Παν. Στοκχόλμης: Η ακίδα διεισδύει στο Κύτταρο διαγράφει το γονίδιο 1 και προκαλεί Καρκίνους κ.α

 

H Dr Ariyana Love μιλώντας στο STEWPETERS TV επικαλείτε ερευνα

του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης αλλά και δική της ερευνα σύμφωνα με την οποία στα συμπεράσματα αυτων προκύπτει οτι: Φορείς των ιών Ebola και Marburg που βρέθηκαν σε  μια συγκλονιστική ερευνα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης προμηνύουν δραματικές παρενέργειες στο προσεχές μέλλον στα σκευάσματα που δια της Βιας θέλουν να  μας τρυπήσουν..

Στην Επιστημονική μελέτη  αποκαλύφθηκε οτι η πρωτεΐνη ακίδα διεισδύει στον πυρήνα του Κυττάρου  και απενεργοποιούν την ικανότητα των κυττάρων να επιδιορθώνουν το DNA.Αυτα τα σκευάσματα κατά του ιου Διαγράφουν τα γονίδια που ειναι υπεύθυνα για την επιδιόρθωση του DNA για πάντα στους ανθρώπους!!

Αυτά αναγράφονται και στις πατέντες..Η διαγραφή μπορεί να προκαλέσει AIDS πήξη του αίματος θρομβώσεις και θρομβοεμβολές .Χρησιμοποιούν τον αδενοιό 26 που διαγράφει το γονίδιο Ε1 στους ανθρώπους γνωστο και ως χρωμόσωμα Χ που απαιτείται για την επιδιόρθωση κατεστραμμένου DNA..Χωρίς αυτο το κύτταρο αυτοκτονεί .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

    "ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ DNA MOY".

    ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΣΙΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΊ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ DNA ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;"ΟΥΚ ΕΧΕΙΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ". ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
    ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ.
    ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΩΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΟΝΤΡΉ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΑΡ,Η ΑΥΤΟΚΡΆΤΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΤΗΣ)ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΑΘΩΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΩΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ=Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ....

    ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΥΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΝ ΝΤΑΝΤΆ (ΣΩΣΩ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΑΝΝΥ ) ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΜΕΝΓΚΕΛΕ" Η ΙΛΖΕ ΚΟΧ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΤΗΣ ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ,Η ΑΣΗΜΑΚΌΠΟΥΛΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΕΓΚΩΜΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΉΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ ΦΑΜΙΛΑΣ.

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΛΕΟΝ...

    ΡΙΤΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις