Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ

 

Η ψεύτικη διοίκηση του Μπάιντεν και οι ομάδες

των μέσων ενημέρωσής της έχουν διαπράξει ακόμη μια πλάνη στο αμερικανικό κοινό υποστηρίζοντας ότι ο Κόλιν Πάουελ πέθανε από «επιπλοκές Covid-19» παρά το ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Παρόλο που οι πρωτοποριακές μολύνσεις που οδηγούν σε θάνατο γίνονται όλο και πιο συχνές και αναφέρονται ευρέως από εναλλακτικά μέσα, ο Colin Powell δεν είχε διαγνωσθει ποτέ θετικος στον Covid-19 ή δεν εμφάνισε συμπτώματα που συνήθως σχετίζονται με τον ιό της Κίνας, δήλωσε ένας πληροφοριοδότης της διοίκησης που κρατειται η ανωνυμία του.

Η διοίκηση και τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν ελάχιστες λεπτομέρειες για τον θάνατό του, αποκρύπτοντας το πού πέθανε και τον κατά προσέγγιση χρόνο θανάτου, αλλά έσπευσαν να τον κατηγοριοποιησουν στον Covid-19.

Ο Πάουελ, που έπασχε από πολλαπλό μυέλωμα, καρκίνο του αίματος, αυτοκτόνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, είπε η πηγή μας.

«Ο Πάουελ πέθανε στο σπίτι του μετά από κατανάλωση ενός μπουκαλιού υπνωτικών χαπιών», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγος του Πάουελ Άλμα ξύπνησε στις 3 το πρωί και παρατήρησε ότι ο σύζυγός της δεν αναπνέει. Ανακάλυψε ένα άδειο μπουκάλι Ambien, το οποίο ήταν σχεδόν γεμάτο το προηγούμενο βράδυ, χωμένο ανάμεσα στα σεντόνια.

«Η Άλμα τηλεφώνησε στο 911. Είπε ότι το μπουκάλι ήταν σχεδόν γεμάτο επειδή ο Κόλιν το είχε γεμίσει μόλις πριν από λίγες ημέρες. Η (Αμεση Δραση) 911 οδήγησε την κλήση απευθείας στον Λευκό Οίκο, για τον οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ. Κανένας γιατρος, κανένα ασθενοφόρο δεν εμφανίστηκε στο σπίτι του στο ΜακΚλιν της Βιρτζίνια - μόνο το FBI », είπε η πηγή μας.

Δύο ειδικοί πράκτορες του FBI και ένας ιατροδικαστικός παθολόγος έφτασαν στην κατοικία του Πάουελ λίγο μετά τις 4:00 το πρωί. Βρήκαν την κυρία Πάουελ σε κατάσταση υστερίας, να ουρλιάζει και να κλαίει και να αιωρείται πάνω από το πτώμα του νεκρού συζύγου. Μετά από ενδελεχή εξέταση της κρεβατοκάμαρας, ένας πράκτορας βρήκε αυτό που φάνηκε να είναι ενα σημείωμα αυτοκτονίας στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του Πάουελ.

«Θα σε αγαπώ πάντα, Άλμα, εσενα και τα παιδιά. Αλλά είμαι γέρος και άρρωστος και ξέρω ότι θα με βρουν σύντομα, όπως και τους αλλους..!!!.... Δεν θέλω να τελειώσει έτσι η κληρονομιά μου. Προσεύχομαι να με συγχωρήσετε όλοι, για ό, τι έχω κάνει και τώρα για αυτό που δεν χρειάζεται πλέον να κάνω.Βάζω τον εαυτό μου στα χέρια του Κυρίου. Προτιμώ να με κρίνει αυτος παρά οι αλλοι... », 


Ο Πάουελ, ο οποίος είχε προσδιοριστεί ως Ρεπουμπλικάνος, ήταν "ΡΙΝΟ" - Ρεπουμπλικάνος μόνο στο όνομα. Ηταν κατηγορηματικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και είχε υποστηρίξει τόσο τις υποψηφιότητες της Χίλαρι Κλίντον όσο και του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία.

«Το FBI κάλεσε απευθείας την Καμάλα Χάρις και εκείνη τους είπε ότι θα πρέπει να "κανονισουν" τον θάνατο για να φανεί ότι πέθανε από Covid», είπε η πηγή μας. «Το FBI είναι ένα εργαλείο του Deep State».

Η διοίκηση και το CDC έδωσαν οδηγίες στα υγειονομικά ιδρύματα και τους ιατροδικαστές των πόλεων και των νομών να παραποιήσουν τα πιστοποιητικά θανάτου για να φαίνεται ότι κάθε ανθρώπινος θάνατος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αποτέλεσμα του Covid-19. 





Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....











ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Έχω πάψει να πιστεύω τέτοια μυθεύματα "σατιρικού χαρακτήρα".
    Το άρθρο μας λέει δηλαδή ότι ο πράκτορας του FBI, που βρήκε το τελευταίο σημείωμα του Πάουελ, αποκάλυψε στον συντάκτη αυτού του άρθρου το περιεχόμενο του. Χμμμμ...
    Ευχαριστώ, δεν θα φάω άλλο σανό, έχω χορτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΟΥΕΛ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ BOHEMIAN GROVE KAI EKANE ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΌΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΊΑ ΤΟΥ ΆΡΑΓΕ ΚΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΆΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΘΑ ΗΛΠΙΖΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ;

    ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΦΥΛΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΤΡΙΝΑ-ΕΙΚΟΝΑ-SAGRADA ILLUMINATA KAI ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΆΤΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΆ ΤΗΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

    Ε ΟΧΙ ΚΟΛΙΝ!
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΤΕΣ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΙ ΟΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ Ο στρατηγακος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΒΛΈΠΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις