ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ....!!!


 Ο κόσμος άρχισε να ακούει για πρώτη φορά για έναν νέο κορωνοϊό στις αρχές Ιανουαρίου 2020, με αναφορές για μια υποτιθέμενη νέα ασθένεια που μοιάζει με πνευμονία να εξαπλώνεται σε όλη τη Γουχάν της Κίνας. 

Ωστόσο, ο κόσμος στην πραγματικότητα δεν γνώριζε για τον Covid-19 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, επειδή μόλις στις 11 του ίδιου μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ονόμασε επίσημα τη νέα ασθένεια του κορωνοϊού Covid-19.


Λοιπόν, δεδομένου ότι αυτή είναι η επίσημη αλήθεια, γιατί τα δεδομένα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) ανέθεσε σύμβαση στις 12 Νοεμβρίου 2019 στη Labyrinth Global Health INC. για την «Έρευνα COVID-19», τουλάχιστον ενός μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κοροναϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19;


Τα συγκλονιστικά ευρήματα, ωστόσο, δεν τελειώνουν εκεί. Η σύμβαση που ανατέθηκε τον Νοέμβριο του 2019 για την «Έρευνα COVID-19» όχι μόνο είχε εντολή να πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία, ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης σύμβασης για ένα «πρόγραμμα μείωσης βιολογικών απειλών στην Ουκρανία» .


Ίσως εξηγεί γιατί η Labyrinth Global Health συνεργάζεται με την EcoHealth Alliance του Peter Daszak και την Metabiota του Ernest Wolfe από τη δημιουργία της το 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις