Κλείδωσαν ξανά τον λογαριασμό του Πολάκη! Η σιωπή Τσίπρα, είναι κάτι παραπάνω από ύποπτη…

Ο Τσίπρας, ο Πολάκης και η σιωπή των... αμνών | Liberal.gr 

Δεν πρόλαβε να επανέλθει για μία μέρα ο λογαριασμός του Παύλου Πολάκη στο FB και κλείδωσε ξανά αμέσως, από την

κυβερνητική συμμορία που διαχειρίζεται το FB στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η επίθεση της ίδιας συμμορίας στο The Flag Report, συνεχίζεται για άλλη μία μέρα.

Μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα ολοκληρωτισμού, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σφυρίζει αδιάφορα… Δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση! Ο Αλέξης Τσίπρας, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει την πραγματική του φύση. Είναι ένα κομπλεξικό πλασματάκι, που νιώθει ότι ο Πολάκης, όπως πολλοί άλλοι πριν από αυτόν, (Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Αλαβάνος) του κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας και της κοινωνικής αποδοχής.

Πέρα από τα συμπλέγματα του Τσίπρα, που τον εμποδίζουν να κάνει το πρέπον απέναντι στον σύντροφό του, υπάρχει φανερά, θέμα Δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα, από τις φασιστικές συμπεριφορές των διαχειριστών του FB, για τις οποίες ο Αλέξης, δείχνει και να συναινεί, αλλά και να τις απολαμβάνει.  

Να μη ξεχνάμε ότι, όταν οι λογοκριτές έκαναν τα ίδια που κάνουν τώρα στον Πολάκη, στον Πρόεδρο Τραμπ, η Αριστερά στην Ελλάδα, άνοιγε σαμπάνιες! Τόσο δημοκρατικό φρόνημα έχουν οι σαλτιμπάγκοι του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους. Τώρα, στοχευμένα και μεθοδικά, κάποιοι, καθαροί από αυτούς, πληρώνουν το κόστος της αυθεντικότητάς τους.

Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού Υγείας.

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ, με αφορμή την πρώτη μου ανάρτηση… που τίποτα «επιλήψιμο» δεν περιέχει!

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, για να μπορεί ανενόχλητος να κάνει τα μεγάλα deal για τα οποία έχει δεσμευτεί, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ!!!

Πλέον δεν παίζουν με τα νεύρα μας…. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ!

Δεν προσκυνάμε τον ολοκληρωτισμό με πρόσχημα την πολιτική ορθότητα… και όλοι πλέον οφείλουν να πάρουν θέση!  Ή με την ήρα ή με το στάρι, για να πάψουν νοσηροί εγκέφαλοι και παρακράτος να αλωνίζουν ανενόχλητοι…!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλά είναι τόσο χαζός ο Τσίπρας που αντί να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα αυτή τη στιγμή του Πολάκη, σφυρίζει αδιάφορα, αφήνοντάς τον ακάλυπτο;
    Ο ηγέτης πρέπει να καλύπτει τους ανθρώπους του όταν συμβαδίζουν με το μεγαλύτερο μέρος του λαού. Γιατί στην Ελλάδα να έχουμε την ατυχία να μας προκύπτουν μικρόνοες ηγέτες που δεν ξέρουν ούτε το δικό τους συμφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ποιο είναι "το δικό τους συμφέρον" των πολιτικών ;
      Τις εκλογές φαντάζεσαι ;

      Το συμφέρον των πολιτικών (ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) είναι να εκτελέσουν και να ολοκληρώσουν ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ με τους Εξουσιαστές του Πλανήτη, τα οποία τυγχάνει να είναι θανατηφόρα για τους Έλληνες.

      Μη πιστεύετε τα παραμύθια περί Πολιτικής, που παρουσιάζουν τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα καθεστωτικά σάις. Οι πολιτικοί παίζουν ένα χοντροκομμένο καθημερινό θέατρο. Καθημερινά παίρνουν εντολές, για το τι θα κάνουν και τι θα πουν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις