O Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: γιατροί εργασίας αρνούνται να καταχωρήσουν καταγγελίες για σοβαρές παρενέργειες από το εμβολιασμένο προσωπικό.Τα πειραματικά εμβόλια προκαλούν:θάνατο,παραπληγία, παραλυσία προσώπου..Ποτέ η αποτελεματικότητα που εμφάνισαν οι εταιρίες δεν επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες μελέτες!!!

 

O Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: γιατροί εργασίας αρνούνται να καταχωρήσουν καταγγελίες για

σοβαρές παρενέργειες από το εμβολιασμένο προσωπικό.Τα πειραματικά εμβόλια προκαλούν:θάνατο,παραπληγία, παραλυσία προσώπου..Ποτέ η αποτελεματικότητα που εμφάνισαν οι εταιρίες δεν επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες μελέτες!!!

O Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne καταγγέλει: “υπάρχουν γιατροί εργασίας που αρνούνται να μεταφέρουν-καταγράψουν,καταχωρήσουν καταγγελίες για παρενέργειες από το εμβολιασμένο προσωπικό”. Δηλ. ο Καθηγητής που θυσίασε μια θέση περίοπτη και ρίσκαρε μια καριέρα αξιοζήλευτη γιατί δεν μασά τα λόγια του καταγγέλει ότι ακόμη και από το πιο νευραλγικό τομέα της Υγείας επίορκοι καθεστωτικοί υπάλληλοι μιλημένοι και προσκυνημένοι δίνουν μια επίπλαστη εικόνα για τα επίμαχα εμβόλια που προσβάλουν με σοβαρές παρενέργειες υπαλλήλους κι εργαζομένους που απασχολούνται σε διάφορους τομείς. Φανταστείτε τι γίνεται στους υπόλοιπους χώρους..Για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων λέει ότι παρ΄ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες μέσω των εργαστηρίων τους έδωσαν θεαματικά ποσοστά αποτελεσματικότητας αυτά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν από ανεξάρτητες μελέτεςοτέ δεν είδα άλλοτε στη ζωή μου τόσες σοβαρές παρενέργειες από εμβόλιο σε άτομα μάλιστα που γνωρίζω σε γονείς κ.α μια γειτόνισσα παρουσίασε υπέρταση, η μητέρα ενός συναδέλφου βιολόγου πέθανε μετά τον εμβολιασμό άλλα συμπτώματα που αναπτύσσονται είναι παραπληγία,παραλυσία προσώπου κ.α λιγότερα σοβαρά όπως φυσική κούραση. Δεν άκουσα μιλάνε για όλα αυτά καθημερινά υπάρχει μια προπαγάνδα …Υπάρχουν γιατροί εργασίας που αρνούνται να μεταφέρουν-καταγράψουν,καταχωρήσουν καταγγελίες για παρενέργειες από το εμβολιασμένο προσωπικό. Είμαι άρρωστος από κάτι με βλέπουν υποφέρω από σοβαρές παρενέργειες όπως πολλοί άλλοι από το προσωπικό και οι γιατροί εργασίας αρνούνται να καταχωρήσουν την περίπτωση μου στ΄αντίστοιχα περιστατικά, το εμφανίζουν σαν σύμπτωση. Όπως για π.χ υπάρχουν τέτοιες μαρτυρίες από τους πυροσβέστες Γαλλίας με σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Τα εμβόλια είναι πειραματικά προϊόντα”.

 Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων.Ο Καθηγητής Perronne ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994. έως το 2020 που απαλλάχθηκε εν μια νυκτί των καθηκόντων του για τη στάση του έναντι των πειραματικών εμβολίων. Η περίφημη θέση του Καθ.Λοιμωξιολόγου Christian Perronne διατυπώθηκε ως εξής: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ. ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΒΡΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΕΡΩΤΗ ΦΗΜΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΛΟΙ., ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ. ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις