O Zάκερμπεργκ θα έχει το τέλος του Έπστιν. Το τσουνάμι του αμερικανικού βαθέως κράτους, έρχεται να πνίξει όλους τους πράκτορες

 

Εάν μας ρωτούσατε πριν από 7-8 χρόνια ποιος είναι ο ισχυρότερος άνθρωπος στον πλανήτη, δε θα απαντούσαμε

ο Ομπάμα, ο Γκέιτς ή κάποιος μεγαλοτραπεζίτης, αλλά ο Τζέφρι Έπστιν! Ο τύπος αυτός, κρατούσε από τα μέζεα, πολιτικούς, επιχειρηματιές, τραπεζίτες, τεχνολογικούς κολοσσούς, ακαδημαϊκούς, δικηγόρους και πολλούς άλλους που είχαν την ατυχία να μπλέξουν μαζί του. Τίποτα, όμως, ούτε οι ανθρωποθυσίες και οι εκκλήσεις στον σατανά τον γλίτωσαν από τη δολοφονία. Πέθανε σαν το σκυλί, μέσα στο κελί του. Η δόξα, η φήμη, η δύναμη και τα χρήματα, είναι εφήμερα, όταν κάποιος παίζει σε τέτοια παγκόσμια δίκτυα.

Το ίδιο τέλος θα έχει και ο ιδρυτής του Facebook, κατά την ταπεινή μας άποψη. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω από το όνομά του και τις πράξεις του κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020. Ακόμα και κεντροαριστεροί δημοσιογραφικοί κολοσσοί, όπως το Real Clear Politics, έχουν κάνει στροφή κατά του Ζάκερμπεργκ, ερευνούν την νοθεία των εκλογών και απαιτούν την εξυγίανση του μηχανισμού εκλογής Προέδρου. Τέτοια μεταστροφή, δεν είναι τυχαία βέβαια. Ο κόσμος βλέπει την οικονομική καταστροφή που έχει φέρει η κυβέρνηση Μπάιντεν. Ο κόσμος βλέπει τις ελευθερίες του να εκμηδενίζονται από τις διαταγές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Ένα τσουνάμι αντιδράσεων έχει σηκωθεί σε όλη την Αμερική κατά του Μπάιντεν, ο οποίος καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής για Πρόεδρο, στην σύγχρονη πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

Πάνω απο το 50% της κοινής γνώμης πιστεύει ότι έγινε νοθεία στις εκλογές από τους ακροαριστερούς, τον Ζάκερμπεργκ και τύπους σαν το Σόρος. Η κοινή γνώμη ξυπνάει και βλέπει τι συμβαίνει γύρω της. Κανένας δε θα κλάψει τον κύριο Ζάκερμπεργκ, εάν βρεθεί «αυτοκτονημένος» και αυτός, πριν ανοίξει το στόμα του και αποκαλύψει ποιοι τον έβαλαν να δώσει δισεκατομμύρια, ώστε να  νοθευτούν οι εκλογές. Κανένας δε θα κλάψει και τους «κυρίους» στα Ελληνικά Hoaxes, όταν έρθει η στιγμή που θα πληρώσουν το τίμημα συνδιαλλαγής τους με το Μαξίμου, την Κίνα και τις φαρμακοβιομηχανίες. Όσο πλησιάζουμε προς τον πόλεμο με την Κίνα, πολλά θα αλλάζουν. Ακόμα και η πανίσχυρη Google, δέχεται χτυπήματα και οδεύει προς το τέλος της με την μορφή που έχει.

Το Αμερικανικό σύστημα, δε θα πάει σε σύγκρουση με το Πεκίνο, έχοντας στα νώτα του το αγκάθι του Ζάκερμπεργκ και των άλλων παικτών της Silicon Valley. Έχουν δρομολογηθεί καταστάσεις και τα πρακτοράκια, θα βγουν από την μέση.

Ας δούμε πως ο κύριος Ζάκερμπεργκ χρηματοδότησε την εκλογική νοθεία μέσα απο το ρεπορταζ του The Federalist.

– Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, επιβεβαίωσε την Τρίτη τη δέσμευση της πολιτείας του για την ακεραιότητα των εκλογών, ιδίως την αποτροπή της διαφθοράς των τοπικών εκλογών από τους τεχνολογικούς κολοσσούς και τους κομματικούς διευθύνοντες συμβούλους τους. Δεδομένων των όσων γνωρίζουμε τώρα για το πώς ο Mark Zuckerberg και άλλοι αριστεροί παράγοντες επιτάχθηκαν σε εκλογικές επιχειρήσεις σε μπλε κόμβους των swing states το 2020, άλλες πολιτείες θα ήταν καλό να ακολουθήσουν το παράδειγμα του DeSantis – και το Wisconsin είναι μια καλή μελέτη περίπτωσης για το γιατί.

Καμία συζήτηση σχετικά με την ακεραιότητα των εκλογών του 2020 – ή σχετικά με την ακεραιότητα των μελλοντικών εκλογών, για το θέμα αυτό – δεν είναι πλήρης χωρίς την κατανόηση της πλήρους εικόνας του τρόπου με τον οποίο ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Zuckerberg χρηματοδότησε στρατηγικά και στελέχωσε τα εκλογικά γραφεία των τοπικών κυβερνήσεων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την εγγραφή των ψηφοφόρων, την ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψήφων. Το έκανε αυτό μέσω δύο πρωτοβάθμιων ομάδων, μια διαδικασία που η επικεφαλής συντάκτρια του Federalist Mollie Hemingway περιγράφει με επιμέλεια στο νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, “Rigged: How the Media, Big Tech, and the Democrats Seized Our Elections”.

Η διείσδυση του Zuckerberg

Να πώς δούλεψε. Ο Ζούκερμπεργκ δώρισε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε δύο αριστερές ομάδες, οι οποίες στη συνέχεια έδωσαν τα χρήματα σε κυβερνητικά εκλογικά γραφεία. Η μία από αυτές τις δύο ομάδες ήταν το Center for Technology and Civic Life. Μέχρι τον Σεπτέμβριο πριν από τις εκλογές, ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του του είχαν δώσει 350 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι τα προηγούμενα έσοδα του μικρού οργανισμού ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων εκτοξεύτηκαν κατά περίπου 20.000 τοις εκατό.

Τα μετρητά, ή “Zuckerbucks”, δεν ήταν ωστόσο μια δωρεά χωρίς όρους. Υπήρχαν προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούσαν τις προσπάθειες των Δημοκρατικών να βγουν στις κάλπες, τη μαζική επιστολική ψήφο και τη “θεραπεία” των ψηφοδελτίων, κατά την οποία οι εκλογικοί υπάλληλοι “διορθώνουν” τα προβλήματα των επιστολικών ψηφοδελτίων μετά την υποβολή τους.

Τα δολάρια αυτά δεν έρευσαν επίσης αδιακρίτως σε άπορες περιοχές της χώρας, αλλά σε μεγάλο βαθμό σε κυβερνητικά εκλογικά γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις των πολιτειών με εκλογικές διακυμάνσεις, όπου συγκεντρώνεται η πλειονότητα των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών. Τα κεφάλαια αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την ενημέρωση των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών, τον σχεδιασμό και τη μετάφραση των ψηφοδελτίων και τη στελέχωση των επιχειρήσεων συλλογής, επεξεργασίας και καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Μην κάνετε κανένα λάθος, η CTCL δεν είναι απολιτικός φορέας. Και οι τρεις ιδρυτές της εργάζονταν προηγουμένως για το New Organizing Institute, μια οργάνωση που έχει πλέον καταργηθεί, την οποία διοικούσε ο πρώην υπάλληλος του Ομπάμα Ethan Roeder και χρηματοδοτούνταν σε μεγάλο βαθμό από αριστερά μεγαθήρια όπως ο Τζορτζ Σόρος για να εκπαιδεύσει αριστερούς ακτιβιστές στην ψηφιακή στρατηγική εκστρατειών και με πολεμικά παιχνίδια για την επιτυχία των εκλογών.

Η Washington Post υπεραμύνθηκε του New Organizing Institute ως “δεξαμενή σκέψης της αριστεράς για την τεχνογνωσία της προεκλογικής εκστρατείας” και “το Hogwarts του Δημοκρατικού Κόμματος για την ψηφιακή μαγεία”. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν προκαλούν έκπληξη, δεδομένου ότι το διοικητικό του συμβούλιο αποτελούνταν επίσης από αριστερούς ηγέτες.

Παρόλο που το New Organizing Institute πήγε περίπατο το 2015, το φάντασμά του εξακολουθεί να ζει στο κομματικό CTCL, όπου ο Ζούκερμπεργκ πέταξε τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια του. Το Capital Research Center εντόπισε πολλά από αυτά τα Zuckerbucks και διαπίστωσε ότι μέσω της χρηματοδότησης του διευθύνοντος συμβούλου του Facebook, το CTCL έδωσε 6,7 εκατομμύρια δολάρια στο Ουισκόνσιν, με τα μισά από αυτά τα κεφάλαια να πηγαίνουν στο μπλε Μάντισον και το Μιλγουόκι.

Αυτή η τάση της πλειοψηφίας των Zuckerbucks που χρηματοδοτούν μπλε περιοχές ήταν συνεπής σε όλες τις πολιτείες που ταλαντεύονται. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την ανάλυση του InfluenceWatch στην Πενσυλβάνια, οι επιχορηγήσεις του CTCL στις κομητείες που κέρδισε ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν κατά μέσο όρο περίπου 57 σεντς ανά κάτοικο, σε αντίθεση με τα 3,11 δολάρια ανά κάτοικο στις κομητείες που κέρδισε ο Τζο Μπάιντεν. Στο Τέξας, ήταν 55 σεντς ανά κάτοικο έναντι 3,22 δολαρίων αντίστοιχα.

Για παράδειγμα…

Μια έρευνα του Wisconsin Spotlight αποκάλυψε πως οι όροι επιχορήγησης του Zuckerberg διέφθειραν τις τοπικές εκλογές. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψαν ότι το CTCL συνέδεσε τους διαχειριστές των εκλογών της πόλης με τον Michael Spitzer-Rubenstein, πρώην πράκτορα των Δημοκρατικών και επικεφαλής των προσπαθειών του Εθνικού Ινστιτούτου “Ψηφίστε κατ’ οίκον” στην Πολιτεία των Γάλακτος. Ο Spitzer-Rubenstein έγινε ο “de facto επικεφαλής των εκλογών”, σύμφωνα με το Wisconsin Spotlight, ειδικά στο Green Bay.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν τον Spitzer-Rubenstein να ρωτά τη δημοτική υπάλληλο Kris Teske, αν θα μπορούσε να βοηθήσει στη “θεραπεία” των ψηφοδελτίων και να ασκεί πίεση από το Δημοκρατικό δήμαρχο, όταν η Teske αρνήθηκε λόγω νομικών ανησυχιών. Πολλές φορές, η Teske έφερε αυτές τις ανησυχίες στους ανωτέρους της, λέγοντας ότι οι “μέντορες επιχορήγησης” δεν ήταν εξοικειωμένοι με την πολιτειακή νομοθεσία και ότι η “βοήθειά” τους ήταν πιθανώς παράνομη.

“Δεν καταλαβαίνω πώς άνθρωποι που δεν έχουν γνώση της διαδικασίας μπορούν να μας λένε πώς να διαχειριστούμε τις εκλογές”, έγραψε η Teske στον οικονομικό διευθυντή του Green Bay στα τέλη Αυγούστου. Απογοητευμένος, η Teske πήρε άδεια τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος του έτους είχε παραιτηθεί.

Με την Teske εκτός, ωστόσο, αυτό σήμαινε ότι η Spitzer-Rubenstein απέκτησε υπέρμετρο έλεγχο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψαν πώς ο πρώην υπάλληλος των Δημοκρατικών βοήθησε στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο χειρισμού και μεταφοράς των ψηφοδελτίων. Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, είχε πρόσβαση στο συνεδριακό κέντρο όπου γινόταν η καταμέτρηση των ψήφων. Επίσης, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο Spitzer-Rubenstein έλαβε τέσσερα από τα πέντε κλειδιά της αίθουσας όπου φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια.

“Η πόλη του Γκριν Μπέι έδωσε κυριολεκτικά τα κλειδιά των εκλογών σε ένα στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος από τη Νέα Υόρκη”, περιέγραψε το Wisconsin Spotlight.

Ο Sandy Juno, πρώην γραμματέας της κομητείας Brown, όπου το Green Bay είναι η έδρα της κομητείας, δήλωσε ότι κατά τους μήνες πριν από τις εκλογές, το Green Bay είχε διακόψει την επικοινωνία με το γραφείο του γραμματέα της κομητείας και “αποστάτησε”. Επιπλέον, είπε, η διαδικασία καταμέτρησης στο συνεδριακό κέντρο “αμαυρώθηκε από την επιρροή ενός ατόμου που εργαζόταν για μια εξωτερική οργάνωση που επηρέαζε τις εκλογές”.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν κι άλλα.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Ουισκόνσιν αποκαλύπτει ένα πλήθος άλλων ζητημάτων στην κορυφή της κατάληψης των εκλογών από τον Ζάκερμπεργκ.

Όπως περιγράφει ο Χέμινγουεϊ στο βιβλίο, “η πολιτεία διατήρησε 234.000 άκυρες εγγραφές ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους της, ακόμη και όταν διατάχθηκε από δικαστήριο να τις αφαιρέσει. Οι γραμματείς των δύο μεγαλύτερων δημοκρατικών κομητειών έβαλαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να ισχυριστούν ότι ήταν “επ’ αόριστον έγκλειστοι”, επιτρέποντάς τους να ψηφίσουν ταχυδρομικά χωρίς να επιδείξουν καμία ταυτότητα. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έκαναν οι Δημοκρατικοί του Ουισκόνσιν ήταν να στερήσουν το δικαίωμα ψήφου από το προεδρικό ψηφοδέλτιο του Πράσινου Κόμματος και να εργαστούν με άλλο τρόπο για να κρατήσουν τους υποψήφιους του τρίτου κόμματος εκτός ψηφοδελτίου”.

Σε μια ιδιαίτερα θρασύτατη πράξη, η Εκλογική Επιτροπή του Ουισκόνσιν αρνήθηκε στον Kanye West μια θέση στο ψηφοδέλτιο, επειδή φέρεται να είχε καθυστερήσει 14 δευτερόλεπτα να καταθέσει τα χαρτιά του. Αφού έφτασε στο σωστό κτίριο πριν από την καταληκτική ημερομηνία των 5 μ.μ. για να παραδώσει τα χαρτιά, αγωνίστηκε να εισέλθει στις κλειδωμένες εγκαταστάσεις και στη συνέχεια τα χαρτιά έγιναν αρχικά δεκτά ως “όχι αργότερα από τις 5 μ.μ.”, η ομάδα του West αργότερα απορρίφθηκε και τελικά κηρύχθηκε “καθυστερημένη” επειδή η επιτροπή είπε ότι τα παρέλαβε στις 5:00:14 – σοβαρά. (Η Χέμινγουεϊ εκθέτει το όλο περιστατικό στο κεφάλαιο “Δεκατέσσερα δευτερόλεπτα πολύ αργά”).

Και ας μην ξεχνάμε πώς οι Δημοκρατικοί, είχαν ήδη ασκήσει καταστολή των ψηφοφόρων στο Ουισκόνσιν το 2020 – κατά τη διάρκεια των εαρινών εκλογών για την πλήρωση μιας κενής θέσης στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Όλα αυτά είναι μόνο τα τεκταινόμενα σε μια μεσοδυτική πολιτεία. Πολλαπλασιάστε το αυτό με όλες τις βασικές πολιτείες που ταλαντεύονται εκλογικά και μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε πόσο μεγάλης κλίμακας ήταν στην πραγματικότητα συνολικά η νοθεία των εκλογών του 2020 από τη Μεγάλη Τεχνολογία.

“Οι εκλογές θα έπρεπε να διοικούνται από αυτά τα γραφεία, όχι από ιδιώτες μεγιστάνες της τεχνολογίας που έρχονται και ουσιαστικά επιτάσσουν τον μηχανισμό των εκλογών”, δήλωσε ο DeSantis την Τρίτη, χαρακτηρίζοντας τον κομματισμό “εντελώς απαράδεκτο”.

Είναι απαράδεκτο. Και πριν από τις επόμενες εκλογές, περισσότεροι κυβερνήτες και Ρεπουμπλικάνοι ηγέτες πρέπει να ξυπνήσουν για το χάος που δημιουργήθηκε το 2020 και να αρνηθούν να δεχτούν άλλο ένα πρόχειρο γύρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Οκτωβρίου, 2021 01:22

    ΑΜΑΝ ΜΩΡΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις