Tα αμερικανικά στρατεύματα θα απελευθερώσουν τη χώρα ...?

 

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απο τους

χιλιάδες πιστούς αναγνώστες μου που δεν αρθρογραφώ όσο συχνά θα ήθελα και θα ήθελαν και εκείνοι, ώστε να ενημερωθούν για αυτά που συμβαίνουν στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Οι ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις στην Αμερική πάνω στα ζητήματα διεθνούς πολιτικής και ασφάλειας με στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας, δεν μου αφήνουν πλέον, παρά ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο. Επίσης, είναι ζήτημα λίγων μηνών να μετακομίσω στις ΗΠΑ, ώστε να ασχοληθώ με μεγαλύτερη άνεση με το επιστημονικό μου αντικείμενο και να είμαι αυτή τη φορά πολύ πιο κοντά στον επόμενο Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο, όποιος και αν είναι αυτός. Ελπίζω και εύχομαι να είναι ο γνώριμος σε εμένα Πρόεδρος Τραμπ, με αντιπρόεδρο τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον Ντε Σαντις.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου και κάποιες πραγματικότητες.

Η Αμερική, όπως έχω γράψει επανειλημμένα, βαδίζει σε πόλεμο με την Κίνα, ο οποίος πιστεύω, έχει επισπευσθεί κατά 4 με 5 χρόνια μετά τη βιολογική επίθεση που δέχθηκε η υπερδύναμη με τον Covid από το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας. Είναι ζήτημα χρόνου να δούμε την κινεζική εισβολή στην Ταϊβάν ή την πολιτική υποταγή της νήσου στο κινεζικό καθεστώς, όπου θα σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την υποταγή της Ιαπωνίας και το θεωρητικό ενδεχόμενο μιας επιθέσεως στη Χαβάη και στον ναύσταθμο του αμερικανικού στόλου.

Όπως τονίζω πολλές φορές στους Αμερικανούς συναδέλφους, οι ΗΠΑ, δεν μπορούν να συγκρουστούν πολεμικά με την Κίνα, έχοντας πίσω τους την Ευρωζώνη, όπου θα ρουφάει όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια του πλανήτη, ως «ασφαλές και ουδέτερο» στη διηπειρωτική σύγκρουση, υπερκρατικό μόρφωμα. Ούτε μπορεί να επιτραπεί στο Ευρώ, να αναλάβει τον ρόλο που παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, την ώρα που οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σε πόλεμο με την Κίνα για ευνόητους λόγους. Το AUKUS του γελοίου πράκτορα του Πεκίνου, Τζο Μπάιντεν, ήταν αυτό ακριβώς. Το σπρώξιμο προς την ουδετεροποίηση της ΕΕ και του Ευρώ, ώστε να γίνουν το επόμενο αποθεματικό νόμισμα μετά τον Αμερικανικο-Κινεζικό πόλεμο. Η Αμερική, δεν μπορεί να κερδίσει αυτή τη γιγαντιαία μάχη με το Πεκίνο, χωρίς να διαθέτει μαζί της την οικονομική, βιομηχανική και πληθυσμιακή βάση της Ευρώπης και η κυβέρνηση Μπάιντεν, σπρώχνει τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ξέρουμε τι κάνουν, είμαστε 5 βήματα πιο μπροστά απο αυτούς και έχουμε βρει και τα κατάλληλα αντίμετρα και για την Κίνα και για τη Γερμανία. Γίνονται κινήσεις και στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και στο εξωτερικό, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές των παραφρόνων της άκρας Αριστεράς, που διευθύνει, προς τον παρόν, τον Λευκό οίκο.

Η Μέρκελ, δεν ανησυχεί τυχαία για τη διάλυση της ΕΕ. Είναι κάτι που το βλέπει να πλησιάζει. Η «αποσκίρτηση» της Πολωνίας και των χωρών του Βίσεγκραντ από τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών, δεν είναι κάτι που προέκυψε την τελευταία στιγμή και ξαφνικά. Η πολιτικο-γεωγραφική ζώνη απο την Πολωνία μέχρι το Αιγαίο, θα ταχθεί κατά του Ευρωπαϊκού και Κινεζικού Μαρξισμού. Μία ζώνη ασφαλείας μεταξύ Δυτικής Ευρώπης, Ρωσίας και Πολιτικού Ισλάμ.

Αυτό λοιπόν, που δεν κατάφερε ο ελληνικός στρατός και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, να απαλλάξουν τη χώρα από τα νύχια του Σόρος, του Πολιτικού σατανισμού και τα δόντια του Βερολίνου, μήπως το καταφέρουν σε μερικά χρόνια τα αμερικανικά στρατεύματα, που πλέον θα βρίσκονται σε μεγάλους αριθμούς στην Ελλάδα μετά την νέα συμφωνία για τις βάσεις.

Μήπως τελικά, ο αμερικανικός στρατός γλιτώσει τον Μητσοτάκη από την κρεμάλα, την ώρα που θα απαγχονίζει τους Καραμανλικούς, τους Τσιπραίους, τους δικαστές, τους δοσίλογους στρατιωτικούς και τους Μιντιακούς ολιγάρχες, με το στρατό των δημοσιογραφικών τσουτσεκιών τους;

Λέω, μήπως;

Υ.Γ. Προς τα Ελληνικά Hoaxes. Όταν τελειώσω εγώ, προσωπικά μαζί σας, θα παρακαλάτε το Θεό να μην είχατε γεννηθεί.

 

 

 

 

 

 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. Τα λένε αυτά οι Golden Down τώρα ότι υπάρχει ο '' Κινέζικος Ιός'' γιατί σκοπός τους είναι το κραχ έτσι ώστε να επωφεληθούν κάτι καπιτάλες σα κι' αυτούς γιατί δεν κάνουν πόλεμο με τη Κίνα να ξεμπερδεύουμε, που καθαρίζουν τούνελ, ποιά τούνελ τα δικά τους που έχει από κάτω όλη η γή δρόμους και περνάνε και σύνορα. Δε ξέρετε ότι ο πρωθυπουργός και οι κυβερνήσεις δεν είναι τίποτα υπάρχουν 50 βαθμίδες μυστικότητας πάνω από το πρωθυπουργό που γι αυτόν είναι απόρρητα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατιωτική άσκηση anadolu σύντομα στην Χώρα μας
    Χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αμερικανικά στρατεύματα ας απελευθερώσουν πρώτα τον εαυτό τους από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που τους έχει επιβληθεί και μετά βλέπουμε αν απελευθερώσουν και τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΌ ΚΥΡΙΟ ΤΖΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΆΖΩ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΏΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΑΛΥΤΉΣ.

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΣΑΥΡΑ ΚΑΤΙΝΟΣΑΛΑΜΑΚΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ πρόεδρο ΤΗΣ "ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΣΚΟΠΙΑ" ΠΕΝΤΑΡΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΌ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ;

    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ- ΕΥΖΩΝΟΙ-ΜΠΑΝΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΩΝΙΑ;

    ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ(ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ε;) ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΖΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΕΠΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΟΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΘΕΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ...
    Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΉΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΗΦΑΓΑ ΜΑΤΙ...

    Η "ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΑΣΘΕΝΗΣ" ΝΤΟΡΑ ΚΙ Η ΓΙΆΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟΥ ΜΠΑΚΛΑΒΆ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΚΙ Η ΜΑΡΕΒΑ....

    ΟΙ ΜΠΕΝΕ ΓΚΕΣΕΡΙΤ ΤΟΥ DUNE ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΤΑ....

    ΕΝΑΝ ΚΑΙΆΔΑ-ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΝΕΙΡΕΎΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΌΠΩΣ.

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΈ ΔΗΜΉΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://katohika.gr/ellada/pros-traffickers-agion-kai-pistis/

    Ακούγεται η φωνή του πατήρ Σάββα Αχιλλέως, ενός ανθρώπου Του Θεού και όχι της Εκκλησίας Α.Ε.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα Πατριδα .Alberta Canada στο μερος οπου ζουν Ινδιανοι Black Lake , ειχε παει Στρατος και Υγειονομικο να τους κανουν τα μπολια και να τους δωσουν τροφιμα .Επικρατησε ενας πανικος γιατι οταν ''εσκασε'' στην αρχη η ειδηση αναφερθηκε οτι ηταν υποχρεωτικη η ολη φαση ,στη συνεχεια το διορθωσαν απο την μερια των Ινδιανων και ειπαν οχι .Περασαν απο εδω ναι αλλα δεν μας υποχρεωσαν να κανουμε το μπολι μας ρωτησαν εαν θελουμε κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις