Πέφτουν σαν τα "κοτόπουλα" κατω

 

Επεσε σαν Κοτόπουλο αυτη η Γυναίκα …

Δεν πρόλαβε απο το εμβολιαστικό κέντρο(Νοσοκομείο Αγ.Δημήτριος  στη Θεσσαλονίκη)  να πάει στο αυτοκίνητο της!!!! Είναι ασφαλή τα εμβόλια μας λέει ο ΚΟΥΛΗΣ!!! Τώρα αν πεθαίνουν και κάποιοι δεν εγινε τίποτα για την ΚΟΥΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….15.000 Νεκροί στην Ε.Ε Μόνο!!! Στους 25 θανάτους είχαν σταματήσει το εμβόλιο της Γρίπης..Αυτό θα σταματήσει όταν πεθάνει το 80% του πληθυσμού!!

Την ωρα που ο Κουλης χαρτζηλικώνει με 150 ευρω τους νεους να εμβολιαστούν με τα επικίνδυνα πειραματικά  σκευάσματα οι πολίτες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα..Τρεις περιπτώσεις στο ιδιο Νοσοκομείο συνέβησαν..Αυτη κατεγράφη απο κινητό!!

Και ενω εχουν βγει στη δημοσιότητα οι Εφημερίδες οι εκδόσεις οτι ολα αυτά τα σχεδίασαν για να μειώσουν τον πληθυσμό κάποιοι τρέχουν για τα μπόλια ..για να ταξιδέψουν πιο γρήγορα στην δηθεν ελευθερία!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το Συμβούλιο της Επικρατείας καταργεί το Σύνταγμα κατ' εντολή Διαβολάκη. Διαβολάκη και λοιποί προσέξτε διότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!!! Σας περιμένει ξαφνικό λιντσάρισμα από τον οργισμένο κόσμο. Δεν θα γλιτώσετε!!! https://www.pronews.gr/koinonia/998292_oristiko-ste-katargei-arthro-toy-syntagmatos-poy-katohyronei-dikaioma-toy-mi Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφε να σου πω κατι που εγινε την παρασκευη η γυναικα μου παει σε ιιεκ για να παρει χαρτι (πτυχιο) για νυχια μια απο της κοπελες που ειναι μαζι εκανε το μπολι και οπως συζητουσανε για τα μπολια λεει η γυναικα μου ειδα οτι κολανε μαγνητακια στο σημειο που και παιρνει η ιδια που εκανε το μπολι ενα ευρω και το κολησε στον ομο και το εβγαλε φωτο εμειναν ολλες παγωτο το ζουμι τωρα πριν λιγες μερες και μια φιλη της γυναικας μου πριν καμια 10αρια μερες εκανε το τζονσον την λεω δειξε την φωτο στην φιλη σου που κολησε το ευρω της εδειξε την φωτο και τη απαντησε,ε λεει φιλη της τα εχω δει στο φουμπου βαζουν κολλα για να φενεται οτι μαγνητιζει μολις μου το ειπε καικα σου λεω μου εκαψε ολα τα κυταρα του εγκεφαλου μερικοι δεν ξυπνανε με ΤΙΠΟΤΑ δεν πα να δουνε 9 ο μηνας.Να στε παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις