ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 18/10/22

 


Η Λιζ Τρας είναι με το ένα πόδι εκτός πρωθυπουργίας!! Οι εφημερίδες ήδη έχουν προδιαγράψει την πορεία της… Οι άνθρωποι που την επευφημούσαν, την στέλνουν σπίτι της.. Το αστείο είναι πως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΛΙΖ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΠΟΡΙΣ!!!! Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΛΟ «ΒΑΣΙΛΙΑ»!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "Mail Force Ukraine Appeal EXPRESS O went QuantumLight1111 nline clober 2022 TV&Showbiz Health Money ins You Mag Books Promos Rewards Shop Motoring Property Calumnists Puz brand Truss a 'corpse delivering its ow BBC interview: PM faces her Cabinet af she fights hang on in the wake of nd second meeting with 1922 chief loom says mistakes vOws Prime Minister Sũn SURVIVAL MODE க0 ទeng Sun H00 WE WOMAN WAL whether and THE GHOS Iruss clings desperate Torles mಂm with what yorng many whom FINA(LIZ) meut? 2"
 
>>Υπό ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο
 
>>Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται με ασταμάτητο ρυθμό καταστρέφοντας το 30-40% των υποδομών παραγωγής/μεταφοράς ενέργειας σε μια εβδομάδα, όπως ανέφερε και ο Ζελένσκι… 1100 πόλεις αντιμετωπίζουν μπλακ-αουτ και έλλειψη νερού και η κατάσταση θα χειροτερέψει, καθώς έχει αποφασιστεί η καταστροφή των υποδομών μέχρι συνθηκολόγησης.. επίσης χτυπήθηκαν δεξαμενές καυσίμων, αποθήκες όπλων και το κέντρο διαστημικών επικοινωνιών στην Οδησσό… Ουκρανοί, Αμερικανοί και Βρετανοί είναι έξαλλοι με το Ιράν και την παροχή των ασταμάτητων drones που έχουν κάνει τεράστια ζημιά και σε υποδομές αλλά και στην «αξιοπιστία» των νατοϊκών όπλων… Μάλιστα ο Υπ. Άμυνας της Βρετανίας, αυτό το βρεγμένο σπίρτο, ταξίδεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ για να δουν τις θα κάνουν με τον αστάθμητο παράγοντα Ιράν…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z wapий wapий Kiev. On the horizon, an energy infrastructure facility smokes thickly. 65 QuantumLi. 11:53AM"
 
>Το Κρεμλίνο μάλιστα τρολάρει τις κατηγορίες για χρήση Ιρανικών drones λέγοντας πως δεν έχει κάποια γνώση για χρήση Ιρανικών drones στην Ουκρανία…. ΡΩΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης μνημείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: Kremlin says it has no knowledge of its army using Iran drones in Ukraine More: https://cutt.ly/pBLZjRE Follow @insiderpap QuantumLi..., 12:34PM QuantumLight1111 ΕΠΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ!!! ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ IPAN ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!! QuantumLi..., QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics During strikes on Kiev and other cities, Russian equipment with Russian names is used The Kremlin has no information that Iranian drones are involved there, Dmitriy Peskov(basically "Geran is Iranian technology produced by Russia) QuantumLi..., 12:37" από το Twitter
 
>>Ο Πρόεδρος Πούτιν θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News President Putin to Hold Security Council Meeting on Wednesday, October 19 Kremlin Subscribe to RT 55 QuantumLig... 3:15PM 3:15"
 
>>Το Κρεμλίνο λέει [ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ] ότι οι προσαρτημένες περιοχές προστατεύονται από πυρηνικά όπλα!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Insider Paper NEW: Kremlin says annexed regions protected by nuclear weapons Nikkei Asia Follow @insider paper 5 499 7:24 PM" από το Twitter
 
>>ΠΑΝΤΩΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics The UK's National Grid has warned British households to prepare for blackouts between 4pm and 7pm on 'really, really cold' weekdays in January and February February-Financial Times e6045 29101cf Ft Subscribe to read Financial Times News, analysis and comment from the Financial Times, the world's leading global business publication 65 QuantumLi..., 12:05PM QuantumLight1111 ΚΑΛΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ H ΒΡΕΤΑΝΙΑ BLACK-OUTS;;; 79 QuantumLi..." από το Twitter
 
>>Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Μπάιντεν και Σ. Αραβίας, ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής λέει ότι η Σαουδική Αραβία θέλει να ενταχθεί στους BRICS!!! ΒΟΟΟΟΜ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper GRICS NEW: South African president says Saudi Arabia wants to oin BRICS a group of Brazil, Russia, India, China and South Africa)- report saudi-rabi-wats-t-jon-risrepor/ 101 QuantumLi..."
 
>>Ο Μπλίκεν προειδοποιεί πως η Κίνα βλέπει «πολύ ταχύτερο χρονοδιάγραμμα» για την κατάληψη της Ταϊβάν… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper êmbassy Kabi NEW: China sees 'much faster timeline' on taking Taiwan, Blinken warns More: https://cutt.ly/4BZroVZ Follow @insiderpaper QuantumLig."
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ επαναδημοσιεύει ένα βίντεο που αναφέρει πως «ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ (ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ)».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 00:09 (Karli Bonne) PattsInControl @PatriotsInControl 19h We caught them all! #VOTEREDTOSAVEAMERICA CNBC Trump re-truth 59 QuantumLig.. 3:13PM" από το Twitter
 
>>Ο αγαπημένος αδερφός Q The Storm Rider σε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:
Ο Σεργκέι Σουροβίκιν ο νέος διοικητής για ΟΛΕΣ τις Ρωσικές ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
_Μετά από όλη την αυτοσυγκράτηση του ο ΠΟΥΤΙΝ, που απέφυγε να χρησιμοποιήσει τις Πλήρεις στρατιωτικές του δυνάμεις, τα γάντια ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ. Καθώς ΝΑΤΟ, ΟΗΕ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, M|6 C|A, ΣΤΡΑΤΟΣ Η.Π.Α.έχουν μπλοκάρει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.
 
> Αφού η βρετανική MI6 βομβάρδισε τη γέφυρα και η Ουκρανία (υποστηριζόμενη από το ΝΤΑΒΟΣ) αμέσως την επόμενη μέρα δημοσίευσε αναμνηστικό γραμματόσημο για τον Βομβαρδισμό της Γέφυρας, ο ΠΟΥΤΙΝ συναντήθηκε με τους 16 τους αρχηγούς όλων των στρατιωτικών τμημάτων και ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ για την απελευθέρωση της Κόλασης στον στρατό της Ουκρανίας/ τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ/ τις πολωνικές δυνάμεις στην Ουκρανία/ τις δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ουκρανία. /// Μέσα σε λίγες ώρες η Κίνα έστειλε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ στον στρατό των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ επιβεβαιώνοντας την πλήρη πίστη τους στη ΡΩΣΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΕΝΤΟΣ ωρών το 70% της στρατιωτικής αεροπορίας και της υποστήριξης της Ουκρανίας καταστράφηκε>. Και σε εξέλιξη με περισσότερες από 40 πόλεις να βομβαρδίζονται.
Η Ρωσική ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ δύναμη είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι περίμενε η MI6 και το ΝΑΤΟ του Ηνωμένου Βασιλείου/// καθώς ο ΠΟΥΤΙΝ εξαπολύει τη μεγαλύτερη επίθεση του και φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη στρατιώτες στο μέτωπο της μάχης. Υπολογίζεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα ΘΑ πολλαπλασιαστούν σε 2.000.000 εκατομμύρια μέχρι τον Νοέμβριο και καθώς το έδαφος παγώνει περισσότερο πυροβολικό και άρματα μάχης και ελικόπτερα προέρχονται από τη Νότια Ρωσία
 
_Καθώς η ΚΙΝΑ προετοιμάζεται τους τελευταίους δύο μήνες μετατρέποντας τις ιδιωτικές εταιρείες σε εταιρείες παραγωγής πλήρους στρατιωτικού εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης. Το στρατιωτικό τους καθεστώς ετοιμάζεται για την εισβολή στην ΤΑΪΒΑΝ.
 
>Η εντολή Μπάιντεν για άμεση απόσυρση Αμερικανών από την Κίνα ή αλλιώς θα αντιμετωπίσουν αμέσως την ακύρωση του αμερικανικού διαβατηρίου και ιθαγένειας, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ τις κινεζικές εταιρείες μικροτσίπ, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ έφυγαν σε ένα παράθυρο 24 ωρών (αυτοί οι σημαντικοί Αμερικανοί διατηρούσαν εκατοντάδες εργοστάσια μικροτσίπ και χρηματοδοτούνταν από επενδυτές ΤΩΝ Η.Π.Α.)....καθώς όλα σταμάτησαν. Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έκανε επιχειρήσεις ετοιμότητας σε διάφορες ασκήσεις έκτακτης ανάγκης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
 
_Καθώς ΚΙΝΑ/ΡΩΣΙΑ διαιρούν τις δυνάμεις των ΗΠΑ… Αναμένεται τις τελευταίες στιγμές και η Τουρκία να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και να στηρίξει τη Ρωσία και την Κίνα.
>Η ΙΝΔΙΑ έχει μπει στην ασφάλεια του Ρωσικού Κινεζικού συστήματος BRICS και αναμένεται να είναι ουδέτερη στην εισβολή στην ΤΑΪΒΑΝ (η οποία έχει σκοπό να σταματήσει το παγκόσμιο σύστημα ξεπλύματος χρήματος μέσω της ΑΣΙΑΣ που διοχετευόταν μέσω της ΤΑΪΒΑΝ).... Η ΚΙΝΑ/ΡΩΣΙΑ θα πάρουν τον έλεγχο των μικροτσίπ στην ΤΑΪΒΑΝ και σε πολλές χώρες. Καθώς το Πακιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Αφγανιστάν και πολλές άλλες χώρες ΘΑ υπογράψουν αποκλειστικά δικαιώματα με την Κίνα, τη Ρωσία και θα κατευθυνθούν στο Νέο Νομισματικό τους σύστημα.
 
>Το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ προετοιμάζεται για τον τελευταίο έλεγχο του αμερικανικού FIAT χρήματος (χωρίς αντίκρισμα) .. το ΨΗΦΙΑΚΟ νόμισμα αναμένεται να ανοίξει τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2023 και ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2023 και να εκθέσει πλήρως τα διεφθαρμένα ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ των Η.Π.Α.
(ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)/////
 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ (ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ) ΠΙΣΩ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2024 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑ BRICS ΤΟ 2025 ....
 
ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ>ΤΡΑΜΠ. ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΤΙ, ΖI. Ο ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ...(αυτό ήταν πάντα το ΣΧΕΔΙΟ)////
αυτή τη στιγμή... Δεξιά και αριστερά αλληλοσυλλαμβάνονται σε όλο τον κόσμο καθώς τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ συνεχίζονται.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις