ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ....?

QAnon Hero Michael Flynn's Thoughts On Conspiracy Group Revealed On Secret Recording 

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και

ένθερμος υποστηρικτής των QAnonς, Μάικλ Φλιν, φέρεται να υποστήριξε ότι το κίνημα της πολιτικής θεωρίας συνωμοσίας είναι στην πραγματικότητα μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που ενορχηστρώθηκε από τη CIA.

Ο Φλιν ορκίστηκε δημόσια πίστη στη δεξιά συνωμοτική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, η οποία πρωτοεμφανίστηκε σε πίνακες μηνυμάτων στο Διαδίκτυο.

Όμως, σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που δεν έχει ακόμη επαληθευτεί από ανεξάρτητη πλευρά, ο Φλιν, πρώην σύμβουλος του Τραμπ, φάνηκε να αποκηρύσσει εντελώς την ομάδα καθώς μίλησε με τον θεωρητικό συνωμοσίας που ήταν υπέρ του Τραμπ και δικηγόρο Λιν Γουντ. Ο άντρας που λέει ο Wood ότι είναι ο Flynn ακούστηκε να απορρίπτει τους ισχυρισμούς των QAnonς ως «απόλυτη ανοησία».

Ο Wood ηχογράφησε και το δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο.

«Νομίζω ότι είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης. Νομίζω ότι είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που δημιούργησε η CIA. Αυτό πιστεύω. Τώρα, δεν το ξέρω αυτό για την ακρίβεια, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι», ακούστηκε να λέει στην ηχογράφηση ο άντρας που λέγεται ότι ήταν ο Flynn. 

«Νομίζω ότι είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης. Υπάρχει πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σήμερα που μου εστάλη —θα σας το στείλω— για το πώς απέτυχε το κίνημα QAnon και όλα αυτά. Αλλά το βρίσκω εντελώς ανοησία και νομίζω ότι είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που δημιουργήθηκε από την αριστερά», είπε.


 

 

 Ο Φλιν, ο οποίος είναι συνταξιούχος στρατηγός τριών αστέρων των ΗΠΑ, διηύθυνε κάποτε την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, υποσχόμενος πίστη στο κίνημα συνωμοσίας σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter τον Ιούλιο του 2020.

Τον Μάιο, κινηματογραφήθηκε να μιλάει στο Ντάλας του Τέξας σε ένα συνέδριο QAnon προτείνοντας ένα στρατιωτικό πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ να συμβεί στις ΗΠΑ.

Πολλοί από αυτούς που συμμετείχαν στην εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ήταν πιστοί του QAnon, συμπεριλαμβανομένου του «QAnon Shaman» Jacob Chansley που καταδικάστηκε σε περισσότερα από τρία χρόνια φυλάκιση την περασμένη εβδομάδα.

Ο Wood, ο οποίος είναι δεξιός δικηγόρος και υποστηρικτής του QAnon, έχει επιτεθεί στον Flynn και σε διάφορους πρώην συμμάχους του, αφού τον αποκήρυξε ο παλιός πελάτης του, Kyle Rittenhouse.

Η Wood και το Rittenhouse συγκρούστηκαν πιο πρόσφατα σχετικά με τις προσπάθειες του Wood να διεκδικήσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά που χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή της εγγύησης του Rittenhouse.

Ο Γουντ κατηγόρησε πρόσφατα τον Φλιν και την πρώην δικηγόρο του Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, ότι απέτυχαν να τον βοηθήσουν να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα του Τραμπ το 2020, που οδήγησε σε καυγά και διαμάχη μεταξύ τους και άλλων

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Καταρχην το αρθρο ελεγχεται μιας και ειναι απο τη φουλ συστημικη dailymail

Κατα δευτερον δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το ποιανου ειναι η φωνη

Κατα τριτον για ποιο λογο ο Lin Wood να θελει να εκθεσει τον Flynn(εαν οντως ειναι η φωνη του) αφου ειναι θεωρητικα στο ιδιο στρατοπεδο...?

Τουλαχιστον....περιεργα πραγματα....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ.
    ΟΠΟΙΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίμπα με νά ξυπνήσω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Trust the plan"....μπέεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επ.....Τι εγινε ρε παιδια αρχισαν να '' τρωγονται'' και μεταξυ τους τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Q όπως ομάδα Έψιλον ένα πράγμα;
    Τι τούβλο ήταν αυτό πάλι;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Της κοροϊδίας το Qαγκελο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα drops είναι ξεκάθαρα… « τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» «η παραπληροφόρηση είναι αναγκαία..»
    Σήμερα έπεσε ο jack τι να λέμε τώρα…αναμένουμε το London Bridge όλα καλά…
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις