FINITO H ALITALIA AIRLINES.....!!!

  • https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj-asPrdCNT4iRDsJUCRgdziwu4Hq951YjmSd7_MH0ZYdEzhxFi4cYTsNScaLOoroH_SZm-_hDyQRb5j6o92FOWvcE3I4oVYRBdNzEGzmUzdHPvkdYm3wy83zBUQHq3BofYJAdydUABZlFCCPCLSscXLGH7LxHjCIhAKSUG6C69d_7ygzCVLBpCVWDd=s600 
    Η Alitalia, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, διαλύθηκε μετά από 75 χρόνια δραστηριότητας. Η Alitalia Airlines πραγματοποίησε την τελευταία της πτήση το βράδυ της Παρασκευής... και έβαλε οριστικά τέλος στη δραστηριότητά της.

Η Alitalia διαλύθηκε μετά από σχεδόν 75 χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων και η ITA Airline αγόρασε την Alitalia έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Τουλάχιστον 8.000 από τους 11.000 υπαλλήλους της Alitalia έχουν χάσει τη δουλειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ITA έχει προσλάβει περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους της Alitalia.

Ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας Τζιανκάρλο Τζιοργέτι είχε πει προηγουμένως ότι η Alitalia ήταν μια εντελώς χρεοκοπημένη εταιρεία και δεν μπορούσε πλέον να σωθεί.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι της Alitalia συγκεντρώθηκαν πρόσφατα σε έναν κεντρικό δρόμο στη Ρώμη για να ζητήσουν να μην διαλυθεί η εταιρεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις