Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια

 Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός καθηγητής

Χημείας Dr Andreas Noack είναι νεκρός.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η σύντροφός του η οποία σε βίντεο που ανέβασε στο you tube ανέφερε ο Andreas Noack δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να πεθάνει, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες και κατά συνέπεια η αυθεντικότητα της μαρτυρίας της γυναίκας δεν μπορεί να διασταυρωθεί.

Όπως είπε πάντως η ίδια, η οποία είναι έγκυος.  η επίθεση έγινε στις 23 Νοεμβρίου λίγο μετά ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Andreas Noack και στο οποίο ανέφερε ότι τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 περιέχουν υδροξείδιο του γραφενίου μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ουσία.

Τελικά -και σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά- ο Δρ. Noack κατέληξε στις 26 Νοεμβρίου από αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη λεπτομέρεια για την αιτία του θανάτου.

 

 Ο Andreas Noack είχε γίνει περισσότερο γνωστός όταν κατά τη διάρκεια μιας άλλης τηλεδιάσκεψης η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει επιδρομή στο σπίτι του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρο το βίντεο του Andrea Noack είναι περίπου 18' και κάνει συγκλονιστική ανάλυση πως δρα το γραφένιο και προκαλεί θρομβώσεις, καρδιακά και εγκεφαλικά:
    https://www.brighteon.com/d8896279-e2ca-45ea-9a70-080ffdd00bbc
    Αποκαλεί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ αυτούς που έβαλαν την ουσία αυτή στο "εμβόλιο", αλλά και αυτούς που ενώ ξέρουν προωθούν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και μάλιστα και στα παιδιά!!!
    Είναι συγκλονιστικό...ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τα ερπετά!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Ακούμε όλο για καλά νέα, αποβιβάσεις στρατού, εκτελέσεις ερπετών, αλλά οι θάνατοι από τα μπόλια αυξάνουν και στο τέλος ακούμε ειδήσεις για δολοφονίες και φυλακίσεις επιστημόνων που ξεσκεπάζουν το έγκλημα των "εμβολίων"...
    Μέχρι πότε;
    Αργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλα νεα ειναι μαλλων σατυρικου χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=I2yLKE0xb2s
    jojonnyjones
    πριν από 1 έτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    IMPORTANT: Andreas Noack appeared in another stream today - while he doesn't explain anything in there, it does show him alive and well and FREE. See https://www.youtube.com/watch?v=6xrCXd2loA4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις