Ο Στρατός καταστρέφει το Ερευνητικό Εργαστήριο Covid

 

Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ

και ειδικοί Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών του Στρατού πραγματοποίησαν έφοδο και κατέστρεψαν ένα ερευνητικό εργαστήριο Covid-19 του Πανεπιστημίου της Βοστώνης όπου επιστήμονες και μεταπτυχιακοί φοιτητές είχαν δημιουργήσει ένα υβριδικό σούπερ στέλεχος που σκότωσε το 80% των μολυσμένων ποντικών. Η ομάδα BU, η οποία είχε συμμετάσχει στην έρευνα «κέρδους λειτουργίας», είχε συνδυάσει το Omicron και τον αρχικό ιό της Γουχάν - μεμονωμένα όχι πιο σοβαρό από ένα συνηθισμένο κρούσμα γρίπης - σε ένα παθογόνο που θα μπορούσε να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, θεωρητικά.

Ο αμερικανικός στρατός, είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger, ανέλαβε αποφασιστικά μέτρα αμέσως αφού επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ενισχυμένου παθογόνου και άκουσε το προσωπικό της BU να καυχιέται για το «θαυματουργό» επίτευγμά τους.

«Αυτό που συμβαίνει στα ποντίκια μπορεί να μην συμβεί στους ανθρώπους, αλλά δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη. Τα εμβόλια σκοτώνουν αρκετούς ανθρώπους και δεν θέλουμε ένα πραγματικό Captain Trips στα χέρια μας», είπε η πηγή μας, αναφερόμενη στο φανταστικό παθογόνο στο The Stand του Stephen King που σκοτώνει το 99,4% του πληθυσμού.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, πρόσθεσε, συγκέντρωσε μια ομάδα για να εξαλείψει την απειλή.

Στις 02:00 η ομάδα εισχώρησε στην ασφάλεια της πανεπιστημιούπολης και οι Ειδικές Δυνάμεις παραβίασαν τις πόρτες του κτιρίου των Εθνικών Εργαστηρίων Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του πανεπιστημίου, ενός κτιριου 7 ορόφων από σκυρόδεμα και γυαλί. Οι Ειδικές Δυνάμεις παρακολουθούσαν ενώ ειδικοί ΧΒΡΠ σε προστατευτικό εξοπλισμό, εξοπλισμένοι με τα σχεδιαγράμματα και τα σχηματικά σχέδια της δομής, έκαναν είσοδο και έψαχναν συστηματικά κάθε εργαστήριο σε κάθε όροφο μέχρι να φτάσουν σε αυτό που θα έπρεπε να ήταν ένα κενό βιοεργαστήριο στον 5ο όροφο. Σύμφωνα με αναφορές πληροφοριών, το κτήριο έκλεινε στις 21:00 κάθε βράδυ και το προσωπικό έπρεπε να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις το αργότερο στις 9:30.

Όμως, η ομάδα βρήκε τρία άτομα ντυμένα με εξοπλισμό βιοασφάλειας να εργάζονται σε ημίφως και να μεταφέρουν δοκιμαστικούς σωλήνες μεταξύ ψυγείων αποθήκευσης στο εργαστήριο. Ένας από τους επιβαίνοντες, προφανώς ο επικεφαλής επιστήμονας, είπε στην ομάδα, «Ποιος είσαι; Δεν πρέπει να είσαι εδώ» και όταν του είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη από τις αρχές του αμερικανικού στρατού, πρόσθεσε: «Όχι, δεν είναι σωστό. Το NIH ξέρει τι κάνουμε. Έχουμε μια ερευνητική υποτροφία».

Παρόλο που οι «επιστήμονες» φορούσαν προστατευτικό εξοπλισμό, το ίδιο το εργαστήριο στερούνταν διασφαλίσεων που συνήθως βρίσκονταν σε περιβάλλοντα BSL: δεν υπήρχαν πεπιεσμένες πόρτες που να τοποθετούνταν σε αεροστεγείς πόρτες, δεν ειχαν ντους χημικών, δεν υπήρχαν αεροφόρες στολές με θετική πίεση, ούτε περιττοί συμπιεστές και ούτε θάλαμοι απολύμανσης. . Ένα περίβλημα 20 γαλονιών σε ένα τραπέζι, ωστόσο, χωρούσε 14 νεκρούς αρουραίους, καθώς και έναν μόνο ζωντανό.

«Σκεφτείτε ότι έχετε κλείσει», τους είπε ο επικεφαλής του ΧΒΡΠ.

Οι «επιστήμονες» συνοδευτηκαν από το κτίριο υπό την απειλή όπλου, ενώ το υπόλοιπο CBRN μετέφερε τους ιούς υπερστέλεχος από τους καταψύκτες του εργαστηρίου σε κινητούς ψύκτες που είχαν φέρει μαζί τους. Μόλις δόθηκε το «όλα καθαρά», οι Ειδικές Δυνάμεις μπήκαν στο εργαστήριο και κατεδάφισαν κάθε κομμάτι του εξοπλισμού.

Τα δείγματα που ελήφθησαν από το εργαστήριο, είπε η πηγή μας, θα αναλυθούν και στη συνέχεια θα σταλούν σε «θάλαμο λάμψης» για καταστροφή.

 Συντομα θα εχουμε περισσοτερες πληροφοριες....






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις