ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 06/09/22


Φυσικό αέριο τέλος από την Ρωσία, όπως αναφέραμε χθες. Σήμερα η Gazprom δημοσίευσε βίντεο με μουσική επένδυση με τίτλο «ο χειμώνας θα είναι μεγάλος» στην Ευρώπη!!!
 
>>Χιλιάδες Γάλλοι διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους και απαιτούν από τη γαλλική κυβέρνηση να αποχωρήσει από την ΕΕ και να επιδιώξει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική!!! ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΕ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Mighty RussiaOP 00:14 SOT LIMER RÉSISTANCE Thousands of french protesters demand the French government to leave the EU and seek independent foreign policy. QuantumLig... 4:20PM QuantumLight1111 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!"
 
>> O Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ μιλά για "κόπωση των κυρώσεων'. ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΕ; ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Ruptly News Watch 00:25 RUPTLY to capitalise on the fatigue that is evident in some of our partners. Borrell admits sanctions fatigue' setting in Europe as 'test of strength continues QuantumLig... 1:03PM QuantumLight1111 o Υπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ μιλά για "κόπωση των κυρώσεων'. ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ EE; ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; QuantumLig...,"
 
>> Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε πως οι προμήθειες φυσικού αερίου στην Κίνα θα γίνονται σε ρούβλια και γιουάν!!! ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΩΡΕΣ… ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ [ΜΟΝΟ] ΙΝΔΙΑ, Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ! Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News Russia's Gazprom will switch to payments in rubles and yuan for gas supplies to China TASS Chinese imports of Russian energy have leaped 75% since the start of the conflict in Ukraine. (Bloomberg) Sucbe to RT 30 QuantumLig 4:13PM QuantumLight1111 QuantumLig... 4:13PM"
 
>> Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολουθεί την κύρια φάση της άσκησης Vostok 2022 στην οποία συμμετέχουν η Κίνα και η Ινδία. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται, γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from MoD Russia Commander-in-Chief of Russian Federation Armed Forces Vladimir Putin observes main stage of Vostok 2022 exercise The President was accompanied by the Minister of Defence Sergei Shoigu and the Chief of General Staff the Armed Forces and First Deputy Defence Minister Valery Gerasimov. Vostok 2022 exercise's concept supposes various courses of action inter -branch and coalition groups aimed at providing security of Russia and ts allies in the area of responsibility of the Eastern Military District. #Vostok2022 @mod_russia_en"
 
>>Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χτυπούν με βλήματα πυροβολικού τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζιε, προκαλώντας ζημιές στις γραμμές τροφοδοσίας της Μονάδας.
Η διεθνής υπηρεσία ατομικής ενέργειας σε έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα, αναφέρει τα πολυάριθμα περιστατικά χτυπημάτων από τις ουκρανικές δυνάμεις στον πυρηνικό σταθμό, καλεί προφανώς σε κατάπαυση πυρός στη μονάδα, αλλά δεν καταδικάζει την εγκληματική απερισκεψία των ουκρανικών δυνάμεων που συνεχίζουν να χτυπούν τον σταθμό. Το αστείο είναι πως ζητά ζώνη ασφαλείας γύρω από τον πυρηνικό σταθμό, κατά τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News Ukrainian Shelling Damages Zaporozhye Nuclear Power Plant Lines Authorities Local officials report that the city of Energodar, near to the NPP has lost power as a result of the attack. Subscribe to RT QuantumLig...,2:2"
 
>>Η Goldman Sachs εκτιμά πως οι λογαριασμοί ενέργειας για τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά θα αυξηθούν κατά δύο τρις ευρώ στο αποκορύφωμα τους, στις αρχές του επόμενου έτους, αναφέροντας: «Σε τρέχουσες προθεσμιακές τιμές, υπολογίζουμε ότι οι λογαριασμοί ενέργειας θα κορυφωθούν στις αρχές του επόμενου έτους περίπου στα 500 ευρώ/μήνα για μια τυπική ευρωπαϊκή οικογένεια, υποδηλώνοντας αύξηση περίπου 200% έναντι του 2021. Για την Ευρώπη συνολικά, αυτό συνεπάγεται. Αύξηση 2 τρισεκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς ενέργειας ή περίπου 15% του ΑΕΠ». ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ; ΚΑΙ [[ΕΦΟΣΟΝ]] ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ;
 
>>Έχοντας συμπληρώσει μόνο ώρες στην πρωθυπουργία της Βρετανίας, ήδη το 50%των Βρετανών είναι δυσαρεστημένοι με την επιλογή της Λιζ ως πρωθυπουργό, με μόνο το 22% να νιώθει ικανοποιημένο!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟ 2011 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ… ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΦΥΣΙΚΑ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΡ-Α-ΛΑΓΚΟ!!! "As requested by the incubent President". TI EXOYME NA ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Οι υπάλληλοι του CNN «έχουν φρικάρει». Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κρις Λιχτ ενορχηστρώνει μια «εκκαθάριση» του αριστερού προσωπικού (και όσων στοχευμένα δολίως ασκούν κριτική στον πρόεδρο Τραμπ) μετά την ανακοίνωση των αιφνιδιαστικών αποχωρήσεων των Μπράιαν Στέλτερ και Τζον Χάργουντ, σύμφωνα με την Washington Post. ΓΛΕΝΤΙΑ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Οι υπάλληλοι του CNN <<έχουν φρικάρει>>. νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κρις Λιχτ ενορχηστρώνει μια <<εκκαθάριση>> του αριστερού προσωπικού (και όσων στοχευμένα δολίως ασκούν κριτική στον πρόεδρο Τραμπ) μετά την ανακοίνωση των αιφνιδιαστικών αποχωρήσεων ωρήσεων των Μπράιαν Στέλτερ και Τζον Χάργουντ, σύμφωνα με την Washington Post. ΓΛΕΝΤΙΑ!!! h/4 YouTube CNN staffers 'freaked out' new CEO is purging the woke CNN employees are "freaked out" the company's new CEO Chris Licht is orchestrating "purge" of eft-wing staff after Brian Stelter and John Harwood announced their abrupt dep... CAN 123 QuantumLi."
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Ο Q The Storm Rider:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
] CNN [
Πάνω από δύο χρόνια πριν και αρκετές φορές έχω αναφέρει ότι ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ετοιμάζονται να πάρουν τον έλεγχο του CNN.
Τώρα στα παρασκήνια η σκηνή είναι σχεδόν στημένη...Όπως ανακοίνωσε ο Τραμπ δημόσια, θα βοηθήσει το CNN να γίνει χρυσωρυχείο και να αυξήσει την τηλεθέαση του.
 
Η θυγατρική του ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ και δύο μεγάλοι φίλοι της έχουν επενδύσει βαθιά στο CNN....///.... Ο Μπιν Σαλμάν ( Έχω αναφέρει ότι έχει εκατοντάδες ΔΙΣ που ελέγχουν τον πλούτο των χωρών του και θυγατρικές εταιρείες και επενδυτές παγκοσμίως που ξεπερνούν τα τρισεκατομμύρια ..... Ο ΣΑΛΜΑΝ έχει πλειοψηφικά πακέτα Μετοχών σε όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης [ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ ] (αυτοί οι ανοιχτοί και μυστικοί επενδυτές και εταιρείες που κάνουν τις προσφορές του.. έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αγορά του CNN< που μεταδίδεται σχεδόν σε κάθε αεροδρόμιο σε όλο τον κόσμο). ...
ΤΩΡΑ τα λευκά καπέλα έχουν πάρει τον έλεγχο του CNN μέσω ενός από τους καλύτερους φίλους του ΤΡΑΜΠ > Τζον Μαλόουν< ... Και το CNN αυτή τη στιγμή έχει απολύσει αρκετούς υπαλλήλους και παρουσιαστές ειδήσεων (καθαρίζοντας σπίτι). ..
ένας σταθμός που μπορεί να σου δώσει
[ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ] και ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ ΔΙΑΡΡΟΕΣ σε πραγματικό χρόνο που συνδέονται με τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ Χώρες και τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους.
_Ο KASH PATEL μόλις επαναπόσταρε στο TRUTH μια συνέντευξη με τον ΤΡΑΜΠ... Όπου ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι θα καθορίσει τις ΕΚΛΟΓΕΣ του 2020 πριν από το 2024!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight11 Forwarded from DavidNinoRodriguez Donald J. Trump @realDonaldTrump 4h Now that the FBI and DOJ have been caught in a massive and determinative Election Rigging Scam, are they going to change the results of the 2020 Presidential Election? They should!!! 2.55k 9.13k 29.2k QuantumLight1111 Forwarded from Patel Patriot That video Kash just Re-truthed? Was my video compilation from 2/27/22 https://t.me/patelpatriot/2786 Telegram Patel Patriot Idon't about you but I'm feeling pretty confident confio about how . 01:36 92.4 MB SAN.R" από το Twitter
 
>>Επίσης, Ομοσπονδιακός δικαστής αποδέχεται το αίτημα του Τραμπ για έναν ειδικό ερευνητή για να ελέγξει το υλικό που κατέσχεσε το FBI από το σπίτι του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.
«Οι άνευ προηγουμένου περιστάσεις [της επιδρομής του FBI] απαιτούν μια σύντομη παύση για να επιτραπεί η ουδέτερη επανεξέταση από τρίτους για να διασφαλιστεί μια δίκαιη διαδικασία με επαρκείς διασφαλίσεις», αναφέρει η δικαστική απόφαση. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΠΑΝΑ-ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΟ QΝΤΡΟΠ#11 ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..FBI ΣΙΑ κτλ. «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»; «ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ;». ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΡ-Α-ΛΑΓΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην παρεμβαίνει στην Υπερδνειστερία. «Οι προσπάθειες επίλυσης του ζητήματος της Υπερδνειστερίας με τη δύναμη των όπλων, ειδικά με τη βοήθεια των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, θα είχαν τις πιο σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τη χώρα και την περιοχή», δήλωσε ο Vitaly Tryapitsyn, Μεγάλος Πρέσβης του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών. Την προηγούμενη μέρα, ο πρώην διοικητής των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη, Μπεν Χότζες, δήλωσε ότι η Μολδαβία και η Ουκρανία πρέπει να επιλύσουν το ζήτημα της Υπερδνειστερίας!!! Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας την κατάσταση γύρω από το Πριντνεστρόβιε, σημείωσε ότι η δημιουργία απειλών για την ασφάλεια των Ρώσων ειρηνευτικών στο Δνείστερο θα θεωρηθεί επίθεση στη Ρωσία. ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η Κίνα προειδοποιεί ακόμα μία φορά τις ΗΠΑ να μην αλληλοεπιδρά σε στρατιωτικό επίπεδο με την Ταϊβάν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες από την άλλη, δηλώνουν πως είναι έτοιμες να επιτεθούν στα κινεζικά κανάλια προμήθειας όπλων και πυρομαχικών σε περίπτωση «επιθετικών» ενεργειών κατά της Ταϊβάν, σύμφωνα με δηλώσεις του Αμερικανού στρατηγού Hinot στη διάσκεψη του Ατλαντικού Συμβουλίου: «Ελπίζω ότι ο πιθανός αντίπαλος μας η Κίνα θα το σκεφτεί»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Resist the Mainstream China Issues Another Warning to US Over Military Interactions With Taiwan t to-v utm_source=telegram Resist the Mainstream China Issues Another Warning to US Over Military Interactions With Taiwan Here's the story. QuantumLig.."
 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις