Δινει 150 ευρω στους νεους για να τους στείλει στην “ελευθερία”!!!

 

Τα Πειραματικά επικίνδυνα εμβόλια που

εχουν ΠΕΘΑΝΕΙ 15.000 στην Ευρωπη ο ΝΤΙΛΕΡ ΚΟΥΛΗΣ τα πριμοδοτεί στα παιδιά μας με 150 ευρωπουλα!! 150 ευρω το “τυρακι” για να βάλει τη Νεολαία στη Φάκα!!

Ποιο γελοία και επικίνδυνη Κυβέρνηση δεν ξαναπέρασε…Έδωσε τοσα Εκατομμύρια στα Μεσα Εξαπάτησης και μοιραζει καφέδες στη Νεολαία για να την στειλει οσο γίνεται πιο γρηγορα και να την σκλαβώσει

Ο ΚΟΥΛΗΣ βρίσκεται σε πλήρη ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..Εχει εμβολιαστεί το 30% του πληθυσμού και με καθρεπτάκια στους νεους νομίζει οτι θα τους ξεγελάσει…Στους 25 θανάτους σταμάτησαν τα εμβόλια για την γρίπη των χοίρων…Εδω εχουμε 15.000 στην Ευρωπαϊκή Βαση δεδομένων και 1.350.000 παρενέργειες με θρομβώσεις μυοκαρδίτιδες παραλύσεις κ.α  και συνεχίζουν να εκτελουν τα Παρανοικα σχεδια της Νεας Τάξης…

Αυτοι θελουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ….Εσεις θα το δεχθείτε για τα παιδιά σας??? Δεχεστε την δολοφονια των παιδιών σας??

Οι εμβολιασμένοι θα ελέγχονται σε Ταβέρνες Σινεμά Θέατρα κλπ απο τους Καταστηματάρχες απο μια εφαρμογή και αν ανάβει πράσινο θα τους επιτρέπεται η είσοδος!!!

Δηλαδή θα δουλέψουν με το 30% του πληθυσμού??? Εχουν απελπιστεί γιατι δεν τους βγαίνει…Ολο το διαδίκτυο τους στολίζει κανονικά μετα τις Κυβερνητικές εξαγγελίες των ντιλερ σκευασμάτων που τα Φυλάει ο Στρατός και η αστυνομία..Μιλαμε για Βιολογικά ΟΠΛΑ και τα αφεντικά τους δεν το εχουν κρύψει οτι γίνεται Παγκόσμιος Πόλεμος και σκοτώνουν με τα Εμβόλια….για να κάνουν ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ











ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται ακραία επικίνδυνα, η ηλικιακή ομάδα που θέλει να εμβολιασει ο γενοκτονος Φουλης 19-24 είναι το έμψυχο απόλυτα παραγωγικό υλικό της πατρίδας μας, δυστυχώς λόγο της ηλικίας αυτής πολλά παλαβά θα πάνε να το κάνουν...... Ο Θεός μεθ ημών ελπίζω να παρέμβει ο Χριστός σε όλη αυτή την παρωδία της ζωής που ζούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει? Τι ειναι ετουτα τα πραγματα που ζουν οι γονείς? Δελεάζει τα νεαρά άνεργα ,γιά να εμβολιαστούν? Εγω γνωριζα πω΄ς οι οικογένειες αποφασίζουν και εάν κάποιον τον συλλάβουν να προσπαθεί με χρήμα να παραπλανήσει τα παιδια τους τον θαβουν φίλε με συνοπτικές διαδικασίες. Παρέμβαση στίς οικογένειες, και με δόλιο χρηματισμο,για να σπρώξει τα φάρμακα για να κονομησουν τα αφεντικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ξαναγίνουν εκλογές,πάλι κουλη χρυσό και μπομπουκο θα ψηφίσουν τα βόδια.οποτε καλά κάνουν και ξεφτιλίζουν τους ψοφο-φορους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αριστόμαχος έχει απόλυτο δίκιο. Σου δίνει ο διαβολάκης 150ευρώ να σου αφαιρέσει την ψυχή σου και συναινείς; Το σκέφτεσαι κιόλας; Εμ τότε δεν σου φταίει ραγιαδάκο ο διαβολάκης, εσύ είσαι η τροφή του τέρατος, εσύ ραγιαδάκο έπαψες να είσαι Έλλην γιατί αν ήσουν θα του έπαιρνες το κεφάλι και μαζί όλο του το διαβολόσογο. Αν ήσουν χριστιανός, θα του έκλεινες την πόρτα στα μούτρα. Αλλά έχασες και την ανθρωπιά σου γιατί είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και τα παιδιά σου για να μην χάσεις την ησυχία και την ψευτοβόλεψή σου.
    Γι' αυτό ο διαβολάκης σε παίζει μπάλα σάπιε μελλοθάνατε ραγιαδάκο, ντροπή και αίσχος των προγόνων σου...

    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ έτσι στεγνά κ ξεδιάντροπα

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ωμή Ομολογία των ψυχρών φονιάδων.
    Ας υποθέσουμε ότι τοσα του έδωσαν κατά κεφαλήν, να εξοντώσει τους Έλληνες.
    Αυτομάτως κηρύσσεται μεγαλοαπατεώνας διπλοδολοφόνος καταχραστής.
    Γιατί τσέπωσε αμμέσως-αμμέσως κάπου 500.000.000ε γι αυτούς που ηδη εμβολιάστηκαν, δηλαδή τους έφαγε τσάμπα. Μέγας άθλος του Μωάβ.
    ΤΟ γνωρίζει ρε μούλε ο Ελληνικός λαός ποσο τσόγλανος είσαι, τι μας το φωνάζεις και αυτοδιαφημίζεσαι;
    Γνωρίζει πολυ περισσότερα για τα έργα και τις ημέρες της φαμίλιας (Φιδοφωλιάς) σου από ότι νομίζεις, γενετικό ατύχημα.
    Και αν σου πέρασε απο το βαρεμένο μυαλό σου ότι μπορείς να παίξεις με όλους τους Ελληνες με τον ίδιο τρόπο, που σαν παιδί (γερασμένο ανήλικο παραμένεις ακόμη και εγκεφάλικα βλαμένο) μιας και δεν είχες να κάνεις τιποτα άλλο, παρά να βγάζεις τα μάτια από τις γάτες έτσι ξοδεύοντας τον χρόνο σου (σαν κάποιου τσάρου γιό), σε γέλασαν οι ομόαιμοί σου.
    Ας ευχηθούμε τα 150ε να γίνουν 150 κλωτσιές που θα πρέπει να εισπράξει επιπλέον απο τον κάθένα μας αυτός και όλο το σκυλολόι του.
    Και όποια/ος ακόμη βλέπει κάτι παραπάνω απο μια τραυματισμένη σαύρα σε αυτό το υποκειμενο/εκτρωμα είναι άξια/ος της μοίρας της/του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις