ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ...!!!

 

Κατηγορούν ξανά τους ανεμβολίαστους για την

μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία, έχει «ήπια συμπτώματα», σύμφωνα με την Ανζελίκ Κέτζι, πρόεδρο της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης.

Στην ελληνική τηλεόραση, άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική, επικαλούμενοι τους τηλέ-ειδικούς κατηγορούν και για αυτή την μετάλλαξη τους ανεμβολίαστους.

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα ξεμπροστιάζονται, καθώς την ώρα που έριχναν σε ανεμβολίαστους το φταίξιμο και για την «Όμικρον», γινόταν γνωστό πως τα πρώτα κρούσματα στην Μποτσουάνα ήταν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Όπως ανέφερε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην χώρα, Γεράσιμος Σιούτας.όλα ξεκίνησαν όταν στις 7 Νοεμβρίου έφτασαν στη χώρα τέσσερις Ασιάτες διπλωμάτες και λόγω της γρήγορης διαδικασίας ελέγχων, στις 11 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη Omicron.

Ο πρόξενος επισήμανε ότι «οι διπλωμάτες ήταν εμβολιασμένοι πριν επισκεφθούν στην Μποτσουάνα, είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία τους και ήδη έχουν φύγει από την χώρα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τα ψέμματα τελείωσαν

    Ανακοίνωσαν ότι μετά τις 20 Δεκεμβρίου έρχονται τα εμβόλια για τα παιδιά 5-11 ετών.

    Και κάπου εδώ τελειώνουν οι δικαιολογίες.

    Όταν λοιπόν ισχυρίζονται κάποιοι ότι διασώζονται χιλιάδες παιδιά στα τούνελ από τον στρατό αλλά ο ίδιος στρατός θα πίνει φρέντο παρακολουθώντας να μπαίνει το δηλητήριο σε ψυχούλες χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και εκατομμυρίων σε όλο το κόσμο τότε αυτό σημαίνει ότι οι θεωρίες σχετικά :

    1) Με τον σωτήρα Τράμπ

    2) Τις….φωτεινές δυνάμεις που θα μας σώσουν

    3) Το κίνημα των...σωτήρων Q

    ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΩΣ ΕΔΩ!

    Προσωπικά δίνω τελευταία διορία μέχρι τέλος του έτους να τελειώσει το παραμύθι του covid και η καμπάλ να τελειώσει.

    Σε άλλη περίπτωση παίρνουμε με τα γιαούρτια όλους τους ελπιδέμπορες με τις σελίδες τους και αρχίζουμε να κουνάμε τα χέρια. Οι ελπιδέμπορες εντωμεταξύ θα έχουν κάνει μία τεράστια ζημιά μέσω της απάθειας που προωθούσαν “Trust the plan” κλπ.

    Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου από τον διαχειριστή του ιστολογίου τον οποίο θεωρώ τον πιο έντιμο blogger που δε πωλούσε σανό στο κόσμο ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι έχει και αυτός αμφιβολίες.

    31-12-2021. ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους! Να και κάποιος που τα είπε σωστά. Μόνο στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ και πουθενά αλλού.

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο. Πριν λίγο καιρό τα ίδια έλεγα και εγώ.Ως πότε μέχρι να μας ξεκανουν όλους.Δεν θα είναι τότε σωτηρία θα είναι κόλαση.Ζω στην Βόρεια Αμερική και εδώ έχουν ξεκινήσει και εμβολιάζονται τα μικρά και τα βόδια οι γονείς βγαίνουν στις τηλεοράσεις με μεγάλη χαρά. Μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να τελειώσει η ιστορία αλλιώς χαθήκαμε. Μήπως τελικά τα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους και μας δουλεύουν για να μην ξεσηκωθούμε?Όπως και να έχει ο Θεός να μας λυπηθεί. Κουράγιο και δύναμη σε όλους

      Διαγραφή
  2. Και δηλαδη αδελφε τι θα κανεις;δηλαδη μεχρι τωρα πιστευες οτι γινοντε επειχηρησεις για τη σωτηρια μας;στο τελος θα ειμαστε στα στρατοπεδα και θα λεμε οτι ειναι σχεδιο τω ν κιου για να ξυπνησει ο κοσμος. (Ο γιαννακοπουλος που χαθηκε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που κάνω είναι να λέω όχι στο εμβόλιο και να χάσω την δουλειά μου. Θα μείνω σπίτι με την οικογένεια μου και θα προσευχηθώ ο Θεός να μας λυπηθεί. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Οι περισσότεροι εδώ είναι βόδια
      Ότι είναι να γίνει ας γίνει να τελειώσουμε. Δεν θέλω να ζήσω την ζωή που μας ετοιμάζουν

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ; ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΣΗ; ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ.
    TA ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ 24ον-25ον ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.
    ΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟ.
    ΠΟΡΟΛΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΝΩ.
    ΘΑ ΤΑΝ ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΦΟ ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελιτ οι μεν ,Ελιτ οι δεν !! Οι δυο Ελιτ '' τρωγονται '' μεταξυ τους ποια θα κρατηθει στην εξουσια .Εις βαρος των λαων οτι συμβαινει μεχρι τωρα .Και μετα θα μας φερουν τον ψευτομεσσια δηθεν να μας σωσουν απο οτι οι ιδιοι δημιουργησαν ετσι....Για το καλο μας θα φερουν και το σφραγισμα . Ζουμε την Αποκαλυψη του Ιωαννη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 20:59 ν' αγιάσει το στόμα σου. Με κάλυψες απόλυτα. Το θετικό είναι οτι αυξάνονται οι Έλληνες που αμφισβητούν τα όσα διακινούνται και αρχίζει και παίρνει μπρος η λογική σκέψη και μπαίνει στην άκρη το συναίσθημα. Και από πρωτοχρονιά, αν δεν έχει ηττηθεί το ερπετικό σύστημα μέχρι 31/12/2021, οι ελπιδέμποροι θα πρέπει να μας δώσουν αποδείξεις με στοιχεία που βασίζουν τις ελπίδες τους να χαρούμε κι εμείς οι αμφισβητίες. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως οι μονοι ελληνες που αυξανονται καθημερινα ειναι οι εμβολιασμενοι...

      Διαγραφή
  7. Στον φίλο 20:59 η απάντηση είναι πολύ απλή… «ΟΧΙ» λες όχι ρε φίλε δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου…
    Στον επόμενο η απάντηση είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει» έκανες κανα συμβόλαιο ότι θα σε σώσει ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;
    Στον επόμενο θα πω ήρεμα…κατηγορείς τον τραμπ και τα λευκά καπέλα ότι δεν έκαναν τίποτα και γιατί δεν «κατηγορείς» τον ΘΕΟ ότι και αυτός δεν κάνει τίποτα ;;;;;
    Δεν θα αντέξουν όλοι τα έχουμε πει, είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ…περίμενες δηλαδή σε 1-2χρονια να πέσει ας πούμε η Κάμπαλ η οποία παίζει μπαλα αιώνες τώρα στο προσκήνιο;;;;
    Trust the plan λένε…δεν το εμπιστεύεσαι κατέβα να ανέβει άλλος τόσο απλά…
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Πέτρος Τσατσόπουλος είναι υιοθετημένος. Ο ίδιος το έχει κοινωποιήσει. Η μητέρα του πόρνη στην Κρήτη,ψυχοπαθής, με πέντε εξώγαμα αγνώστου πατρός, ένας εξ αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιων οι δονήσεις είναι χαμηλά βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις