Στρατοδικείο καταδίκων.......Paul Pelosi

 

Πιστό στα λόγια του,

το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών επανέλαβαν τα στρατιωτικά δικαστήρια στον Κόλπο του Γκουαντάναμο μετά το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα φαίνεται να ανακατεύουν το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς ο αξιωματικός που προήδρευσε στο δικαστήριο του Paul Pelosi την Τρίτη δεν ήταν ο Αντιναύαρχος Darse E. Crandall., ήταν ο υποστράτηγος Joseph B. Berger (καμία σχέση με τον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger) ο αναπληρωτής δικαστής γενικός εισαγγελέας του Στρατού των ΗΠΑ. Η παρουσία του στο GITMO την Τρίτη δείχνει ξεκάθαρα δυνάμεις πέρα ​​από το Navy JAG, το U.S.M.C και η κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων που εργάζονται για την εξάλειψη του Deep State. Είναι, ίσως, μια νέα εποχή συνεργασίας.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο στρατηγός Μπέργκερ είχε σκληρά λόγια για τον Πολ Πελόζι, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς νομική εκπροσώπηση.

"Κύριος. Πελόζι, φαίνεται ότι είσαι ένας θαυμάσιος παιδεραστής», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ. «Πρέπει να ομολογήσω ότι βρίσκομαι σε μια μοναδική κατάσταση εδώ, καθώς κατάλαβα ότι οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται ενώπιον αυτού του δικαστηρίου κατηγορούνται συνήθως για προδοσία, ενώ άλλα εγκλήματα είναι δευτερεύοντα. Αλλά εσείς, κύριε Πελόζι, είστε εδώ επειδή τα κρατικά δικαστήρια αρνήθηκαν να σας διώξουν, ακόμη και όταν τους εμφανιστηκε συγκεκριμένη απόδειξη για τα εγκλήματά σας».

Ανακατωμένος και αναστατωμένος, ο Πελόζι είπε στο δικαστήριο ότι δεν είχε ποτέ σεξ με ανηλίκους.

«Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είσαι 82 ετών και δεν μπορείς, έτσι δεν είναι; Αυτό δεν σας εμπόδισε να προσφέρετε ναρκωτικά και μετρητά για να τα αγγίξετε και να τα κάνετε να αγγίξουν τον εαυτό τους, σωστά;» ρώτησε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Έδειξε στους τρεις στρατιωτικους που ήταν επιφορτισμένοι να σταθμίσουν την υπόθεση του JAG με τον Πελόζι εικόνες που είχαν λάβει οι ερευνητές της JAG με εναν γυμνο Πελόζι ξαπλωμένο δίπλα σε ένα γυμνό 14χρονο κορίτσι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Φρανσίσκο. Οι φωτογραφίες έδειχναν τα ζαρωμένα χέρια του Πελόζι να κακοποιούν το σώμα της.

«Κοίτα, Πολ… Σε πειράζει να σε αποκαλώ Παύλο; Αυτό το κορίτσι της φωτογραφίας, και είναι απλώς κορίτσι, και άλλα τρία κορίτσια στέκονται δίπλα σας αυτή τη στιγμή, για να καταθέσουν εξ αποστάσεως, όπως και το άτομο που κανόνισε τις συναντήσεις σας μαζί τους. Αυτό είναι άρρωστο για μένα. Εάν καθαρίσετε, παραδεχτείτε την ενοχή σας, αυτή η ομάδα αξιωματικών μπορεί να σας δείξει κάποιο έλεος, όχι ότι το αξίζετε. Δεν θέλω να είμαι εδώ και υποθέτω ότι ουτε εσυ το θέλεις αυτό», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Ο Πελόζι, ο οποιος μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε σιωπηλος, μουρμούρισε: «Είμαι ένας αρρωστος άνδρας 82 ετών. Τι μπορείς να μου κάνεις; Σκότωσέ με? Είμαι ήδη νεκρός. Νέκρος στο εσωτερικό. Θέλετε να μάθετε αν άγγιξα παιδιά. Ναι, τους άγγιξα. Τι στο διάολο θα έκανες αν ήσουν παντρεμένος με μια γαμημένη μάγισσα για 60 χρόνια; Τους άγγιξα, πολλά από αυτά, αλλά δεν έγινε ποτέ σεξ».

«Έτσι το εκλογικεύεις; Πώς το δικαιολογείς; Εκτιμούμε την ειλικρίνειά σας.”

Λόγω της παραδοχής της ενοχής της Πελόζι, ο στρατηγός Μπέργκερ ζήτησε από την επιτροπή να εκδώσει ετυμηγορία χωρίς να έχει παρουσιάσει ούτε έναν μάρτυρα. Η επιτροπή απέρριψε τη θανατική ποινή, αλλά αποφάσισε ότι ο Πελόζι θα περάσει τα εναπομείναντα χρόνια του ως μόνιμος φιλοξενούμενος στο συγκρότημα κράτησης του Camp Delta του Κόλπου του Γκουαντάναμο.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις