TO AYΡΙΟ-ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ-ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΣΚΕΛΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

 

Ένα πηγαίο δέσιμο  του σήμερα με το χθες έρχεται σαν χείμαρρος να πολιορκήσει την σκέψη μας και να μας αναγκάσει

να σταθούμε όρθιοι! Αιτία το κοκκινωπό άγαλμα ο Φύλαξ του Παλαιού Φαλήρου. Αλήθεια θυμόσαστε με τι έμοιαζε; μήπως το πρόσωπο του με φίδι, ενώ η στάση του ήταν προκλητική και όχι αρρενωπή; Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση του τι κάνουν, ούτε γνωρίζουν την έκβαση των γεγονότων. Απλά οι ενέργειες εναρμονίζονται δια να επιτευχθεί το εκάστοτε ποθητό αποτέλεσμα στους εξουσιαστές.

 Ας ανατρέξουμε στην εποχή του βασιλιά Κέκροπα (που ήταν μισός άνθρωπος και μισός φίδι.)  στην Αθήνα και στην εορτή των Παναθηναίων, όπου ο ηρωικός Θησέας συνένωσε τις πόλεις των Αθηνών και ελάμπρηνε τα Παναθήναια.  Ο Θησέας ήταν εκείνος που έφυγε με τους 6 νέους και 7 νέες από το λιμάνι του  Παλαιού Φαλήρου δια να πάνε στην Κρήτη στον σκοτεινό Μινώταυρο. Προφανώς μαγεμένοι από τον μύθο, οι άρχοντες του τόπου συναποφάσισαν  σε αυτό το ιστορικό και με μεγίστη σημασία μέρος να στήσουν το άγαλμα  Φύλαξ αντί του αγάλματος του πεπαλαιωμένου προγονού μας ΘΗΣΈΑ! 

Ο σημερινός φύλαξ ποιόν θα προστάτευε; Λιμάνι είναι και μάλιστα άκρως ξεχωριστό μέρος από άλλες αποδεδειγμένες καταστάσεις! Πιο πλοίο θα απέπλεε από εκεί; τι θα μετέφερε; που θα επήγαινε; Ποιος ήταν ο Μινώταυρος τελικά; Κάποιοι και μάλιστα πολλοί μελετητές, υποστηρίζουν, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται...........

Στις  5-12-2017 στήθηκε  το διαπλεκόμενο άγαλμα σε ψιλό βάθρο να φαίνεται από μακρυά. Πολύ ωραία έως εδώ. ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ τις 5-12-2017 όλοι κοιτάζουν το μυστήριο.... άγαλμα και κάποιοι τον ουρανό των άστρων. Να! Να εκεί ψιλά είναι ένας αστερισμός,  μα είναι του ισοσκελούς τριγώνου! στην κορυφή του έχει τον φωτεινό αστερισμό με το όνομα ΜεταλλάΧ . Εγώ τον ερμήνευσα μετά τον Αλλάχ εννοώντας, ότι κάτι θα συμβεί μετά την επικράτηση του μουσουλμανισμού σε σχέση με τον αστερισμό του συγκεκριμένου τριγώνου. Υποψιασμένοι καθώς ήμαστε κάποιος της παρέας τον ερμήνευσε μέταλλα+Χ. Ο αστερισμός Χ λέγεται και  ΝΙΒΙRU ξάφνου αναφώνησε κάποιος άλλος της παρέας. Ο Νibiru είναι η πατρίδα των ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ! Ο φύλαξ εστήθηκε προς τιμή των Ανουνάκι; 

Στο σαιτ θα δείτε λεπτομερείς πληροφορίες δια τους Ανουνάκι.

https://www.pronews.gr/istoria/497805_ti-lene-ta-polyarithma-arhaia-keimena-gia-toys-anoynaki

 Σύμφωνα με την The Oxford Companion to Παγκόσμια Μυθολογία, οι Ανουνάκι (Anunnaki): «… είναι αρχέγονες θεότητες Σουμερίων που πήραν το όνομά τους από το παλιό θεό του ουρανού An ( Anu)

Η παρακάτω διεύθυνση δίνει πληροφορίες δια τους Ανουννάκι.

 https://www.aetos-apokalypsis.com/2015/02/poioi-htan-oi-announaki.html

  Ποιοι ήταν οι Anunnaki; ο φόβος και τρόμος των
        ιστορικών της συμβατικής ιστορίας;

 

---------------------------------------------------

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9

Το όνομα τους σημαίνει οι απόγονοι του βασιλιά του Ουρανού Ανού,Τους Ανουνάκι τους βλέπουμε κυρίως στο μύθο του Ντουμούζι και της Ινάννα όταν εκείνη κατεβαίνει στον κάτω κόσμο (Ιρκάλλα) όπου κυριαρχεί η αδερφή της Ερεσκιγκάλ. Όταν φτάνει στον κάτω κόσμο την υποδέχεται ο φύλακας των επτά πυλών, Νέτι. Οι επτά πύλες αντιστοιχούν στους 7 Ανουνάκι - φύλακες. Η Ινάννα περνώντας από κάθε πύλη αφήνει υποχρεωτικά κάτι που έχει πάνω της ώστε στο τέλος να παρουσιαστεί εντελώς γυμνή μπροστά στην Ερεσκιγκάλ. Το έπος αναφέρει ότι σε κάθε μία από τις πύλες η Ινάννα ρωτάει για ποιο λόγο θα πρέπει να αφήσει το αντικείμενο που της ζητείται και ο εκάστοτε Ανουνάκι απαντάει ότι έτσι είναι το τυπικό, έτσι πρέπει. Επίσης αναφέρονται στο Έπος του Γιλγαμές όταν ο Ουτναπιστίμ εξιστορεί τον μύθο του κατακλυσμού. Κάποια στιγμή εμφανίζονται οι 7 κριτές του κάτω κόσμου και βάζουν φωτιά στη γη ενόσω η πλημμύρα πλησιάζει. 

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ Ο ΦΥΛΑΞ ΡΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ. Η Ελλάδα είναι γεμάτη από συμβολικά αγάλματα. Το κάθε μέρος έχει και το άγαλμα που αρμόζει να βρίσκεται εκεί σύμφωνα με τα διαδραματιζόμενα γεγονότα. 

 Τα στάδια αλλαγής του νυν  Ευρωπαίου Έλληνα, όταν οι εξουσιαστές τον αδικούν.

1) Γκριμάτσα αποδοκιμασίας.

   2) Αντιμετώπιση δυσάρεστων γεγονότων με ευγένεια.  

   3)  Κολοκοτρωνέικο ξέσπασμα. Με λεξιλόγιο αντίστοιχο με τις πράξεις των τυράννων.

4) Οπιστοδρομούμε κατά Βυζάντιο και ακολουθούμε το (όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος). 

Οι πρόγονοι μας στήριζαν την ζωή τους σε βαθιές φιλοσοφικές σκέψεις, και τις έγραψαν δια να μείνουν στους μεταγενέστερους. Διαισθάνονταν μάλλον ότι θα επέλθει παρακμή. 

Μέχρι πότε θα λιμνάζουμε μέσα στην παρακμή μας; διατί δεν φωτιζόμαστε από τα ήδη έτοιμα; Μα τι λέω; Τα βιβλιοπωλεία της Κέρκυρας δεν έχουν ούτε δια δείγμα ένα Αρχαίο Ελληνικό βιβλίο!! 

Το βίντεο αυτό έχει αγάλματα ερπετόμορφα. Ο τίτλος του είναι: 

Έχουν σχέση με τους Anunnaki τα ερπετοειδή αγάλματα που βρέθηκαν; - Ο βράχος Waffle ένα μυστήριο!

https://www.youtube.com/watch?v=MDR2YbHh3Q4.

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΦΥΛΑΞ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Αναγνωστρια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις