ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ

 

Αμερικανοί πεζοναύτες εξέδωσαν το Σάββατο στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στον

πράκτορα του Deep State, Μάικ Ντόνιλον, έναν Αμερικανό δικηγόρο και σύμβουλο εκστρατείας που υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν. Ήταν ο επικεφαλής στρατηγικής της εγκληματικής προεδρικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν το 2020.

Πριν την ανατολή του ηλίου το πρωί του Σαββάτου, Πεζοναύτες που λειτουργούσαν υπό την εξουσία των MARSOC, JAG και της OMC περικύκλωσαν το εξοχικό του Donilon στο Narragansett του Ρόουντ Άιλαντ, μια παραθαλάσσια κοινότητα 15.000 ανθρωπων, πολλοί από τους οποίους συνδέονται με την ηγεμονία του Deep State.

Οι πεζοναύτες τον βρήκαν κοιμισμένο, στο κρεβάτι, με δύο μισοάδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και μια Beretta 9 χιλιοστών σε ένα κομοδίνο σε απόσταση αναπνοής. Ημιλυποθημος,μετά βίας μπορούσε να μιλήσει, ο Donilon τέθηκε υπό στρατιωτική κράτηση χωρίς περαιτερω επεισόδια και μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο επεξεργασίας από όπου τελικά θα σταλεί στο Guantanamo Bay.

Ο Ντόνιλον είναι ο δεύτερος απο τους χειριστες(συμβουλους) του Μπάιντεν που συνελήφθη τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στις 20 Νοεμβρίου, οι Αμερικανοί πεζοναύτες από το Camp Lejeune συνέλαβαν την Anita Dunn, η οποία, όπως και ο Donilon, ήταν η κινητήρια δύναμη στο σχέδιο της παράνομης διοίκησης για μόνιμο κλείδωμα και χρεοκοπία της αμερικανικής κοινωνίας.

Πηγή της JAG, με την υποσχεση ανωνυμιας είπε ότι ο στρατός είχε τον Donilon υπό επιτήρηση για αρκετές εβδομάδες, αλλά περίμενε μέχρι να μείνει μόνος και απομονωμένος πριν ξεκινήσει η δράση. Ένα σημαντικό πρόβλημα με τις συλληψεις ατομων του Deep State, επεσήμανε η πηγή μας, είναι ότι προσπαθουν να συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες και να περιβάλλουν τους εαυτούς τους αναμεσα σε αθωους πολιτες.

«Η σύλληψη του Ντόνιλον έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν επρόκειτο να συναντηθεί με την οικονομική ομάδα του Μπάιντεν. Είχαμε πληροφοριες ότι σχεδίαζαν να συζητήσουν πώς να κλειδώσουν ξανά τη χώρα για αυτό το θέμα του Omicron. Και τα στοιχεία που αποκτήθηκαν στο σπίτι του δικαίωσαν αυτές τις πληροφοριες», είπε η πηγή μας.

Μεταξύ άλλων ενοχοποιητικών αποδεικτικών στοιχείων, οι πεζοναύτες βρήκαν στην κατοχή του Donilon μια χειρόγραφη πρόταση που λεπτομερώς σχεδιάζε να αυξήσει τον πληθωρισμό κι αλλο 6% τους επόμενους 6 μήνες, μια κίνηση που σίγουρα θα χρεοκόπουσε άνθρωπους και επιχειρήσεις που έχουν ήδη πληγεί σκληρά από την απάτη.

«Συζητήστε με [την Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων] Celia Rouse—η κατώτερη και μεσαία τάξη θα συνειδητοποιήσει ότι δεν ανοίγουμε πραγματικά το SPR (προφανώς σημαίνει στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου) όταν οι τιμές των καυσίμων δεν πέφτουν και συνεχίζουν να αυξάνονται στο κόστος . Μέσα σε 3-6 μήνες θα προκύψουν υποψίες και μπορεί να χρειαστούμε άλλες οπτικές γωνίες…» έγραφε μέρος των σημειώσεων του.

Επιπλέον, τα έγγραφα αναφέρονταν στα μυριάδες φορτηγά πλοία που κάθονταν στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε τα εισαγόμενα αγαθά να φτάσουν στους καταναλωτές. Σε αυτό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Omicron προς όφελός μας», ανέφερε.

Ακόμη χειρότερα, οι σημειώσεις του ενθάρρυναν το COE να κατασκευάσει τρόπους επιβολής πρόσθετων φόρων στα εγχώρια προϊόντα καλαμποκιού και σιταριού, τα μεγαλύτερα γεωργικά προϊόντα της χώρας.

«Αναμένουμε να μάθουμε πολλά περισσότερα μέσω των πληροφοριών στις ηλεκτρονικές συσκευές του. Ο Ντόνιλον είναι προδότης της Αμερικής και θα πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του», είπε η πηγή μας. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 60 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ,ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΩ .ΚΟΒΩ ΤΑ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ .
    ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ! .ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ !.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα,ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση που μας δίνετε,ανάταση ψυχής,με όλα όσα συμβαίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις