ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ

 

Η απομάκρυνση των κορυφαίων βαθμών

των Ιπποτών της Μάλτας από το Βατικανό σημαίνει ότι ολόκληρη η ηγεσία του ΝΑΤΟ έχει απολυθεί, λένε πηγές του P3 Freemason. Υπάρχει επίσης μια εκκαθάριση σε εξέλιξη εντός της πόλης του Βατικανού καθώς απομακρύνονται τα μέλη της «σιωνιστικής κλίκας», λένε οι πηγές. Αυτό προκαλεί ένα ηγετικό κενό στην ομάδα χωρών της G7 καθώς ολόκληρο το οικονομικό/κοινωνικό τους σύστημα καταρρέει.

Λαμβάνουμε επίσης πολλές αναφορές από πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών σε όλο τον κόσμο για μια νέα εκδήλωση τύπου 911 ή Φουκουσίμα που προγραμματίζεται για αυτόν τον μήνα. Πηγές υψηλού επιπέδου αναφέρουν ημερομηνίες όπως η 8η, η 11η και η 23η Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας της Χαζαρικής Μαφίας να εκβιάσει χρήματα από τον υπόλοιπο κόσμο καθώς πλησιάζει η προθεσμία πληρωμών της 30ής Σεπτεμβρίου για την εταιρεία ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και τους ιδιοκτήτες της KM.(KHAZARIAN MAFIA)

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει πολύ μεγαλη πιθανότητα η ΕΕ και οι περισσότερες κυβερνήσεις στην ΕΕ να καταρρεύσουν, πιθανώς πριν από το τέλος του μήνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι έχουν διακόψει τις ροές φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος έχει σταματήσει επίσης να στέλνει πετρέλαιο στην περιοχή. Αυτό δεν αφορά μόνο τη θέρμανση των ευρωπαϊκών κατοικιών: η αποκοπή είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε παύση λειτουργίας των περισσότερων βιομηχανιών στη Δυτική Ευρώπη. Για παράδειγμα, ένα επιχειρηματικό λόμπι λέει ότι οι υψηλές τιμές ενέργειας απειλούν ήδη να κλείσουν το 60% των εργοστασίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/britain-collapsing-under-energy-costs-6-in-10-factories-may-be-forced-to-close

Για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, φαίνεται ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί την προηγουμένως απαγορευμένη ενεργειακή τεχνολογία Tesla, όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία των πηνίων Tesla που τραβήχτηκε πρόσφατα στην Αγγλία. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουν και άλλες χώρες.


Το κλείσιμο του αγωγού φυσικού αερίου Nordstream 1 προς τη Γερμανία για «τεχνικούς λόγους» έχει αναφερθεί ευρέως, αλλά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο εισήλθε στη Μεσόγειο την περασμένη εβδομάδα και έκοψε έναν αγωγό φυσικού αερίου που έστελνε καύσιμα στη Γαλλία από την Αλγερία, λένε οι πηγές του P3.

Σε ένα ακόμη πλήγμα, η Zaporizhzhia, ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης, «αποκόπηκε από το εθνικό δίκτυο για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά τη διακοπή των γραμμών μεταφοράς, προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε όλη την Ουκρανία».

https://www.reuters.com/world/europe/russia-west-step-up-energy-war-risk-nuclear-disaster-haunts-ukraine-2022-09-03/?utm_source=reddit.com

«Η πλειονότητα των σκεπτόμενων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιεί ότι η Ρωσία είναι αυτή που βρίσκεται στο πλευρό της αλήθειας και κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει μια παγκόσμια επιστροφή των Ναζί», εξήγησε στις 3 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν. «Είμαι βέβαιος ότι η αναπόφευκτη καταστροφή της ηγεμονίας των φιλελεύθερων-ολοκληρωτικών καθεστώτων της Δύσης θα κάνει επίσης τον κόσμο πιο ανοιχτό, τίμιο και δίκαιο μέρος», πρόσθεσε.




Με αυτό το υπόβαθρο, οι μαζικές διαδηλώσεις συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, κυρίως στην Τσεχία και τη Γαλλία. Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο που η Γερμανία έχει δημιουργήσει μια νέα στρατιωτική μονάδα για να περιπολεί στους δρόμους και να επιβάλλει τον στρατιωτικό νόμο από την 1η Οκτωβρίου (την επομένη της προθεσμίας πληρωμών στις 30 Σεπτεμβρίου) εν αναμονή μαζικών ταραχών και εμφυλίων αναταραχών.



Καθώς συμβαίνει αυτό, μια σειρά από δολοφονίες και ίντριγκες παρατηρούνται στην κορυφή της παγκόσμιας δύναμης. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα, η Christine Chadwick – η προσωπικη γραμματέας του επικεφαλής της MI6- σκοτώθηκε σε μια «πιθανώς κρυφή δολοφονία τύπου που καλύπτεται διαρρεοντας με πιθανή αυτοκτονία – αυτοκτονια είναι ο επίσημος ιατροδικαστικός όρος», λένε πηγές της MI6. Το σώμα της αποτεφρώθηκε πριν προλάβει η MI6 να πραγματοποιήσει ιατροδικαστική εξέταση για να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου, προσθέτουν.

Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε επειδή ο Chadwick πλησίαζε τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τον πρώην M1 (τον τύπο που ελέγχει τη βρύση χρημάτων της FED) Adnan Sakli και ανέλαβε τον έλεγχο της συσκευής εκτύπωσης χρημάτων της Federal Reserve Board, λένε οι πηγές. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος εκτελέστηκε ως αντίποινα γι' αυτόν τον φόνο, αλλά ο έλεγχος της εκτύπωσης χρημάτων εντός των ΗΠΑ παραμένει στα χέρια της ναζιστικής φατρίας του ΚΜ, λένε.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 
























Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΓΙΟΡ ΕΝΕΜΙ ΙΣ ΝΟΤ ΙΝ ΡΩΣΊΑ
    Ο ΜΠΈΝΤΖΑΜΙΝ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΌΝ Η ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΜΠΕΕΕΙ?!


    ΣΧΟΛΙΟ ΡΙΤΑ ΧΩΣΤΑ!




    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΧΏΣΩ. ΘΑ ΠΩ "ENJOY THE SHOW " ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΕΞΑΝΗ ΣΕΡΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΥΑΝ Ο'ΣΑΒΙΝ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΤΑΝ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΤΟ 2016 ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΏΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΙΔΙΩ.

    "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ"

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις