Δείτε ποιοι και πως Οδήγησαν τα πράγματα εδώ που είναι


Απλά δείτε...

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, όταν μιλούσε για τα εμβόλια και τους ανεμβολίαστους!!! Θα σας θυμίσει σίγουρα τον δικό μας πρωθυπουργό!

Άραγε παίρνουν τις ίδιες εντολές για αυτά που θα πουν;;;

«Εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε αυτή είναι η επιλογή σας, αλλά μην νομίζετε ότι μπορείτε να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο ή τρένο, δίπλα σε εμβολιασμένους ανθρώπους και να τους θέσετε σε κίνδυνο.

Η μικρή περιθωριακή μειοψηφία ανθρώπων που είναι καθ’ οδόν για την Οττάβα, ή αυτοί που έχουν απαράδεκτες απόψεις τις οποίες εκφράζουν, δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των Καναδών.

Αποτελούν συνέχεια αυτού που δυστυχώς έχουμε δει στην παραπληροφόρηση και λανθασμένες πληροφορίες στο διαδίκτυο, τους συνωμοσιολόγους για μικροτσίπ, για το… ξέρετε, ένας θεός ξέρει τι άλλο».

Η συνέχεια στο βίντεο, αν αντέχετε να την δείτε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

  1. ΤΥΧΑΊΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΆΣΤΡΟ ΣΕΦΑΡΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΚΡΥΦΙΩΣ ΕΝΑΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ,ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΔΟΎΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΠ;

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ Ο ΤΖΈΗΜΣ ΚΑΣΜΠΟΛΝΤ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΩΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΉΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΊΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΙΚΡΌ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΥΠΌΓΕΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΆΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ .
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ.ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΚΟΥΣ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΑΠΉΝΤΗΣΕ ΛΆΘΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΊ ΟΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ..." ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ" ΕΙΠΕ Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΑΝΔΑΜ.
    ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΆΔΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΛΕΟΝΕ ΛΙΖΑΜΠΕΤΑ.
    Ο ΤΡΥΝΤΩ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΝΑΖΙ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΕΚΠΑΙΔΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ....

    Ο ΣΒΑΜΠ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ ΟΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΟΜΕ ΚΛΑΟΥΣ=ΘΕΙΟ ΚΛΑΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΥΣ ΚΙ Η ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΟΔΟΥ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΤ.

    ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΖΗ ΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΊ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΆΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΆ ΣΕ ΤΟΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΑΥΤΟΧΘΌΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο "ΘΡΟΝΟΣ" ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΔΩ.
    ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΔΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ .

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις