ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 18.10.2021!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας | Έμβολος 

Δειτε τι συμβαινει

στον κοσμο....

1)Ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ιράν Nalliollah Seif καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για παράβαση του νομισματικού συστήματος της χώρας. Επίσης ο πρώην βουλευτής Ahmad Araghchi σε 8 χρόνια φυλάκιση με τις ίδιες κατηγορίες σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δικαστικού σώματος Zabihollah Khodaeian.
 
2)Οι αρχές της Αϊτής δήλωσαν ότι για την απαγωγή των 17 ιεραποστόλων των ηνωμένων πολιτειών ευθύνεται η διαβόητη συμμορία 400 Mawozo, καθώς ο αριθμός των απαγωγών που σχετίζονται με συμμορίες αυξήθηκε από την δολοφονία του προέδρου Jovenel Moise.
 
3)Η Τουρκία εξασφάλισε 82,5 εκατομμύρια σε χρηματοδότηση από το γερμανικό κρατικό δανειστή KFW Development Bank για να χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους Σύριους πρόσφυγες.
 
4) Χιλιάδες διαδηλωτές στο Σουδάν περικύκλωσαν την κυβερνήτικη έδρα στο Χαρτούμ απαιτώντας τη διάλυση του υπουργικού συμβουλίου.
 
5)Η Συνταγματική Επιτροπή της Συρίας συμφώνησε να ξεκινήσει τη σύνταξη νέου Συντάγματος (εντολή από την κλίκα).
 
6) Πυρκαγιά ξέσπασε στη μονάδα διάθεσης αποβλήτων πετρελαίου στο Jebel Ali στο Ντουμπάι.
 
7)Η εθνική εταιρεία πετρελαίου της Λιβύης δήλωσε ότι δύο από τους υπαλλήλους της έχουν απαχθεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
 
8)Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα αναστείλει τις επιχειρήσεις της αποστολής της στο ΝΑΤΟ.
 
9) Πυρκαγιά μετά από έκρηξη σημειώθηκε στη μονάδα ατμοσφαιρικών υπολειμμάτων (ARDS) του διυλιστηρίου Mina al-Ahmadi στο Κουβέιτ.
 
10) Πέθανε ο πρώην υπουργός εξωτερικών επί του Μπους Colin Powell από τον ιό αν και πληρως εμβολιασμενος
 
11)Ο υπουργός εξωτερικών της Κίνας Zhao Lijian δήλωσε ότι διαψεύδει τα άρθρα του Financial Times που αναφέρουν ότι η Κίνα δοκίμασε έναν υπερηχητικό πύραυλο με πυρηνική ικανότητα.
 
12) Πέντε βοηθοί και σύμμαχοι του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί πρόκειται να δικαστούν για κατάχρηση δημοσίου χρήματος προσθέτοντας τα νομικά προβλήματα του πρώην αρχηγού κράτους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις