ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ

 

Οι χειριστές της Delta Force εισέβαλαν

τη Δευτέρα σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης Adrenochrome στην Καλιφόρνια και κατέσχεσαν 600 λίτρα ουσίας που οι ηγετες του Deep State πιστεύουν ότι παρατείνει τη ζωή, αποτρέπει τις ασθένειες και ενισχύει τη λίμπιντο, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών υπό τον όρο ανωνυμίας.

Στις 3:00 π.μ., η Delta Force έκοψε την κλειδαριά σε ένα συρματόπλεγμα που προστάτευε μια αποθήκη 8.500 τετραγωνικών νότια της προβλήτας 33 κοντά στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Εξοπλισμένοι με καινοτόμα γυαλιά νυχτερινής όρασης, οι εισεβαλλαν στην αποθήκη και, αφού δεν κατάφεραν να περάσουν από μια ενισχυμένη κλειδαριά στην πόρτα της αποθήκης, άνοιξαν την πόρτα χρησιμοποιώντας  C-4. Πέταξαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην αποθήκη, ζαλίζοντας δύο χημικούς που εργαζονταν σε διαφορα φιαλίδια.


Χειροπεδισαν τους χημικούς και στη συνέχεια έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη—15 βιομηχανικοί καταψύκτες γεμάτοι με σακούλες παγωμένου Adrenochrome, 600 λίτρων συνολικά.

Η Delta Force βρήκε επίσης 100 σακούλες με πλήρες αίμα σε ένα κλειδωμένο ψυγείο.

Κάθε τσάντα χρονολογήθηκε με βαση έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο, που φαινομενικά αντανακλά την ημερομηνία που γέμισε. Η πιο πρόσφατη εγγεγραμμένη ημερομηνία ήταν η 16η Οκτωβρίου, δύο μερες πριν από την επιδρομή.

Ένας χειριστής της Delta Force περιέγραψε τη σκηνή ως ένα «μακάβριο τρελό επιστημονικό εργαστήριο με ποτήρια και δοκιμαστικούς σωλήνες και άλλα εργαλεία χημείας που καλύπτουν πολλά τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι».

Η πηγή μας είπε ότι η Delta κατέσχεσε τα πάντα στο εργαστήριο και μετέφερε τα αντικείμενα σε άγνωστη τοποθεσία για καταστροφή.

«Πήραμε ό,τι χρειαζόμαστε για αποδεικτικά στοιχεία. τα υπόλοιπα έχουν καταστραφεί. Θα υπάρχουν πολλοί δυστυχισμένοι ελιτιστές εκεί έξω που αναζητούν τις ενέσεις ή τις εγχύσεις τους Adrenochrome. Είναι πιθανό αυτό να ήταν μόνο μία από τις πολλές μυστικές μονάδες αποθήκευσης και εργαστήρια», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο στρατός είχε ενημερωθεί από έναν αξιωματούχο του Deep State, όπως εκείνους που είχαν δικαστεί και εκτελέσει στο Γκουαντάναμο, είπε τα εξής: «Όχι. Είμαι βέβαιος ότι αν εγκληματίες όπως η Χίλαρι ή ο Ποντέστα γνώριζαν τις τοποθεσίες αυτών των τόπων, τα πράγματα θα είχαν μετακινηθεί αμέσως μετά τη σύλληψή τους. Κανένας από αυτούς δεν μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης Adrenochrome. Αυτή η τοποθεσία δεν ήταν κινητό εργαστήριο, επιδιορθώθηκε και ήταν εκεί για αρκετό καιρό.» 





Μεταφραση   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. 600 λίτρα είναι τρομερά μεγάλη ποσότητα, πράγμα που κάνει το δημοσίευμα μύθευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα ωστε γι αυτό εκείνη η μούμια η Σελίν Ντιόν είχε ανεξέλεγκτους σπασμούς προχτές στις πρόβες που έκανε για ένα σόου της σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας κ τελικά ακύρωσε την παράσταση του Νοεμβρίου. Μούμια, φωνή έχεις αλλα ψυχή δεν έχεις, αυτό που κάνει άνθρωπο τον άνθρωπο. Θα πεθάνεις εσύ κ οι όμοιοί σου κατα πώς ζήσατε, επιλογή σου ήταν.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κανουν τα 600 λιτρα το δημοσιευμα μυθευμα!
    Αναφερονται τετοια γεγονοτα για να ξυπνησει ο κοσμος ...
    οχι οτι δεν εχουν συμβει. νομιζω..αν κανω λαθος δεκτη καθε παρατηρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχουν κυκλοφορησε στο φ/β φωτο με μπριζολιτσες σε αεροστεγη συσκευασια με ετικετα: καθαροαιμα αραπακια μειντ ιν αμερικα και ημ. ληξης 10 χρονια μετα
    ενδειξη που υπονοει καλους καταψυκτες αν μη τι αλλο
    η δε σοπρανο εχει δει τα ραδικια απο προπερσι αλλα για να μη μελαγχολησουν οι φανς την αποσυρουν με το μαλακο και βεβαια παρομοια χαιρια ο αλιεκο βαλδουινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις