Τα αλλάζει όλα ο εβραίος σφαγέας για να γλιτώσει τα ισόβια: «Δεν είχαμε απαραίτητες αποδείξεις για τα εμβόλι@ και εμένα άλλοι με έπεισαν»

 

Τα γυρνάει όλα ο σφαγέας

της ανθρωπότητας και υπεύθυνος για την κυκλοφορία τόσων σκευασμάτων με δηλητήρια στην αγορά ο εβραίος και αφεντικό της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.


Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε δεν είχε αποδειχθεί πλήρως η αποτελεσματικότητα των mRNA εμβ#λίων και ότι και αυτόν άλλοι τον έπεισαν ότι μπορούν να σώσουν ζωές.


Δεν υπήρχαν οι απαραίτητες αποδείξεις αλλά το προχώρησαν στα τυφλά!!Γνωρίζουν ότι ακολουθεί η νέα δίκη της Νυρεμβέργης αφού χιλιάδες άνθρωποι έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά των δολοφονικών εμβ#λίων και θα συνεχιστούν για χρόνια, μέχρι αυτοί οι άνθρωποι να πληρώσουν.


Όσο και να αλλάζουν τα λεγόμενά τους θα καθίσουν στο εδώλιο όπως κάθισαν οι πρόγονοί τους Ναζί του Χίτλερ που έκαναν πειράματα με ιατρικά σκευάσματα.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 





ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ποιοι άραγε να τον έπεισαν; Τώρα καταλάβατε γιατί ξεκίνησε η πανδημία; • Όταν ξεκίνησε η πανδημία υπήρχε μόνον ένα άτομο που είχε περιουσία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων
    - Τώρα υπάρχουν 9
    • Όταν ξεκίνησε η πανδημία, οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι είχαν 695 δισεκατομμύρια δολάρια
    - Τώρα έχουν 1,36 τρισεκατομμύρια δολάρια. http://ermionh.blogspot.com/2022/09/blog-post_99.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός μπορεί και τα γυρνάει, αυτός έχει το μαχαίρι αυτός έχει και το πεπόνι. Για τα μασκωμενα δίποδα ζώα που έτρεξαν και έβαλαν τον διάβολο στο σώμα τους πιστεύοντας τους εβραϊκούς δαίμονες, είναι αγύριστη η κατάσταση.
    Εκτός εάν μετανοήσουν και ζητήσουν την παρουσία του Χριστού στην ζωή τους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΩΝΕ .ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις