Ραγδαία αύξηση των θνησιγενών τοκετών στον Καναδά μετά το εμβόλιο!

 

Στο Waterloo του Οντάριο, έχουν αναφερθεί 86 κρούσματα μέσα σε έξι μήνες, σε

σύγκριση με πέντε έως έξι συνήθως το χρόνο, λέει ο γιατρός Daniel Nagase.

Οι θνησιγενείς τοκετοί σε πλήρως εμβολιασμένες γυναίκες αυξάνονται εκρηκτικά στον Καναδά. Για παράδειγμα, στο Waterloo του Οντάριο, έχουν αναφερθεί 86 περιπτώσεις μέσα σε έξι μήνες, σε σύγκριση με τυπικά πέντε έως έξι ανά έτος, λέει ο γιατρός Daniel Nagase. “Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο”.

Στο νοσοκομείο Lions Gate στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, καταγράφηκαν 13 θνησιγενείς τοκετοί μέσα σε 24 ώρες, αναφέρει ο γιατρός. Μέχρι πρόσφατα, ο δρ Ναγκάσε εργαζόταν σε νοσοκομείο της Αλμπέρτα, αλλά δήλωσε ότι απολύθηκε μετά τη θεραπεία τριών ασθενών με covid με ιβερμεκτίνη στο Νοσοκομείο και Κέντρο Φροντίδας Rimbey.

Παραπληροφόρηση για το “εμβόλιο

Το Vancouver Coastal Health απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί θνησιγένειας ως “φήμες” και “παραπληροφόρηση”. Ωστόσο, το bright Light News γράφει ότι οι περιπτώσεις αυτές κρύβονται κάτω από το χαλί από την κυβέρνηση και τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο RAIR Foundation USA, σχόλια όπως αυτά είναι “σοκαριστικά ανεύθυνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Γεγονότων Εμβολίων των ΗΠΑ τεκμηρίωσαν πολυάριθμες ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με εμβόλια για έγκυες γυναίκες.

Ο διακεκριμένος ιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi προειδοποίησε τις έγκυες γυναίκες κατά του εμβολίου,

Το ένθετο συσκευασίας του εμβολίου από την Biotech αναφέρει ακόμη ότι οι έγκυες γυναίκες δεν επιτρέπεται να εμβολιαστούν επειδή δεν μπορεί να αποκλειστεί η βλάβη από το εμβόλιο. Και αν μια νεαρή γυναίκα αποφασίσει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αποφύγει να μείνει έγκυος για δύο μήνες.

Επιπλέον, μια πρόσφατη έκθεση σχετικά με τη βάση δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έχουν αναφερθεί πάνω από 2 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου μόνο το 2021, με επιπτώσεις όπως θνησιγένεια, κολπική αιμορραγία, μυοκαρδίτιδα, νεοπλάσματα (όγκοι) στον εγκέφαλο, αυτόματη αποβολή, πνευμονική εμβολή, νεφρική ανεπάρκεια και εκατοντάδες άλλες.

Οι εκστρατείες προπαγάνδας για τα εμβόλια οδηγούν σε θανατηφόρο αποτέλεσμα

Την Κυριακή, μια χρήστης του Twitter δημοσίευσε ότι ο εγγονός της γεννήθηκε νεκρός στην Πύλη των Λιονταριών μετά από 8 1/2 μήνες εγκυμοσύνης.

“Η κόρη μου έκανε αυτό το καταραμένο δηλητηριώδες εμβόλιο πριν από ένα μήνα επειδή δεν μπορούσε να πάει σε ένα εστιατόριο και οι άνθρωποι φρίκαραν επειδή ότι ήταν ανεμβολίαστη. Θέλω να κάνω μήνυση στην κυβέρνηση”.

καρτα 2

Η γυναίκα αργότερα αφαίρεσε το tweet της και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

καρτα2 2


Η πολιτική διακρίσεων της κυβέρνησης απέναντι στους ανεμβολίαστους συγκρίνεται με εκείνη των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το ίδιο μοτίβο αργού, συστηματικού αποκλεισμού ανθρώπων μιμείται τις εμπειρίες πολλών από μια περίοδο που συγκαταλέγεται στις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας μας.

Χωρίς επιστημονική αιτιολόγηση, οι ηγέτες παγκοσμίως πιέζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, ισχυριζόμενοι ότι ο ιός είναι πλέον μια πανδημία των ανεμβολίαστων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η RAIR, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που είναι υπεύθυνα για τις πιο φρικτές φρικαλεότητες στην ιστορία “δαιμονοποίησαν, εξοστρακίστηκαν και εξόντωσαν κοινωνικά” επίσης άτομα.

Ο Daniel Trappe, συνταξιούχος Ανώτερος Εισαγγελέας στη Γερμανία και γιος επιζώντων του Άουσβιτς, προειδοποίησε κατά της πολιτικής του αποδιοπομπαίου τράγου για όσους δεν είναι πρόθυμοι να λάβουν την πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας:

Βρίσκομαι εδώ ως Εβραίος, ως γιος ενός επιζώντος του Άουσβιτς. Δεν θέλω να κάνω παραλληλισμό, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του 1920, υπήρχε ένα σύνθημα στη Γερμανία: “Οι Εβραίοι φταίνε για όλα”.

Τώρα οι ανεμβολίαστοι είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε ώστε κάτι τέτοιο να μην προκαλέσει ποτέ ξανά διχασμό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις