Νεο Απαρτχαιντ απο 5 Ιουλιου

 Στέφανος Μάνος: Τα «μπλε» βιβλία της κυβέρνησης | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Νόμο του κράτους αποτελεί πλέον το Απαρτχάιντ, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τις

κυρώσεις εναντίον των ανεμβολίαστων οι οποίες ξεκινούν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, μετατρέποντας έτσι την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού σε πολίτες β' κατηγορίας και καταστρέφοντας για ακόμα μία φορά την εστίαση. 

Συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε η απόφαση για τα νέα μέτρα στην εστίαση και το λιανεμπόριο που ισχύουν για το διάστημα από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 6:00,

Ειδικότερα, για τα κέντρα διασκέδασης από 2/7 θα λειτουργούν μόνο ανοιχτοί χώροι, περιλαμβανομένων και όσων έχουν ανοιγόμενη οροφή με 25% πληρότητα και υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Βεβαίωση αρνητικού rapid test (48 ωρών),
  • Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Με λίγα λόγια οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να πληρώσουν +40-60 ευρώ την έξοδό τους.

Επίσης από τις 5 Ιουλίου οι μετακινήσεις προς τα νησιά, όπως και οι αεροπορικές πτήσεις περνούν σε νέο καθεστώς, αφού για τους ενήλικες θα είναι υποχρεωτικό να φέρουν στη διαδικασία της επιβίβασης:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης,
  • Αρνητικό αποτέλεσμα PCR τις τελευταίες 72 ώρες ή
  • Αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

Το γεγονός ότι οι ανεμβολίαστοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε αέρα και θάλασσα θα πρέπει να έχουν πληρώσει και να έχουν μεριμνήσει αρκετές ώρες πριν για τη διεξαγωγή του απαραίτητου διαγνωστικού τεστ συνιστά την πρώτη κύρωση που εφαρμόζεται εντναίον τους από την κυβέρνηση. 

Πολύ περισσότερο, όταν ως ανεμβολίαστοι λογίζονται και όσοι έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου ή και αυτοί που δεν συμπλήρωσαν 14 ημέρες από την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του εμβολιασμού τους, οπότε και πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά rapid ή PCR test, για να εξασφαλίσουν την πρόσβαση στα πλοία και τα αεροπλάνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ινδία και οί "κάστες" "πήδησαν" στήν Ελλάδα πλέον..Μάθαμε "πολιτισμό" από τούς έποικους.
    Όλοι μέσα .Οσοι θά ξεμυτίζουν νά κρατάνε στα δόντια τα πιστοποιητικά.
    Ημαρτον Κύριε.Πιό κάτω δέν υπάρχει .Δέν είμαστε απλά βλάκες ! Είμαστε νοητικά ανάπηροι,αφού ακόμα τό συζητάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παει και πιο κατω ακομα, απο σεπτεμβριο θα τα δεις ΟΛΑ

      Διαγραφή
  2. Οι " ανθρωποι " θελουν παλουκωμα.
    Ας ακωνισουμε τα παλουκια μας λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραβρωμισε η υπόθεση των εμβολιασμών....τέτοια κυβερνητική προσπάθεια για το καλο μας έχουμε να δούμε από την εποχή του Ιμπραήμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Etsi apoteleioneis eugevika tov evxorio tourismo ligo meta to mivima,evboliastite gia va exoume eva kavoviko kalokairi.
    Oi avemboliastoi ellives tha koitave ti thalassa kai ta cafe me ta kialia.
    Oi avemvoliastoi touristes tha psaxvouv pou va kavouv ta pcr tests priv pave gia souvlaki,kai oi avtropoi stiv estiasi tha psaxvouv kosmo va gemisouv to magazi bas kai epizisouv.
    Av to arrostimevo mialo dev stamatisei ti mousiki giati boreis va koliseis pali,tha akous apo to radio tis glikes kalokairives vixtes kapiov loimoxiologo,i kibervoda va su leei mi vomizeis oti tha su dosoume epidoma aveuthive elliva av dev ipakuseis.
    Edaxei kai oi kotes dev ivai oli ti mera exo,tis xavaklivoume sto kotetsi.
    I mallov kalitera ivdika evxiridia.
    Kratoudai se megala kloubia,pou kai pou pairvouv eva xadaki apo tus idioktites tus evo stekodai akivita apo fobo,mexri va xavabouv sto kloubi tus.
    Kalo mas,kalokairi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παγκοόσμια κυβέρνηση διατάζει και οι μαριονέτες Εκτελούν τις εντολές και τους λαούς τους. Από ΗΠΑ οι ομογενείς για να έλθουν στην πατρίδα πρέπει ναπληρώσουν 100 δολάρια για το ράπιντ και 300 για το πισιαρ. Είναι τα καψόνια τους στους αρνητές των δολοφονικών σκευασμάτων. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι όντως τυφλή στους εκβιασμούς των αλήτ του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ευρωπαικη Ενωση παει τον κουλη στην Χαγη γιατι παραβιασε οσα υπεγραψε περι ανθρωπινων δικαιωματων .Ημερομηνια δεν εχει ανακοινωθει ,επισης 4-07-2021 ζωντανα η Δικη της Νυρεμβεργης 2 στο Zoom !! Καλη Λευτερια ευχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eγώ απολαμβάνω την φωτογραφία που οι αυριανοί σπουδαστές της Ζωολογίας αντε και της ψυχολογίας θα την έχουνε τοιχοκολλήσει σε όλες τις αίθουσες των σχολών τους για μεταπτυχιακές μελέτες.
    Πολύ μάγκας ο θηριοδαμαστής που κατάφερε να τα στήσει όλα αυτά τα ζώα στα πεσινά τους πόδια σ' αυτή την διάταξη και να τα αποθανατίσει.
    Όπως βλέπουμε αυτό το όρθιο τετράποδο αριστερά του ασπρόμαλλου και παρά δεξιά του άτριχου φαίνεται να είναι και το πιο ατίθασο.
    Μάλλον πρέπει να το κρατάνε με αόρατες αλυσίδες, διαφορετικά ο φωτογράφος δεν θα προλάβαινε να τον πάρει στην θέση που βρίσκεται.
    Έτοιμο είναι να χυμίξει προς το θήραμα να το κατασπαράξει.
    Το στόμα του γεμάτο αφρούς, φαίνεται να δαγκώνει κάτι σαν αόρατο μέταλλο όπως αυτά που συνηθίζουν να βάζουν σε επιληπτικούς για να μην κόψουν την γλώσσα τους.
    Φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι και το απολύσουν ελεύθερο στους δρόμους. Και είναι πολλά τέτοια λυσσασμένα όρθια που πάσχουν από Ανθελληνική μισανθρωπία.
    Ανεμβολίαστοι τρέξτε να κρυφτήτε γιατί ο δρακογιός και η ράτσα του διψάνε για αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω οι εβ ραιοι που κυ βερνουν την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις