Αμερικανικό υποβρύχιο ήταν κοντά στην έκρηξη του Nord Stream

 

Ένα αμερικανικό επιθετικό υποβρύχιο

κλάσης Λος Άντζελες βρισκόταν κοντά στην έκρηξη του Nord Stream στις 26 Σεπτεμβρίου και μπορεί να είχε ρόλο στην καταστροφη του υποβρύχιου αγωγού που μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία στη Γερμανία, σύμφωνα με μέλος του πληρώματος του Ναυτικού P-8. Ποσειδώνας που πέρασε τον κατεστραμμένο αγωγό λίγο μετά την έκρηξη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το τμήμα Λεκα Καπελα του αμερικανικού στρατού συνέλαβε το πλήρωμα του Poseidon αφού έλαβε αξιόπιστα στοιχεία που συνδέουν υψηλόβαθμους αξιωματικούς πιστούς στο καθεστώς Μπάιντεν με μια επιχείρηση False Flag με σκοπό να φαίνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατέστρεψε τα δικά του έσοδα ...!!!

Οι πιλότοι του Poseidon έχουν υπομείνει αρκετές ανακρίσεις, είπαν πηγές της JAG και έμειναν στην αρχική τους ιστορία - είχαν εκτραπεί στο Nord Stream μετά την έκρηξη και είχαν πει να επιτηρούν ακουστικά την περιοχή για σημάδια δραστηριότητας ρωσικών υποβρυχίων. Είπαν ότι είχαν ρίξει σημαδούρες σόναρ και περιπλανήθηκαν κοντά στον αγωγό και στη συνέχεια, μη βρίσκοντας κανένα στοιχείο για οποιαδήποτε υποβρύχια δραστηριότητα, αναχώρησαν από την περιοχή για τη χερσόνησο της Καμτσάτκα, σύμφωνα με τις εντολές τους.

Ένας από τους χειριστές σόναρ του P-8, ωστόσο, έδωσε στους ερευνητές της JAG μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Έγραψε σε μια ένορκη κατάθεση ότι το P-8 έριξε την πρώτη σημαδούρα απευθείας πάνω από το σημείο που είχε γίνει η έκρηξη. Ο Ποσειδώνας άρχισε τότε να πετάει μοτίβα , έξι στο σύνολο, σε μια επεκτεινόμενη ακτίνα πάνω από τον παραβιασμένο αγωγό, απελευθερώνοντας μια σημαδούρα σε κάθε κύκλωμα. Η τελευταία σημαδούρα έπεσε περίπου 50 μίλια νοτιοανατολικά του επίκεντρου.

«Η τελευταία σημαδούρα σόναρ αποκάλυψε σχεδόν αμέσως μια ταχέως κινούμενη υπόγεια παροδική κινηση που κατευθυνόταν νοτιοανατολικά προς την ακτή της Γερμανίας. Απείχε 2.500 γιάρδες από το σημείο πτώσης και έκλεισε στους 27 κόμβους. Αλλά δεν ήταν ρωσικό υποβρύχιο. Ταξινόμησα την επαφή τόσο ακουστικά όσο και με ψηφιακή οθόνη που ονομάζουμε Καταρράκτη. Ήταν απολύτως μια τάξη του Λος Άντζελες, η [παραλειπόμενη], σύμφωνα με τη βάση δεδομένων», ανέφερε μέρος της κατάθεσής του.

Πηγές της JAG ζήτησαν από την ιστοσελιδα να παραλείψει το όνομα του μαρτυρα ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Το επιθετικό υποβρύχιο κλάσης Λος Άντζελες είναι βασικός πυλώνας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ από το 1976. Το πυρηνικό υποβρύχιο μήκους 362 ποδιών φιλοξενεί 129 άνδρες για ανάπτυξη έως και 90 ημέρες και φέρει ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο τορπίλες, αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon, και πυραύλους χερσαίας επίθεσης Tomahawk. Είκοσι επτά παραμένουν σε υπηρεσία.

Η παρουσία του σκάφους κλάσης Λος Άντζελες αιφνιδίασε τον σόναρμαν.

«Δεν μας είπαν ότι οι αμερικανοί υποβρύχιοι ήταν στην περιοχή και όταν το ανέφερα στον ανώτερό μου, μου είπε, και παραφράζω εδώ γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ τα ακριβή λόγια του, «Λοιπόν, χμ, είμαι η δεν είμαι πραγματικά σίγουρος αν υποτίθεται ότι θα το δούμε αυτό ή όχι.» Όταν προσγειωθήκαμε στο Keflavik, ενημερωθήκαμε μεμονωμένα από έναν Ισλανδό αξιωματούχο, έναν Αμερικανό με κοστούμι που υπέθεσα ότι ήταν η CIA και, μέσω βιντεοκλήσης, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ Admiral [το όνομα παραλείφθηκε.] Μου είπαν ότι δεν είδα αμερικανικό υποβρύχιο», συνεχίστηκε η κατάθεσή του.

Η μαρτυρία του αφήνει πολλα ερωτηματα αναπάντητα. Αν λέει την αλήθεια, οι πιλότοι λένε ψέματα. Η ιστοσελιδα εξακολουθεί να περιμένει μια περίληψη της ανάκρισης των πιλότων εφεδρειας και άλλων τεσσάρων μελών του πληρώματος.

«Για κάθε ερώτηση που απαντάται, εμφανίζεται μια άλλη», είπε μια πηγή της JAG. «Υπάρχει ακόμα το θέμα των χαμένων δεδομένων πτήσης, αξίας έξι ωρών. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να τεκμηριώσουμε τι συνέβη εκείνες τις ώρες που λείπουν είναι να εξετάσουμε τα αρχεία καταγραφής του αεροσκάφους και των αισθητήρων, τα οποία δεν έχουμε. Και δεν το έχουμε γιατί δεν μπορούμε να βρούμε το αεροπλάνο. Εφυγε. Δεν είναι στον αέρα και δεν είναι στο Keflavik. Κανείς εδώ δεν τα παρατάει και η JAG θα καταληξει σε ένα λογικό συμπέρασμα». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις