Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ν ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Σχεδόν μπορείτε να γευτείτε

τον φόβο στα στόματα της ηγεσίας της Χαζαρικής μαφίας καθώς κυκλώνουν την εναρξη της καταστροφής. Τα σημάδια πανικού υψηλού επιπέδου μεταξύ της ηγεσίας της γίνονται όλο και πιο εμφανή όσο περνά ο καιρός. Είναι αγχωμενοι γιατί ξέρουν ότι είναι απλώς θέμα χρόνου να αντιμετωπίσουν πρώτα τη χρεοκοπία και μετά τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.

Το πιο προφανές παράδειγμα του πανικού τους την περασμένη εβδομάδα ήταν η μεταλλαξη Omicron έκδοση της ψεύτικης πανδημίας τους. Αυτή η «νέα παραλλαγή» που είναι «500 φορές πιο μεταδοτική» από τις προηγούμενες εκδόσεις, γύρισε την υδρόγειο πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός αφού «ανακαλύφθηκε», στην Αφρική. Η Προεδρική Ομάδα Αντιμετώπισης Covid-19 στη Μποτσουάνα ενημερώνει ότι η νέα παραλλαγή βρέθηκε για πρώτη φορά σε τέσσερις πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες. 

 


Στη συνέχεια χτύπησε ακαριαία τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Ισραήλ, το Βέλγιο, την Αυστραλία, την Ολλανδία και την Ιταλία.

Το πρόβλημα είναι, όπως η ιστορία για το αγόρι που φώναξε για πλακα λύκος τωρα πια στο τελος  κανείς δεν τους πιστεύει.

«Έχουμε πλέον καταγεγραμμένα 127 ιδρύματα σε περισσότερες από 25 χώρες – όλα απέτυχαν να παράσχουν ή να αναφέρουν ούτε ένα αρχείο που να περιγράφει την ιαση του υποτιθέμενου ιού covid από οποιοδήποτε δείγμα ασθενών στον πλανήτη, από κανέναν. Όλα τα έγγραφα είναι δημόσια διαθέσιμα», σύμφωνα με μια ομάδα γιατρών που αναζητούν την πανδημική αλήθεια.

Κλείνοντάς , η προωθήτρια εμβολίων Jacinda Ardern, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, «πίσω από το ψεύτικο γέλιο της», δείχνει «έναν φόβο που σπάνια έχω δει σε κανέναν», σημειώνει μια πηγή της CIA. Αυτός ο φόβος μπορεί να φανεί καθώς λέει: «Είναι πραγματικά πολύ απλό, αν έχετε ένα πάσο εμβολίου, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Βασικά αυτό είναι!»


Ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι η Cabal χάνει τo παιχνιδι μπορεί να φανεί σε μια πρόσφατη έρευνα που έκανα δύο συνεχόμενες ημέρες στις 25 κορυφαίες ιστορίες στη διεθνή ροή ειδήσεων του Reddit την περασμένη εβδομάδα. Στην πρώτη, το 40% των ιστοριών αφορούσε τον Covid. Στο επόμενο, αυτό ήταν έως και 64%. Ο Aaron Swartz, ο ιδρυτής του Reddit, πρέπει να "χτυπιεται" στον τάφο του. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο Swartz «σκοτώθηκε από την κυβέρνηση».

https://www.latimes.com/nation/la-xpm-2013-jan-15-la-na-nn-aaron-swartz-funeral-eulogy-father-20130115-story.html

Ο λόγος είναι πλέον προφανής, αντί να είναι κέντρο της διαδικτυακής δημοκρατίας και της ελευθερίας της πληροφόρησης, το Reddit έχει γίνει μια τροφοδοσία προπαγάνδας με υψηλη καθοδηγηση. Ωστόσο, όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να το αποφύγεις, η αλήθεια έχει τον τρόπο να διαπιστωθεί. Ακόμα κι αν πιστεύετε την προπαγανδιστική εκδοχή των θανάτων «Covid», η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πανδημία.


Η δικαιοσυνη του στρατού, της αστυνομίας και της πραγματικης επιβολής του νόμου, η οποία απαιτεί αποδεικτικά στοιχεία που βασίζονται σε γεγονότα, κινείται αποφασιστικά κατά της Cabal. Για παράδειγμα, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ T. Kent Wetherell II αποδομει εντελώς την ιστορία του κορωνοϊού αναφέροντας:

-Το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και η ήπια βαρύτητα του COVID για τα περισσότερα άτομα

-Η αναλογία κινδύνου-οφέλους των τρυπημάτων βαρύνει περισσότερο τον κίνδυνο

-Προστασία που παρέχει η φυσική ανοσία

-Εναλλακτικές θεραπείες όπως Ιβερμεκτίνη & μονοκλωνικά αντισώματα

-Τα "τρυπήματα" ΔΕΝ εμποδίζουν την καταστολή και τη μετάδοση του ιού

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος μιας δραστηριότητας επιβολής του νόμου ενάντια στους ψεύτικους ωθητές της πανδημίας. Ο εμβολιαστής Μπιλ Γκέιτς κατηγορήθηκε για φόνο και επιδιώκεται η θανατική ποινή λόγω θανάτων από εμβόλια στην Ινδία. https://vaccineimpact.com/2021/bill-gates-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court-death-penalty-sought/

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μπορεί να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη για τις δολοφονίες του θείου και του πατέρα του χάρη στην κατάρρευση της προσπάθειας εμβολίου/πανδημίας να επιβληθεί παγκόσμιος ολοκληρωτισμός. «Αντί να έχουμε μια ιατρική απάντηση σε μια ιατρική κρίση, είχαμε μια στρατιωτικοποιημένη απάντηση και είχαμε μια απάντηση με γνωμονα το κερδος», είπε ο Κένεντι.

Ο στόχος της συνεχιζόμενης πανδημικής κρισης φόβου είναι να «κλειδώσει τους ανθρώπους σε κατ' οίκον περιορισμό και να προκαλέσει μια κατάσταση που είναι γνωστή ως σύνδρομο Στοκχόλμης, η οποία κάνει τους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες στους απαγωγείς τους και να πιστεύουν σε αυτούς ότι ειναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης, Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι η απόλυτη υπακοή στις εντολές του απαγωγέα», λέει.

Είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί σε μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στην τρομοκρατία, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν σκότωναν αρκετούς ανθρώπους για να τρομάξουν αρκετούς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τις συνταγματικά εγγυημένες ελευθερίες τους. Ούτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους στον ελεύθερο κόσμο να αποδεχτούν υποχρεωτικά εμβόλια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το ναζιστικό καθεστώς του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, όταν ο αμερικανικός στρατός απελευθέρωσε τον άνθρακα για να χρησιμοποιήσει την «τρομοκρατία» ως πρόσχημα για να τερματίσει τις δοκιμές ασφάλειας για τα εμβόλια, σημειώνει.

Μια σημαντική στιγμή έλαβε χώρα το έτος 2000 όταν ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άντονι Φάουτσι «έδωσαν τα χέρια στο σαλόνι της έπαυλης [Γκέιτς] 87 εκατομμυρίων δολαρίων… για μια συνεργασία που θα εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο μέχρι το 2020», είπε ο Κένεντι.

https://www.worldviewweekend.com/news/article/rfk-jr-cia-led-military-response-pandemic-was-meant-drive-democracy-world-and-usher

Τώρα μια συμμαχία των λευκών καπέλων του αμερικανικού στρατού, των ασιατικών μυστικών εταιρειών και της καλοπροαίρετης φατρίας της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας αντεπιτίθεται σε όλα τα μέτωπα.

Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, η ψεύτικη πανδημία καταργείται από τη νέα κυβέρνηση Kishida με την υποστήριξη του αμερικανικού στρατού. Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη δίωξη όχι μόνο των ωθητών της ψεύτικης πανδημίας αλλά και των δραστών του τρομοκρατικού συμβάντος στη Φουκουσίμα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο γραφων συνάντησε ένα ανώτερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Kishida το οποίο είπε ότι ως μέρος αυτής της αντεπίθεσης ειναι η Τράπεζα της Ιαπωνίας



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις