ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 17.10.2021!!!

 

Δειτε τι συμβαινει

στον κοσμο...

1)Ανακοινωθηκε οτι οι βασιλικοί γιατροί συστήνουν στη βασίλισσα να κόψει το Martini για να βεβαιωθούν ότι θα είναι υγιής για να βγάλει το φθηνοπωρινό της πρόγραμμα.
 
2) Εγκληματική συμμορία απήγαγε 17 καθολικους ιεραπόστολους συμπεριλαμβανομένων και τρία παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και έναν Καναδό στην Αϊτή την ώρα που έβγαιναν από έναν ορφανοτροφείο για να μεταβούν στο αεροδρόμιο στο Πορτ-ο-Πρινς.
 
3)Οι καταστροφικές πλημμύρες στην πολιτεία Κεράλα της Ινδίας άφησε 26 νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενοι και εκατοντάδες εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους.
 
4) Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο εμπορικό κέντρο Kalansuwa στο Ισραήλ όπου κατέρρευσε το διόροφο κτίριο.
 
5) Έντεκα μαθητές ηλικίας 13-15 ετών πνίγηκαν και άλλοι δέκα διασώθηκαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής για καθαρισμό ποταμού στην επαρχία της δυτικής Ιάβα στην Ινδονησία.
 
6)Ο Μπιλ Κλίντον βγήκε από το νοσοκομείο "εμφανώς αλλαγμένος".
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
 
7) Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν στο Μπαγκλαντές μετά από ένα ξέσπασμα βίας για μια υποτιθέμενη εικόνα ενός Κορανίου που βεβηλώθηκε κατά τη διάρκεια εορτασμού της ινδουιστικής Ντούργκα Πούτζα.
 
8) Χιλιάδες φιλοστρατιωτικοί Σουδανοί διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα Χαρτούμ ζητώντας στρατιωτική κυβέρνηση και την παραίτηση της κυβέρνησης.
 
9)Ο Γάλλος πρέσβης στη Λευκωσία Nicolas de Bouillane de Lacoste, διατάχθηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μέχρι τη Δευτέρα 18.10.2021 το αργότερο. Τα αίτια της ξαφνικής απόφασης για άμεση αποχώρηση δεν είναι ακόμα γνωστά.
 
10)Ο αραβικός συνασπισμός δήλωσε ότι 165 επαναστάτες Χούθι σκοτώθηκαν και 10 στρατιωτικά οχήματα καταστράφηκαν σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην περιοχή Αμπέντια του Μαρίμπ.
 
11) Τέσσερις Ρώσοι βρέθηκαν νεκροί σε ξενοδοχείο στη σάουνα κοντά στα Τίρανα στην Αλβανία.
 
12) Αφαιρέθηκαν τα αυτοκόλλητα κοινωνικής απόστασης από το μεγάλο τζαμί στη Μέκκα και σήμερα χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο χώρο λατρείας.
 
13)Η ομάδα του ISIS ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο τζαμί στο Αφγανιστάν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Βλέποντας τη φωτογραφία Κλίντον και Χίλαρυ σκέφτομαι ότι έχουμε φάει ΠΟΛΥ σανό τον τελευταίο χρόνο. Κάποιοι μάλιστα το καταπίνουν κι αμάσητο.

    Δεν επιρρίπτω καμιά ευθύνη στον Συνωμοσιολόγο, αν αυτός ήθελε να μας παραπλανήσει, δεν θα δημοσίευε αυτή τη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις