Παρέλαση με ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ και ΜΟΝΟ για στρατιωτικούς!

 Δημοτικό γλέντι μετά την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου | tovima.gr

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην επερχόμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα

συμμετέχουν μόνο στρατιωτικοί. Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων περιροισμού της ελευθερίας με αφορμή τον COVID.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου να περιλαμβάνει μόνο στρατιωτικά τμήματα και να περιοριστεί αυστηρά στα 60 λεπτά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα παρελάσουν εκπρόσωποι τοπικών σωματείων, έφεδροι, μαθητές και απόγονοι μακεδονομάχων, όπως συνέβαινε παραδοσιακά στη Θεσσαλονίκη ανήμερα την 28η Οκτωβρίου.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν κανονικά τη στρατιωτική παρέλαση, ωστόσο θα είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας.

Οι Πακιστανοί όμως κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας την γέννηση ενός δικού τους προφήτη και κάθονται όση ώρα θέλουν!!!

Πρόκειται για έναν θρίαμβο της Λευκής Βίβλου, η οποία, όχι απλά μετατρέπει την Ελλάδα από εθνοκεντρική σε πολυπολιτισμική, αλλά δίνει ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ στο Ισλάμ!

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Στην Θεσσαλονίκη όμως με χρονόμετρο!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τσιγάρο ελεύθερο,αλκοόλ ελεύθερο,ναρκωτικά φουλ,καρκινογόνα συντηρητικά στα τρόφιμα φουλ,εναεριοι ψεκασμοί συστηματικοι,Αλλά Όλες οι κυβερνήσεις συντονισμένες ανησυχούν για την καλή μας υγεία και προστασία από τον κοροιδοιο. Φτάνει πια,χορτάσαμε αγάπη και φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://greeknewsondemand.com/2021/10/21/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b5-%ce%b5%cf%80/

    Εάν την άκουγα αυτήν την κυρία ένα χρόνο πριν, δεν θα την πίστευα και θα την θεωρούσα καμιά πρακτορισσα ή τρελή. Έλα όμως που η πορεία των γεγονότων την δικαιώνουν!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλε το χεράκι του πάλι ο Τραμπ, έ ;;

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε σημαντικό αυτό το βίντεο του 2019!
      Είχαν προηγηθεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο και μας τα έδειξαν για την πανδημία, προσπάθησαν με γρίπη χοίρων, γρίπη πτηνών και άλλα και ένα σωρό πρόβες πανδημίας από ίδρυμα κιλ-μπιλ και ΠΟΥ πριν το 2019.
      Αυτό που είναι πιό σημαντικό είναι η συνέντευξη γιατρού που δούλευε στην Μπιγκ Φάρμα, είδε τι σχεδιάζουν και έφυγε από τις ΗΠΑ το 2009!
      Πρίν φύγει το 2009 (επαναλαμβάνω 2009) έδωσε συνέντευξη στον Τζάσσε Βεντούρα και εξηγεί τι έρχεται:
      1ο μέρος (2.20’):
      https://media.gab.com/system/media_attachments/files/073/812/866/original/bb50ba36ba2fc9e6.mp4
      2ο μέρος (8’):
      https://telleyz.com/great-culling-diseases-pendemic-by-dr-rima-laibow-m-d-and-jesse-ventura/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις