ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...?


 Που παω και τα βρισκω αυτα....

Αναστατωνω αυτους που πιστευουν 

οτι ολα γινονται για το καλο μας....

Μα ειναι δυνατον να εχουμε δικιο

αυτοι που λεμε για τεχνητους σεισμους....?

Αλλο κι αυτο τωρα.....






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. To 1999 οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν κάποια νησιά μας από τη ναυτική βάση της Νικομήδειας. Ώρες πρίν το χτύπημα τους έγινε ο σεισμός, η βάση της Νικομήδειας καταστράφηκε, 500 τουλάχιστον ναύτες και αξιωματικοί καταπλακώθηκαν. Λίγες μέρες αργότερα μας έγινε ο σεισμός της Πάρνηθας από το HAARP σε συνδυασμό με τις γραμμές του τρένου του ΟΣΕ που χρησιμοποιήθηκαν σαν ηλεκτρόδια για να ενεργοποιήσουν το ρήγμα. Ποιός όμως έκανε τον σεισμό της Τουρκίας; Κάποιοι μιλάνε για την ομάδα Έψιλον και κάποια υπερόπλα που διαθέτουν αντίστοιχα με το ΗΑΑRP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΧΤΕΣ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ:ΤΟΣΑ ΘΕΛΩ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΗΑΑRP.
    ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ.ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΑ.....

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο. Κωνσταντίνε, διαμαντάκι το βίντεο. Αναρωτιέμαι αν παραμένει ανύποπτος ο κάθε αναγνώστης σου. Αν ναί, καλά παθαίνουν ότι παθαίνουν. Εγώ αρνούμαι να ενταχτώ σ αυτή τη μάζα, τουλάχιστον γνωρίζω οτι τα προβλήματα που μας δημιουργούνε οι υπηρέτες του σατανά, δεν οφείλονται στον οργανισμό μας ή στο χρόνο που περνάει. Αλήθεια τί εύκολη και βολική αυτή η εξήγηση , έ;
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις