ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ανώτατος δικαστικός που «εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών»...

Πηγή: Eurokinissi / Pixabay 

Δικογραφία εις βάρος ανώτατου δικαστικού

ηλικίας 66 ετών φέρεται να έχει σχηματίσει η αστυνομία ύστερα από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του στα νότια προάστια. Όλα άρχισαν όταν κάτω από την κατοικία του δικαστικού εντοπίστηκαν και κρίθηκαν ύποπτοι κάποιοι νεαροί, με τους αστυνομικούς να τους κάνουν έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εκείνοι φέρονται να ανέφεραν και το όνομα του δικαστικού, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύγχυση και πολλά ερωτήματα προκαλεί πάντως η υπόθεση της σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανώτατο δικαστικό ο οποίος δεν υπηρετεί στην ποινική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Ευστρατίου.

Η πληροφορία που περιπλέκει αφάνταστα τα πράγματα είναι ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στα χέρια νεαρών ανδρών ξένης καταγωγής με τα οποία ο ανώτατος δικαστικός φέρεται να έχει σχέσεις.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του ανώτατου δικαστικού διότι πρέπει να ακολουθηθούν κατά γράμμα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση για δικαστικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος, και όπως δηλώνουν ορισμένοι δικαστικοί, είναι μια υπόθεση πολύ juicy όπως λένε συνηθίζεται να λέγεται στα αγγλοσαξονικά.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η Αστυνομια το εκανε το καθηκον της και πολυ καλα μαλιστα.Να δουμε αν θα το κανουν και οι υπολλοιποι...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τίποτα δεν θα γίνει.
    ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΗΣ ΠΡΟΈΔΡΟΥ.



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΉ ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ;

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΥΙΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.
    ΠΩΣ;
    ΜΑ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΑΓΟΡΑΚΙΑ,ΑΝΉΛΙΚΑ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ "ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ " ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΡΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙΤΛΟ,ΜΕΓΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ Η ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΟΙ ΠΑΓΟΙ ΚΙ ΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ/ΜΟΑΤΣΟ ΝΤΙ ΒΕΝΕΤΣΙΑ.

    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΘΕΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΙΑΝΑΝ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς πρόλαβε και έβγαλε την παρακάτω απόφαση!!!
    Στο δρόμο που χάραξε με τα Μνημόνια το ΣτΕ: Νόμιμες οι αναγκαστικές αργίες χωρίς αποδοχές σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ
    «Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ», λέει το ΣτΕ
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1038531_telos-tis-eleytherias-ton-ellinon-syntagmatikos-o-ypohreotikos-emvoliasmos
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΙΚΑΣΤΉ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊΣ ΛΙΓΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΌΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΎ/ΣΧΕΔΙΟΥ....

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΑΧ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΠΕΤΆ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΆ...

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ+ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ +ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΕΔΩ;ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

    ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΏΝ ΕΜΑΚ ΚΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΎΝ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΡΕΛΛΟ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.ΜΠΟΥΜΜΜΜΜ!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "QUO ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΟΜΟΛΟ;"

    ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ,ΚΑΤΙ ΔΑΝΤΕΛΩΤΕΣ ΚΥΛΛΟΤΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΧΤΥΩΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΜΠΛΙΑΧ ΓΑΜΠΙΤΣΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ 4ου ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΡΑΊΧ.
    ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΌΙ "ΝΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥ" ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ/ΓΚΟΓΚΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΈΛΕΙΑ.

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;
    ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΊΑ.ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ.
    ΦΙΛΕ;
    ΣΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΔΟΣ 66αρης,ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΊΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΘ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΠΙΚΡΟΥ ΒΟΥΝΟΥ" ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΤΡΟΝ ΜΕΤΡΩΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ,Α ΛΑ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...

    ΑΛΑ,ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝΕ ΠΑΙΖΩ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις