Η κατάληξη ενός "ειδικού" που πίστεψες ....

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhu-0Svw2KL8eWF_9i-OF5KlSgeA6WPDOdhRgZwou_F8Bul4JZFzZedhT27ZmP3OIYi1G87creh2Iawz9qqZ5ixYuIbv1gLeFKzqgB4UYQZGifalLgsaK4c3IbaSjmyq1N5fd-3Ovbn0SmTfXsbpw9QexUc-zUkNIdfJ4LWo9YW6k8A1fIAY9z93kWy 

Πριν από ένα χρόνο 

γιατρός από Κατερίνη στο fb έκανε ένα ειρωνικό και άκρως προσβλητικό σχόλιο προς τους ανεμβολίαστους. Τους αντιμετώπιζε ως αγράμματους (με ανορθόγραφο κείμενο) και  ηλίθιους. 

 Σήμερα δυστυχώς "μας άφησε" ξαφνικά (ετών 44) απο ... "άγνωστη" αιτία.Το χειρότερο όμως είναι, πόσους παρέσυρε προς τον όλεθρο με το "κύρος του γιατρού - ειδικού"!...

Αυτοί που παρέσυρε και έχασαν ανθρώπους τους μετά το τσίμπημα, θα πάνε άραγε στην κηδεία του; και τι θα πουν;

* Ωφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε ότι μάλλον αυτός δεν πληρωνόταν για να λέει αυτά, όπως δυστυχώς πολλοί συνάδελφοί του. Δείχνει να τα πίστευε!

  Η ειρωνεία όμως και προσβλητικότητα προς όλους αυτούς που δεν πίστευαν τον Προτοσάλτε και τον Ευαγγελάτο παραμένουν και μετά θάνατον.

- Ένας από τους "ψεκασμένους" της γειτονιάς σας.

 

Οφείλω μια εξήγηση για το οξύ ύφος της ανάρτησης.

 Όταν δεν είσαι (όπως νομίζεις) αγράμματος, είσαι γιατρός, παριστάνεις τον ειδικό και παρασύρεις κόσμο όχι με επιχειρήματα, αλλά με τίτλους σπουδών (που πολλοί ακόμα δυστυχώς εμπιστεύονται) και έχεις γίνει πρόξενος πολλών θανάτων συμπολιτών μας, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστείς σαν την γηραιά κυρία της γειτονιάς που ως μέσο πληροφόρησης έχει μόνο την τηλεόραση των δαιμόνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Άτιμο πράγμα το κάρμα, μα και δικαίο συνάμα!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισοοτεροι γιατροι ειναι γκαβα ατομα χωρις εμπαθεια , παροπιδιασμενα και εμμονικα με την δυτικη ροκφελερικη ιατρικη , πετρελαιο παραγωγων ουσιων .Στα νοσοκομεια μεσα ολοκληρα συμβουλια ειναι μενγκελικα και με οργουελικες μεθοδους , (π.χ της καυτης πατατας ) και της απληστιας , καιροσκοπιας και ωχαδελφισμου (για να μην πω σταρχιδισμου ) και θονται και κατεβαζουν τουχιστον 1000μγ σταρχιδινης την ημερα .Κακιες φημες λενε οτι για καθε αναπνευστηρα σε χρηση 18100 ε κατεβαιναν στα ταμεια των νοσοκομειων .Αυτοι κανονιζαν με μισανθρωπους νοσηλευτες (ευτυχως οχι ολους )πως θα σκοτωναν ανθρωπους .Υποψιες πολλες .ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ παλι πλαι με τα παιδια τους.
    Αναγκασαν ανθρωπους να μην ειναι παλι στον αγαπημενο τους στα τελευταια του .Αφηναν νηστικους , δεμενους , γυμνους με ανοιχτα παραθυρα με κρυο και χειμωνα , γερους , και οταν αρρωσταιναν τους εβαζαν σε πιεσει οξυγονου και ολα καιγοντουσαν μεσα τους .ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ .Εξαφανισαν αποδειξεις δολοφονιων γεροντων κα οχι μονο .Πληρωμενοι / φοβισμενοι ιατροδικαστες και αρρωστοι μενγκελικοι σε οικους ευγηρειας στον ρολο του θεου .ΑΛΗΤΕΣ .ΘΑ ερθει η ωρα (ΑΜΗΝ )να ξερουμε ποιοι απο εσας σκοτωσατε συνανθρωπους μας αδικα .Τοτε οσο οικτο δειξατε σε αυτους τους αδικοχαμενους τοσο οικτο να σας δειξουν για εσας και τις οικγενειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις