ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...!!!

 

Τώρα με τον COVID ο καθένας ζει στον

περιορισμένο καθημερινό του χώρο για λόγους… υγείας! Δεν αποκλείεται ο χώρος αυτός να μικρύνει ακόμα περισσότερο και ο καθένας να ζει μόνος του!

Η Ikea στην Ιαπωνία, ξεκίνησε να νοικιάζει ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, μόλις 10 τετραγωνικών μέτρων, όπου θα μπορούσε ο καθένας να ζει απομονωμένος και… ασφαλής!

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Τόκιο και θα έχει 0,77 ευρώ τον μήνα.

Η σουηδική εταιρεία δέχεται αιτήσεις έως την 3η Δεκεμβρίου από ενδιαφερόμενους ενοικιαστές, οι οποίοι πρέπει να είναι πάνω από 20 ετών.

Όταν γίνεται λόγος για 10 τ.μ., πρόκειται για ένα πάρα πολύ μικρό διαμέρισμα, όμως η Ikea δηλώνει ότι έκανε ό,τι μπορεί για να εκμεταλλευτεί τους διαθέσιμους χώρους.

Μάλιστα, Ikea προωθεί το διαμέρισμά της με τη βοήθεια μίας μασκότ-καρχαρία, που παίζει τον ρόλο του μεσίτη στα σχετικά βίντεο, παραπέμποντας τους πιο ανήσυχους στους μεγάλο-καρχαρίες της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Η Ikea έχει μπει στην αγορά των ακινήτων και αλλού. Στην Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, έχει κατασκευάσει προσιτά σπίτια σε συνεργασία με την εταιρεία Skanska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μετά τις μάσκες, μας ετοιμάζουν και το κελί μας. Ενα λαμπρό μέλλον ανοίγεται στον κόσμο μας. Δεν βλέπουμε την ώρα να το ζήσουμε.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΕΑ.

    Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΈΘΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΌ.

    ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΚΕΑ=ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΑΡΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΤΣΑΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΌΙ ΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΝ...
    ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΕΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΛΒΕΤΊΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δικά τους τα κο@οσπιτα έτσι θα είναι?????
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥ ΙΚΕΑ,ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΣΠΊΤΙΑ ΘΑ ΜΈΝΟΥΝ????
    ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ......


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις