ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 07/09/22


Η Χίλαρι Κλίντον βγήκε από το φέρετρο της για να παρουσιαστεί στην εκπομπή του Κίμελ και να εκθειάσει τον Ζελένσκι… «βοηθάμε και θα βοηθάμε συνεχώς.. (το μεγάλο πλυντήριο που μας στέρησε ο Πούτιν)»… ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ [ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ] ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… (Δεν ανεβάζω βίντεο με τη μούμια φυσικά γιατί με πιάνει αναγούλα).
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:29 NEW Hillary Clinton says Ukraine "is now on offense. We have to keep supporting them, helping them." "Zelenskyy has been a true wartime leader." @disclosetv 6:28PM"
 
>>Η ΕΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ… Η ΚΑΜΠΑΛ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ0ΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ’… ΟΜΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
 
Ενδεικτικά:
 
* Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ολλανδών αρτοποιών, από το 40 έως το 60% όλων των αρτοποιών στη χώρα δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος από την 1η Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από 1.500 αρτοποιεία θα εξαφανιστούν!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 WNL radio npo According to the representative of the association of Dutch bakers, from 40 to 60% of all bakers in the country will no longer be able to pay electricity bills from January This means that more than 1,500 bakeries will disappear. Such a shame for ordinary people,elitist politicians will not feel this..."
 
*Η JP Morgan εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει το γερμανικό γραφείο στο Λονδίνο εν μέσω απειλής διακοπής ρεύματος.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός, ουρανοξύστης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Fowarded from ZeroHedge JPM Considers Shifting German Office To London Amid Power Blackout Threat ht/ s ZeroHedge JPM Considers Shifting German Office To London Amd Power Blackout Threat JPM "is preparing raft of emergency measures so that it can continue trading if there are power outages." QuantumLig.. QuantumLight1111 HJP MORGAN ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ NA ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ TO ΛΟΝΔΙΝΟ, ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ. ΑΠ'ΤΟ KAKO ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ QuantumLig"
 
*40 ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΕΙΛΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ... 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανοξύστης και κείμενο
 
* Ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ σε τηλεοπτική συνέντευξη προειδοποίησε ότι τμήματα της οικονομίας «απλώς θα σταματήσουν να παράγουν προς το παρόν» – αν και δεν αναμένει «κύμα χρεωκοπιών» αυτόν τον χειμώνα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, [ΑΥΤΟ] ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ; ΑΧ, ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Με όλα αυτά να συμβαίνουν, Η Ούρσουλα αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προτείνει ένα υποχρεωτικό σχέδιο μείωσης της ηλεκτρικής κατανάλωσης τις ώρες αιχμής. Θα ρίξουν την (αυξητική) καμπύλη δηλαδή. Άλλη μια φορά που χρησιμοποιείται αυτή η ανόητη ορολογία, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και την «π@νδημία» της κ0ρώνας. ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:19 NOW EU will propose a "mandatory target for reducing electricity use at peak hours" in order to "flatten the curve." In winter, typically, peak hours are between 6 and 9 am, and again between 5 and 9 pm before and after work. @disclosetv QuantumLig... QuantumLight1111 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ, A‘ΛΛH— ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!! ΟΥΡΣΟΥΛΑ, H ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ; Quant..."
 
Έτσι αφού θα συνεδριάσουν (για άλλη μια φορά στην ΕΕ και θα πέσουν στα γεύματα και τα ποτά) θα ανακοινώσουν ένα ακόμα ευχολόγιο που θα κάνει όλο το Κρεμλίνο να πέφτει στα πατώματα από το γέλιο…
Η Κομισιόν λοιπόν εισηγείται να βάλουν πλαφόν 200€ ανά μεγαβατώρα στην ενέργεια στην ΕΕ… Οι άνθρωποι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθιοι, καθώς με αυτή την κίνηση θα κλείσει και ο τελευταίος αγωγός που περνά από την Τουρκία και τότε θα αρχίσουν να χτυπούν τα κανόνια…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News 00:58 EASTERN BocTo4Hblй ECONOMIC 3KoHomи4ecKий FORUM фopym ROSCONGRESS LIVE LONDON RT PUTIN: UNEMPLOYMENT OYMENT RATE ATA MINMUM OF 3.9 PERCENT IN RUSSIA 09:59 FOLLOW US ON RT COM VLADIVOSTOK RUSSIA'S FAR EAST The West is in no position to dictate energy prices to Russia Putin During the EEF the president criticized Western countries' proposals to impose a price cap on Russian energy. Subscribe to RT 60 QuantumLig..., QuantumLight1111 H Δύση δεν είναι σε θέση να υπαγορεύσει τις τιμές της ενέργειας στη Ρωσία. ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ; 5 edited1:48PM"
 
>>O πρόεδρος Πούτιν μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ της ανατολής, δήλωσε με αυστηρό τόνο πως «Η Δύση δεν είναι σε θέση να υπαγορεύσει τις τιμές της ενέργειας στη Ρωσία»..
ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ… ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΟΡΟ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ;
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ. ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Η δημοσιογράφος του CNN Σάρα Σίντνερ προέτρεψε το κοινό να μην απορρίψει το σκάνδαλο Χάντερ Μπάιντεν, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν κεύλογα ερωτήματα>> σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του προέδρου. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ CNN... https://ww.youtube.com/watch? v=dwpKw4hEbsk YouTube 'Sell out': Liberals turns against CNN CNN reporter Sara Sidner has urged the public not to dismiss the Hunter Biden scandal, arguing there are "legitimate questions" about the president's son's business dealings.... 85Quantumi....254PM QuantumLi..,"
 
>> ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ CNN ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ, η δημοσιογράφος του CNN Σάρα Σίντνερ προέτρεψε το κοινό να μην απορρίψει το σκάνδαλο Χάντερ Μπάιντεν, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν «εύλογα ερωτήματα» σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του προέδρου!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ CNN ΕΤΣΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ; 
 
 
>>Ο Άνταμ Σκιφ, πολέμιος του προέδρου Τραμπ και φυσικά ένα φίδι με κοστούμι, μας δείχνει τι θέλουν να πετύχουν εναντίον του προέδρου Τραμπ. Το φίδι αυτό λοιπόν αναφέρει: «Υπάρχουν νέες αναφορές ότι ο Τραμπ είχε απόρρητες πληροφορίες υψηλού βαθμού, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών προγραμμάτων ξένων χωρών. Εάν είναι αλήθεια εγείρει περισσότερα ερωτήματα. Γιατί τα είχε πάρει ο Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο; Γιατί αρνήθηκε να τα επιστρέψει; Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί ανεμπόδιστα και αδιάκοπα…». 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from GEORGENEWS Adam Schiff @RepAdamSchiff New reporting that Trump had highly classified information, including on foreign nuclear programs. If true, it raises yet more questions. Why would Trump take them to Mar-a- Lago? Why did he refuse to return them? The investigation must continue uninterrupted and unimpeded. 9:37 PM 9/6/22 Twitter for iPhone This from 'Pencil Neck', micro-d** Shitty Schiff ### @GEORGENEWS 074Quantumlig....2:41 2:42 PM" από το Twitter
 
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ). ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΕΙΜΑΙ 100000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ QΝΤΡΟΠ#11 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΘΕΣ.
 
>>Μετά την χτεσινή έκθεση που δημοσιοποίησε ο διεθνής οργανισμός ατομικής ενέργειας (ΔΟΑΕ), ο Διευθυντής της στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών είπε ότι οι επιθέσεις στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε συνεχίζονται και αυτό είναι απαράδεκτο. Όπως ήταν αναμενόμενο, απέφυγε να αναφέρει ποιος βομβαρδίζει τον Σταθμό, που είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ... Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya δήλωσε πως λυπάται που ο ΔΟΑΕ στην έκθεσή του δεν αναφέρει την πηγή του βομβαρδισμού του πυρηνικού σταθμού και ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θεωρεί ότι είναι δυνατό να έχει οποιεσδήποτε διαβουλεύσεις με την Ουκρανία για τον πυρηνικό σταθμό. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor, vicktop55 (victor) 00:31 @SMOTRI_MEDIA © SMOTRI MEDIA RUSSIAN FEDERATION The Director of the IAEA at the UN Security Council said that the attacks on the Zaporozhye nuclear power plant continue, this is unacceptable. Russia regrets that the IAEA in its report does not indicate the source of the shelling of the Zaporizhzhya NPP Nebenzya https:/tme/navideovidno/50414 68 QuantumLig..."
 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Η ΔΟΑΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ, ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΛΙΖ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ..
 
>>Ο πρόεδρος Πούτιν ήταν φωτιά στο οικονομικό Φόρουμ της Ανατολής στο οποίο δήλωσε τα εξής: 
 
* Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να διατηρήσουν μια ΠΑΛΑΙΑ παγκόσμια τάξη. Η Δύση θέλει να κάνει τους πάντες «να ζουν με τους λεγόμενους κανόνες τους, παρά το γεγονός ότι η Δύση συχνά παραβιάζει αυτούς τους κανόνες και προσπαθεί να τους αλλάξει για να ταιριάζουν με τους σκοπούς τους. Όταν άλλες χώρες αρνούνται να ακολουθήσουν αυτή την επιταγή και τον αυθαίρετο κανόνα, οι δυτικές ελίτ -για να το πω ωμά- απλώς το χάνουν. Παίρνουν μυωπικές, ανόητες αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εθνών και των λαών και - ειδικότερα - τα συμφέροντα των λαών αυτών των δυτικών χωρών.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
*Η εμπιστοσύνη στο δολάριο χάθηκε!!
 
*Ο πυρετός των κυρώσεων της Δύσης αποτελεί απειλή για ολόκληρο τον κόσμο.
 
▪️Η άπιαστη κυριαρχία των ΗΠΑ στον κόσμο έχει γίνει καταλύτης για την πολιτική κυρώσεων.
 
▪️Η Δύση προσπαθεί να διατηρήσει την παγκόσμια τάξη που είναι ωφέλιμη μόνο για αυτές.
 
▪️Η ποιότητα ζωής των ανθρώπων στην Ευρώπη θυσιάζεται για χάρη της διατήρησης της δικτατορίας των ΗΠΑ στον κόσμο.
 
▪️Τεκτονικές αλλαγές έχουν λάβει χώρα στο σύστημα διεθνών σχέσεων τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος των χωρών Ασίας-Ειρηνικού έχει αυξηθεί σημαντικά.
 
▪️Η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην Ευρώπη μειώνεται, κλείνουν.
 
▪️ Η εμπιστοσύνη στο δολάριο, το ευρώ και τη λίρα στερλίνα έχει χαθεί.
 
▪️Ο πληθωρισμός στη Ρωσία μειώνεται, μέχρι το τέλος του έτους θα είναι περίπου 12%.
 
▪️Το ρούβλι και το γιουάν θα χρησιμοποιηθούν σε πληρωμές φυσικού αερίου με την Κίνα σε ίση αναλογία.
 
▪️Η Ρωσία είναι κυρίαρχο κράτος. Θα προστατεύουμε πάντα τα συμφέροντά μας.
 
▪️Η Ρωσία είναι σε θέση να εφοδιαστεί πλήρως με όλους τους φυσικούς πόρους.
 
▪️Σχεδόν όλα τα σιτηρά από την Ουκρανία πήγαν όχι στις φτωχότερες χώρες, αλλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρότεινε να σκεφτούμε τον περιορισμό της κατεύθυνσης των εξαγωγών σιτηρών από την Ουκρανία και σίγουρα θα διαβουλευτεί με τον Ερντογάν.
 
▪️Η αγορά τροφίμων από τα δυτικά κράτη προκαλεί αύξηση των τιμών και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία για τις φτωχότερες χώρες. (Είναι ΠΟΥ Η ΕΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ)... 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Ruptly News Watch 00:05 MIC RUPTLY MIN AUNG HLAING Prime Minister yanmar We would not call you the leader of Russia, but the leader of the world, 'We would not call you the leader of Russia, but the leader of the world' Myanmar's PM to Putin QuantumLig...,2:11P QuantumLight1111 πρωθυπουργός της Μιανμάρ στον Πούτιν: <Δεν θα σε λέγαμε αρχηγό της Ρωσίας, αλλά ηγέτη του κόσμου>>. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ TI ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ MIANMAP!!! 80 QuantumLig"
 
>>Σε όλα όσα συνέβησαν στο οικονομικό Φόρουμ της Ανατολής, πρέπει να επισημανθεί η δήλωση του πρωθυπουργού της Μιανμάρ στον Πούτιν: «Δεν θα σε λέγαμε αρχηγό της Ρωσίας, αλλά ηγέτη του κόσμου». ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΜΙΑΝΜΑΡ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η ΣΑΠΙΑ ΚΑΜΠΑΛ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ .
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ,ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,
    Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΠΕΤΥΧΕ .
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ,ΚΟΒΕΤΑΙ.
    ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ .
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΞΟΥΝ
    ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ .
    ΤΟ 80 % ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ .....ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΩ .
    ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ;.......
    ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ :
    ΣΙΦ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .ΓΚΙΤΜΟ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις