ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....!!!


 Επειδη εχουμε γεμισει ηλιθιους και προβατα...

Κι επειδη εχω βαρεθει να ακουω συνεχως μπουρδες

Το καθεστως εχει επιστρατευσει μεχρι χημικους-μηχανικους

να κανουν μαθηματα ιατρικης μεσω των ξεπουλημενων ΜΜΕ

Αυτο δειχνει οτι ξεμεινανε απο "προθυμους"....

Ξυπνηστεεεεεε ρεεεεεεεε.....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Καλα ας απομονωσουν τον δηθεν ιο καποτε να επιβεβαιωσουμε οτι υπαρχει και μετα μιλαμε για μεταλλαξεις και τετοιες μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει κάποιος παριστάνοντας τον γιατρό, έχοντας κάποιο άλλο ελεεινό υποκείμενο (Σαριγιάννη) ως σημείο αναφοράς προς σύγκριση;
    Έχει πτυχίο γιατρού και απο που το πήρε και πώς, να γεμιζει τον κόσμο με αφρούς των γενοκτόνων;
    Ακου τέταρτη και πέμπτη δόση και δύο στελέχη της ομικρον και 2 μελέτες απο την Αγγλία της Κορώνας τον ιο, που ενώ η κορώνα είχε ψοφίσει θα πέθαινε όταν θα το αποφάσιζε ο ιος.
    Τόλμα να συγκριθείς με κανέναν γίγαντα σαν και τον Dr Russell Blaylock η Robert Young που σας κάνουν να φαίνεστε φουσκιά δίπλα τους.
    Αυτοί είναι χυδαίοι υβριστές της θεάς Υγείας, διασυρτές του πατέρα της Ιατρικής και της Ελλάδος γενέτειρας των επιστημών και οχι μόνο.
    Έχει ακούσει ο τενεκές ότι στην Αλλόνησο διδάσκει ο κορυφαίος της Ομοιοπαθητικής, γιατρούς απ' όλο τον κόσμο και το έργο του θα φθάσει τους 15 τόμους;
    Σας σιχάθηκαν και οι γνωστοί σας ακόμη ρεμάλια του κερατά που σας κάνει ένας ιουδαίος κτηνίατρος και ενα γενετικό "ατύχημα" του βρωμόσογου να σκοτώνετε τα ελληνόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις