Το παιχνίδι τελείωσε, το SATA--NATO έχασε, θα ακολουθήσουν τεράστιες επιπτώσεις

 

Το ΝΑΤΟ και οι άρχοντες της Χαζαρικής Μαφίας

του έχουν χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τον πλανήτη γη, οπότε θα ακολουθήσουν ιστορικές επιπτώσεις, συμφωνούν όλες οι πολωνικές, κινεζικές, ρωσικές, MI6 και CIA πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκρούσκο είπε την περασμένη εβδομάδα «Το ΝΑΤΟ έχει ήδη ηττηθεί στην Ουκρανία».

 https://tass.com/politics/1523193

 Για παράδειγμα, «τα χτυπήματα υψηλής ακρίβειας στις στρατηγικές ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας οδήγησαν σε τεράστιες διακοπές ρεύματος και ανάγκασαν το Κίεβο να αναστείλει τις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη», γράφει η Rossiyskaya Gazeta.

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν είναι μια αντικειμενική πηγή, αλλά, οι πολωνικές πηγές πληροφοριών συμφωνούν λέγοντας: «Το χειμώνα, οι Ρώσοι θα περάσουν μέσω της Ουκρανίας στον Δνείπερο, αφαιρώντας την Οδησσό και το Χάρκοβο. Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για γη πέρα από τον Δνείπερο». Σημειώνουν επίσης «Η ΕΕ έχει ξεκινήσει έκτακτη εκκένωση των πρεσβειών της από το Κίεβο στην πολωνική πόλη Rzeszów (Rzeszow).»

 Οι KM έχουν περιοριστεί στη χρήση γραφικών υπολογιστών και πλαστών βίντεο για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο πόλεμος εξακολουθεί να διεξάγεται. Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε Ουκρανούς ηθοποιούς ντυμένους τραυματισμένους να βγάζουν selfies στο Κίεβο για ζωντανή κάλυψη από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης

 


 




 Οι κινεζικές μυστικές υπηρεσίες λένε επίσης ότι «το 80% των δυνάμεων του ΝΑΤΟ καταστράφηκαν στην Ουκρανία, γι' αυτό και διατυπώνουν πυρηνικές απειλές» (οι κινεζικές πληροφορίες παρείχαν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα εξουσίας που έλαβε χώρα εκεί, τις οποίες θα συζητήσουμε παρακάτω).

Οι απειλές για τον Αρμαγεδδώνα είναι φυσικά κούφια γιατί ούτε το KM ούτε το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν δεν ελέγχουν κανένα πυρηνικό όπλο, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Υπάρχουν επίσης περισσότερες ενδείξεις ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ χρεοκόπησαν. Δύο από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας, καθώς και των περισσότερων από τις εταιρείες του Fortune 500, η ​​Blackrock και η Vanguard φαίνεται να έχουν κηρύξει πτώχευση.

Η Blackrock International, Inc. Αρχεία χρεοκοπίας στο Λαφαγιέτ | BKData

 

Blackrock International, Inc. Files for Bankruptcy in Lafayette | BKData

https://www.blackrock.com/us/individual/products/227732/blackrock-international-institutional-class-fund

https://www.bankruptcyobserver.com/bankruptcy-case/VANGUARD-ENTERPRISES

 Ορισμένοι αναγνώστες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι η πραγματική συμφωνία, αλλά εξελίσσονται γεγονότα που θα το κάνουν αναμφισβήτητο την USA Corporation, καθώς και τα ιδιόκτητα Ηνωμένα Έθνη, BIS, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ.

Για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, οι χρηματοπιστωτικές αγορές μπορεί να είναι το πρώτο μέρος για να δούμε τεράστια γεγονότα να εκτυλίσσονται. Η US Corporation έχασε μια προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου και έλαβε προθεσμία έως τις 14 Οκτωβρίου για να βρει τα χρήματα πριν δηλωθεί ως αθέτηση υποχρέωσης. Εάν δεν βρήκαν πρόσθετη χρηματοδότηση, τότε όλη η κόλαση θα ερθει.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν το έκαναν.

Για παράδειγμα, οι ναυτιλιακές τιμές για τον Ειρηνικό έχουν πέσει κατά 75% από νωρίτερα φέτος, επειδή οι Ασιάτες δεν δέχονται πλέον αστεία χρήματα FRB ως πληρωμή για πραγματικά αγαθά.

 https://www.hellenicshippingnews.com/cargo-shipowners-cancel-sailings-as-global-trade-flips-from-backlogs-to-empty-containers/

 Επίσης, στις 12 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας Andrew Bailey είπε ότι η BOE θα σταματήσει να υποστηρίζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές στις 14 Οκτωβρίου. Τότε, εκείνη την ημέρα, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Kwasi Kwarteng απολύθηκε. Μετά από αυτό, πολιτικές όπως οι μη χρηματοδοτούμενες φορολογικές περικοπές για τους πλούσιους καταργήθηκαν.

Πηγές της MI6 λένε ότι οι Rothschild έχουν χάσει τον έλεγχο της BOE και ότι μια de facto στρατιωτική κυβέρνηση κυβερνά τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ναι, το βρετανικό υποκατάστημα των Rothschild έχει πλέον επίσημα χάσει τον έλεγχο του BOE για πρώτη φορά από τότε που το ανέλαβε μέσω συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών μετά τη μάχη του Βατερλό το 1815.

Τώρα, το ελβετικό υποκατάστημα της οικογένειας Rothschild φαίνεται επίσης να αντιμετωπίζει προβλήματα, το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ διένειμε πρόσφατα 9,37 δισεκατομμύρια δολάρια στην ελβετική εθνική τράπεζα σε μια πιθανή προσπάθεια να αποτρέψει την πτώση της Credit Suisse.

 https://www.newyorkfed.org/markets/desk-operations/central-bank-liquidity-swap-operations

 Εάν η Credit Suisse υποχωρήσει, το φαινόμενο ντόμινο θα προκαλούσε την κατάρρευση των περισσότερων μεγάλων δυτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την έκρηξη των αγορών.

Αυτά ούτως ή άλλως καταρρέουν επειδή η KM έχει χάσει τον έλεγχο του διεθνώς διαπραγματεύσιμου δολαρίου ΗΠΑ. Πηγές της οικογένειας Dragon λένε ότι όλα τα αποθεματικα χρυσού που υποστηρίζουν για άλλη μια φορά το δολάριο ΗΠΑ είναι τώρα υπό τον έλεγχό τους.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί από τότε που το KM τελείωσε από χρυσό το 1971, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ έχει γίνει μια γιγάντια ψευδαίσθηση. Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, η χρηματιστηριακή αποτίμηση αυξήθηκε κατά 4000% σε σχέση με το ΑΕΠ. Εάν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι αριθμοί του ΑΕΠ έχουν διογκωθεί άγρια από τον υπομετρημένο πληθωρισμό, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι οι χρηματιστηριακές αγορές δεν συνδέονται πλέον με την πραγματικότητα. Δεν είναι περίεργο που το μέσο βιοτικό επίπεδο της Αμερικής έχει πέσει από το 1971, ενώ το KM αποθεματικο έχει γίνει ψευδως εξαιρετικά βελτιωμένο χρησιμοποιώντας την απάτη των κεντρικών τραπεζών για να κλέβει από τους ανθρώπους.

 


 Οι KM προσπαθούν απεγνωσμένα να μεταβαίνουν σε ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά, καθώς αυτά δεν υποστηρίζονται επίσης από τίποτα, αυτή η προσπάθεια καταδικάζεται να αποτύχει.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα σημάδια ότι ο κανόνας του KM καταρρέει, η αποικία Rothschild της Γαλλίας δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για τις εισαγωγές πετρελαίου. Αυτό (όχι οι αναφερόμενες εργατικές διαφορές) έχει ως αποτέλεσμα τα πρατήρια βενζίνης σε όλη τη χώρα είτε να στεγνώσουν είτε να "παρατησουν" το φυσικό αέριο.

 


 Παρατηρήσαμε επίσης ότι ο σκλάβος Πρόεδρός τους Εμμανουέλ Μακρόν έχει τεθεί υπό δαιμονικό έλεγχο, όπως φαίνεται από το μαύρο μάτι του.

 https://twitter.com/The_Real_Fly/status/1580271555141337088

 Αυτό σημαίνει ότι ο γαλλικός στρατός και η δημοκρατία μάχονται τώρα για να απελευθερωθούν από τον Δαιμονικό έλεγχο.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, τα στρατιωτικά λευκά καπέλα θα κάνουν μια κίνηση για να τερματίσουν ολόκληρο το σόου τρόμου του Τζο Μπάιντεν.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις