Είναι αδίστακτοι και εγκληματίες. Προχωρούν σε εμβολιασμούς παιδιών ηλικίας 15-17 ετών

 

Αποφασισμένη να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες, όλων των ηλικιών, είναι

η κυβέρνηση. Δεν διστάζει να βάλει στη διαδικασία (σε αυτή τη φάση) να κάνουν το εμβόλιο και οι έφηβοι ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Αδιανόητο, αν σκεφτεί κανείς ότι, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους νέους σε πειραματόζωα, αφού τα εμβόλια πρακτικά και θεωρητικά παραμένουν σε πειραματικό στάδιο, και δεν έχουν τις διαπιστεύσεις που θα έπρεπε για να πάνε σε μαζικό εμβολιασμό.

Παπαευαγγέλου: «Προχωράμε σε άμεσο εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών»

«Υπάρχει η σκέψη να εισηγηθούμε τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17. Μέχρι στιγμής είχαμε τους εφήβους άνω των 18. Είμαστε στις τελικές συζητήσεις για τη διαμόρφωση της εισήγησης» επισήμανε η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών, Βάνα Παπαευαγγέλου.

«Τα παιδιά μπορούν να μεταδώσουν όσο αυξάνει η ηλικία, ειδικά μετά τα 12 έτη αυξάνει και η πιθανότητα μετάδοσης σχετίζεται και με το πόσο συμπτωματικά είναι» συμπληρώνει η κ. Παπαευαγγέλου.

Και με τη… «βούλα» του ΕΜΑ

Όπως ανέφερε η κ. Παπαευαγγέλλου, ο ΕΜΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12 με 16, ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει εγκριθεί από πέρυσι για την ηλικία άνω των 16.

«Προφανώς δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός» σημείωσε ωστόσο η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών, και προκαλεί εντύπωση, καθώς οι δεδομένα και τα «προνόμια» που προσφέρει η κυβέρνηση μόνο συνθήκες υποχρεωτικότητας δημιουργούν…

Έρχονται και άλλα εμβόλια

«Μέσα στον Ιούλιο μπορούν να εγκριθούν κι άλλα εμβόλια, προς το παρόν έχουμε μόνο της Pfizer», είπε η καθηγήτρια, ενώ πρόσθεσε ότι «μελετάται η νοσηρότητα παιδιών με υποκείμενα νοσήματα 12 με 15».

Με αφορμή τη μεταδοτικότητα του ιού, σχολίασε δε ότι υπάρχει αυξημένη νοσηρότητα στα μικρά παιδιά κάτω του έτους τα οποία είναι λίγο πιο ευάλωτα, φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα νοσηλείας.

Για τις μακροχρόνιες συνέπειες των εμβολίων, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν έχουμε δεδομένα για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε 20 και 30 χρόνια, αλλά με βάση τη βιολογία και την τεχνολογία για το mRNA δεν προκύπτει ότι τα εμβόλια θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή ότι έχουν σχέση με την αναπαραγωγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί μια και τους έχουμε μάθει τώρα πιά και καταλαβαίνουμε σε ποιόν θεό πιστεύουν. Το άσχημο είναι ότι μας έχει ξεχάσει ο δικός μας Θεός και μας έχει αφήσει ακάλυπτους στις ορέξεις τους, λες και μας έχει σιχαθεί τόσο, που μας αφήσνει να οδηγηθούμε στην καταστροφή, για να έλθουν άλλοι καλύτεροι και όχι άθεοι. Υπάρχει βέβαια πάντα η ελπίδα να μας λυπηθεί την τελευταία στιγμή αν και απαιτείται και η δική μας αντίδραση. Πάντως και από την άλλη πώς να ζητάς βοήθεια από τον Θεό όταν όλοι ακούγαμε από τους γύρω μας ως μόνιμη επωδό συνέχεια να λένε με καμάρι τη φράση "είμαι άθεος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και οι άθρησκοι, οι οποίοι δεν πιστεύουν σε κάποια από τις υπάρχουσες θρησκείες, γιατί έχουν αντιληφθεί τις απάτες, που αυτές οι θρησκείες εκφράζουν.

      Άλλο άθρησκος, άλλο άθεος.

      Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν κατάλαβα τι σημαίνει η λέξη "άθεος", γιατί δεν καταλαβαίνω και τη λέξη "θεός".
      Η λέξη άθεος προκύπτει από το στερητικό "α" και τη λέξη "θεός", υποδηλώνει δηλαδή μια άρνηση.
      Ναι, αλλά πρώτα ορίζεται η θέση και μετά προκύπτει η άρνηση.
      Οι θρησκευόμενοι κατηγορούν κάποιους ως άθεους, χωρίς πρώτα να μπορούν να πουν τι σημαίνει η λέξη "θεός" !!!

      Γι' αυτό προτιμώ να χρησιμοποιώ τη λέξη "Δημιουργός", που ξέρω τι σημαίνει, παρά τη απροσδιόριστη λέξη "Θεός".

      Διαγραφή
  3. Ψυχραιμία...το βλέπετε ότι είναι σε πανικο; Τους πιέζουν ληγουν τα εμβόλια είναι τα χρονοδιαγράμματα πολύ σφικτά - έχει δώσει εγγυήσεις για να ξαναπάρει τις εκλογες...αδέρφια ειλικρινά μην δίνετε καμία σημασία όλα αλλάζουν από Παρασκευή-Δευτέρα και τούμπαλιν!
    Σας θυμίζω τι έγινε με Νετανιάχου, κυβερνήσεις πέφτουν η μια μετά την άλλη...απολαύστε τον πανικο τους και ειλικρινά από το 2010 νομίζω έχουν πρηστεί τα @@μας...γράψτε του εκεί ακριβώς!
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κλοιός σφίγγει, κ υπάρχουν άνθρωποι, που ενώ δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αναγκάζονται είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω ότι δεν θα μπορούν, να βλέπουν τους δικούς, που βρίσκονται σε κάποια ιδρύματα.
    Δεν θα πρεπε κάτι να γίνει άμεσα κ από εμάς;;;
    Έστω κάποια διαμαρτυρία, η κάποια συγκέντρωση;;;
    Γιατί οι επαναστάσεις από καναπέ δεν πολύ πιάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις