Το κόμμα της Χαμενης Ατλαντίδας

Συνέδριο ΚΚΕ - Κουτσούμπας: Να μείνει ο αντεργατικός νόμος στα χαρτιά -  Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online 

Αφού το ΚΚΕ υπερασπίζεται χώρα

που δεν υπάρχει πια (την ΕΣΣΔ), ας γίνει κι ένα κόμμα υπέρ της καταποντισμένης νήσου…

Αυτό κι αν είναι βαρύ κάρμα και ξεχρέωμα θεόμαυρης κατάρας: Στον καύσωνα να τρέχεις μέχρι τον Περισσό, στο «Σπίτι του Λαού» (εκεί βρίσκονται οι πολυτελείς εγκαταστάσεις της κομματικής νομενκλατούρας), για να παρακολουθήσεις συνέδριο του ΚΚΕ και ν’ αγοράσεις λιανική το φιδέλαιο που πουλάνε χονδρική οι κομμουνιστές!

Στο συνέδριο ο Κουτσούμπας και άλλοι όμοιοί του θα αναλύσουν πώς θα σε σώσουν εφαρμόζοντας συνταγές που απέτυχαν, οδηγώντας περίπου τον μισό πληθυσμό του πλανήτη στην ένδεια και τη σκλαβιά και εκατοντάδες εκατομμύρια στον θάνατο! Ουσιαστικά είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις κάποιους αφελείς ότι μια χαλασμένη τηλεόραση (που έστειλε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της στον θάνατο ένεκα ηλεκτροπληξίας) έχει την καλύτερη εικόνα απ’ όλες, αρκεί εσύ να την… ανοίξεις σωστά.

Γι’ αυτό αξίζει να υπενθυμιστεί τι έλεγε Λεωνίδας Κύρκος (1924-2011) σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Καθημερινή» (3/12/2006), όταν είχε πει την αλήθεια για διάφορα «ιστορικά» στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία στις μέρες μας παρουσιάζονται σαν ημιθεϊκές μορφές από το κόμμα της Ατλαντίδας: «Ήμουν ένα στελεχάκι της βάσης που δεν μετείχε στις πολιτικές διεργασίες. Δεν είχε την πληροφόρηση, αλλά δεν είχε και το κουράγιο να δει κατάματα τους ανθρώπους, οι οποίοι στα μάτια του παρουσιάζονταν γιγάντιοι. Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτώμ…, περιτρίμματα!

»Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι, παραδείγματος χάριν, εάν νικούσε τότε η επανάστασή μας, θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο (σ.σ.: Βαφειάδης), έναν γελοίο άνθρωπο, τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος ήταν. Θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζιώτα, θα είχαμε υπουργό Παιδείας, παραδείγματος χάριν, τον Στρίγκο, θα είχαμε υπουργό Εσωτερικών τον άλλον τον ανεκδιήγητο άνθρωπο, που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία. Ηταν γραμματέας της νεολαίας. Ανθρωποι γελοίοι! Χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο. Σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες».

Βενσερέμος, σύντροφοι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Δυστυχώς τα περιττώματα βρίσκονται σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της μπανανιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα Νικολαοε οχι οτι οι μετεποιτα ηταν καλυτεροι!Επρεπε να το βαλεις σαν υστερογραφο στο αρθρο σου που κατα τα αλλα ηταν τελειο!Και για να εξηγουμαι αναφερομαι στην γλωσσα και την παιδεια την Ελληνικη που τη κατακερματισαν και την εφεραν σε αυτο το χαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι, μηπως οι τεχνοκρατες αλβαναλαβαν (αλβανα που τα λαβανανε χοντρα), πριτσισ (πριτσ και τσισ) δεν ειναι μεσα στα του αυγεια;
    Και οι μαουνες καρακαηδονες που τους περιτριγυριζαν - γραμματεις και φαρισαιοι, μια ''συνεννοημένη'' νταβατζοπαρεα.
    Αρπαξαν, λιγδωσαν με διαφορες κουτοπονηριες και την 'έκαναν' αλά γαλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κουτσούμπας είναι ένας πολιτικός, που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    Όλη του η καριέρα, όλη του η ζωή ήταν στο ΚΚΕ.
    Από μικρός στο κόμμα πήρε τη κομματική ανατροφή.

    Διαβάζουμε από το βιογραφικό του :
    "Μετά τις σπουδές του άσκησε αποκλειστικά κομματικά καθήκοντα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστό άρθρο! Ταιριάζει απόλυτα με το περίφημο (αυτοβιογραφικό) βιβλίου του μέλους του ΚΚΕ Χρονη Μίσσιου : "...καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς".
    Πολλά σημεία του βιβλίου πήραν σάρκα και οστά με το πέρασμα του χρόνου, όπως "Το όραμά μας, συντροφάκο, έγινε απλή πολιτική σκοπιμότητα", "Για το μόνο πράγμα που λυπάμαι, είναι ότι πεθαίνω μετά τον θάνατο του ονείρου"κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΚΟΜΜΑ ΛΙΒΥΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ θα του ταίριαζε καλλίτερα του μωρόχαυλου.
    Έτσι πελαγωμένος που χαζεύει σαν να ψ@λαρμενίζει δεν φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΝΝΝΝΝΤΤΣΣΣ....
    KOUTSOUMBAS ...
    PAGE NOT FOUND ,404 ERROR.
    MORE INFORMATION
    WHITE HATS@EXECUTIONCRIMINALS .COM.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις