ΗΠΑ Ο DR ANTONY FAUCI ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Republican Jim Jordan calls out Dr Fauci in fiery rant 
 
Ο Ρεπουμπλικανός Jim Jordan καλεί τον Δρ. Antony Fauci σε μια φλογερή συζήτηση.

Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής του Οχάιο, Jim Jordan, καλεσε τον Δρ Anthony Fauci σε μια άτυπη ακρόαση διαβάζοντας τα εκρηκτικά email του ιατρικού συμβούλου, που δείχνουν ότι γνώριζε πέντε "Σημαντικά Γεγονότα", μέσα σε ένα παράθυρο 13 ωρών τον Φεβρουάριο του 2020
 
Ο κ. Jordan εξηγεί πως εντός 13 ωρών από τη λήψη του email από τον Δρ Fauci, από τον ιολόγο Kristian Andersen τον Φεβρουάριο του 2020 - σε συνδυασμό με άλλες ανταλλαγές email - γνώριζε πέντε "σημαντικά γεγονότα".
 
«Το πρώτο, ο Δρ Fauci ξέρει ότι υπάρχει ένας θανατηφόρος ιός στα ανοιχτά που ξεκίνησε στην Wuhan Κίνα», είπε.
 
"Δεύτερον, γνωρίζει ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν χρηματοδοτήσει το κέρδος της έρευνας λειτουργίας στη Γουχάν της Κίνας.
 
"Τρίτον, γνωρίζει ότι η επιχορήγηση έρευνας δεν πέρασε τον απαιτούμενο πίνακα εποπτείας.
 
«Τέταρτον, γνωρίζει ότι ο ιός "μοιάζει σχεδιασμένος" και «δεν συμβαδίζει» με την εξελικτική θεωρία.
 
"Και τέλος το πέμπτον, ο Δρ Fauci ξέρει ότι μπορεί να έχει δεσμούς με αυτό το έργο στην Κίνα.
"Τα δακτυλικά του αποτυπώματα στην πραγματικότητα μπορεί να είναι σε αυτό"
 
Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες - με επικεφαλής το House Minority Whip Steve Scalise - πραγματοποίησαν ακρόαση για να συζητήσουν την προέλευση του COVID-19.
 
Οι νομοθέτες ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής Nancy Pelosi να κανονίσει την ακρόαση και με τους Δημοκρατικούς, αλλά εκανε πισω.
 
Χωρίς τη Nancy Pelosi ως διακομματική φιγούρα, δεν υπάρχει τρόπος ο Δρ Anthony Fauci, να κληθεί από τους Ρεπουμπλικάνους για να καταθέσει 
 
Οι Ρεπουμπλικάνοι πήραν τα πράγματα στα χέρια τους και πραγματοποίησαν μια άτυπη συνάντηση, για να συζητήσουν την προέλευση του Coronavirus.
 
Οι πολιτικοί του GOP κάλεσαν το Σώμα να υιοθετήσει επιτέλους τον Νόμο για την Προέλευση / Origin Act - ένα μήνα μετά την ομόφωνη έγκριση του νομοσχεδίου.
 
Το νομοσχέδιο "θα απαιτούσε από τον Διευθυντή του DNI να αποχαρακτηρίσει πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του COVID-19, και για άλλους σκοπούς."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. " Χωρίς τη Nancy Pelosi ως διακομματική φιγούρα, δεν υπάρχει τρόπος ο Δρ Anthony Fauci, να κληθεί από τους Ρεπουμπλικάνους για να καταθέσει "

    Ε βέβαια, τώρα χάθηκε η πλειοψηφεία και ο έλεγχος των πραγμάτων από τους Ρεπουμπλικάνους...

    Ο Τραμπ ήταν Πρόεδρος για 4 χρόνια, όμως δεν άγγιξε στη θέση του τον εγκληματία Φάουτσι. Τώρα κατάλαβε με τι άνθρωπο είχε να κάνει ;; Τότε δεν διέθετε την απαραίτητη αντίληψη για έναν τσαρλατάνο με βεβαρημένο μάλιστα παρελθόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να γίνει, η ζημιά πλέον έχει γίνει. Ο μισός περίπου δυτικός πληθυσμός έχει εμβολιαστεί.

      Διαγραφή
    2. Σα πρόβατα για σφαγή....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις