ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ...!!!


 Από μια πηγή πληροφοριών εντός του ρωσικού στρατού, το ακόλουθο είναι το περιεχόμενο ενός υπομνήματος δύο φράσεων από τον στρατηγό Σεργκέι Ζουροβίκιν προς τον Ανώτατο Διοικητή του Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με το προσωπικό του σχέδιο δράσης στην Ουκρανία:

«Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω άλλους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο ενάντια σε φανατικές ορδές οπλισμένες από το ΝΑΤΟ.

Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία για να φέρουμε την πλήρη παράδοση της Ουκρανίας και θα το κάνουμε." - Στρατηγός Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν

Σύμφωνα με την πηγή πληροφοριών, ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του ρωσικού στρατού εμπλέκεται με την Ουκρανία. Νωποί στρατευμένοι από την πρόσφατη κινητοποίηση 300.000 ανδρών αναπτύσσονται για να καλύψουν οπίσθιες θέσεις εντός των στρατιωτικών και υλικοτεχνικών θέσεων στο πεδίο, έτσι ώστε πλήρως εκπαιδευμένοι στρατιώτες να μπορούν να μεταφερθούν από αυτές τις θέσεις στις πρώτες γραμμές.

Δεν θα υπάρξει διαπραγματεύσιμο τέλος σε αυτή τη σύγκρουση.

Όλη η Ουκρανία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Ρωσίας. Ολόκληρη η χώρα θα καταληφθεί από τη Ρωσία.

Για πρώτη φορά από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την «ειδική στρατιωτική της επιχείρηση» στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε επείγοντα δελτίο προς όλους τους Κινέζους στην Ουκρανία, καλώντας τους να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα.

Το Καζακστάν ανακοίνωσε ότι θα κλείσει αμέσως την πρεσβεία της Ουκρανίας και ότι όλοι οι πολίτες του θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως την Ουκρανία. Το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, η Ιταλία και η Σερβία προέτρεψαν επίσης τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΣΤΡ.ΠΑΤΤΟΝ!

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΑ....

    ΣΤΙΒΑΡΟΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΡΓΗ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΟΙΚΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΧΑΖΑΡΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ,ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΌΛΑΨΗ ΚΑΙΣ ΤΑ ΦΙΔΟΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΆΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Ο ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΏΧΝΟΝΤΑΙ.
    Η ΛΥΣΙΣ ΜΙΑ:ΑΛΕΣΜΑ.

    ΦΟΒΕΡΟΣ!ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΡΟΓΚΟΖΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ.Ο ΡΟΓΚΟΖΙΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΙΣ ΒΑΛΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΚΝΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

    Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΛΑΣΕ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.

    ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ;
    ΟΙ ΒΑΛΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΆΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΙ Η ΠΝΟΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΙΩΝΩΝ.

    ΣΛΑΒΑ ΡΑΣΣΙΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις