που ήταν τρομοκράτες που ήθελαν να σκοτώσουν ή να πιάσουν. Λοιπόν, έχουμε τη δική μας τράπουλα και ο Blinken είναι η βασίλισσα των μπαστουνιων μας, που σημαίνει ότι είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων χειριστών Μπάιντεν».

Αρνήθηκε να κατονομάσει τον Βασιλιά και τον Άσο των Μπαστουνιων επειδή, όπως είπε, μπορεί να αγνοούν ότι ο στρατός τους κυνηγά ενεργά.

«Αν πιστεύουμε ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως απόλυτη βεβαιότητα», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις