Ομάδα Octagon και G7 μιλησαν για ειρήνη, αλλά μια πολύ άσχημη έκπληξη εξακολουθεί να είναι δυνατή


 Μια σειρά από δημόσιες και ιδιωτικές συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσαν ότι ο όμιλος Octagon με έδρα την Ελβετία και η θυγατρική τους G7 κάνουν προσπαθεια για ειρήνη. Αυτό είναι σύμφωνα -όπως αναφέρθηκε προηγουμένως εδώ- ενός παγκόσμιου συμβουλίου επτά περιοχών και ενός μελλοντικού οργανισμού σχεδιασμού που θα αναλάβει τις λειτουργίες των Ηνωμένων Εθνών, της BIS, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ κ.λπ.

Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος κάποιων πολύ δυσάρεστων σατανικών εκπλήξεων, συμφωνούν πολλές πηγές.

Για παράδειγμα, η οργάνωση Black Sun λέει ότι θα συνεχίσει να αυξάνει το χάος και να απειλεί έναν ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο, εκτός εάν ανακοινωθεί μια παγκόσμια ομοσπονδία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια, πολεμικά πλοία και πύραυλοι έχουν σταθμεύσει στην Κούβα, τη Βενεζουέλα και το Μεξικό, λένε. «Η πλειοψηφία του ρωσικού λαού θέλει να συγκρατήσει τις ΗΠΑ επαναλαμβάνοντας την κουβανική πυραυλική κρίση», επιβεβαιώνει μια ρωσική πηγή της FSB.

Την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι τα κράτη μέλη έχουν ξεκινήσει διαβουλεύσεις για την ανάγκη να τεθούν σε επιφυλακή τα πυρηνικά όπλα.

 https://tass.com/world/1804217

 Εκτός από τη συνεχιζόμενη απειλή πυρηνικού πολέμου, το θερινό ηλιοστάσιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή αυτής της εβδομάδας. Οι λάτρεις του Σατανά πραγματοποιούν πάντα κάποιου είδους μαζική πυροθυσία ή ολοκαύτωμα στον Σατανά την ή γύρω από εκείνη την ημερομηνία της 21ης ​​Ιουνίου. Όχι μόνο αυτό, οι μεσσιανικοί φανατικοί στο Ισραήλ υποσχέθηκαν να θυσιάσουν μια κόκκινη δαμαλίδα πριν από τις 22 Ιουνίου για να ξεκινήσουν τη διαδικασία κατασκευής του τρίτου ναού. Αφού αυτοί οι φανατικοί θέλουν να προκαλέσουν τον «θεό» να εμφανιστεί. Πηγές της Μοσάντ λένε ότι κάποιο είδος πολύ δυσάρεστης έκπληξης βρίσκεται στα σκαριά, αλλά λένε ότι δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σε ένδειξη ότι δεν θα είναι ωραίο, η κυβέρνηση της Δανίας ζητά από τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια επίθεση ή άλλη πιθανή κρίση, αποθηκεύοντας αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων και κρατώντας δισκία ιωδίου στο σπίτι.

 https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-06-15/danes-asked-to-keep-supplies-iodine-pills-to-prepare-for-crises?leadSource=reddit_wall

 Πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμης από την πλευρά τους λένε ότι η Επιχείρηση Blue Beam ξεκίνησε με προβολή ολογράμματος του Ιησού Χριστού

 https://www.youtube.com/shorts/NmAwqLu8Ln4

 Θα υπάρξουν περισσότερες τέτοιες εμφανίσεις με αποκορύφωμα «μια επίσκεψη εξωγήινων πριν από τις 15 Αυγούστου. Χιλιάδες θα δουν τα πλοία στη Midwest περιοχή των Πολιτειών. Το MSM δεν μπορεί να το καλύψει αυτό…. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα είναι σε όλο το διαδίκτυο και αυτό θα γίνει viral», λένε. Θα δούμε, κρατήστε τα μάτια σας στον ουρανό.

Εν τω μεταξύ, αν κοιτάξετε τις ειρηνευτικές προτάσεις που υπέβαλε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η ομάδα Octagon στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα, μπορείτε να δείτε τα περιγράμματα της ειρήνης στην Ουκρανία. Η ειρήνη στην Ουκρανία θα σήμαινε το τέλος του μυστικού πολέμου για τον πλανήτη Γη που μαίνεται εδώ και δεκαετίες.

Η πρόταση του Πούτιν καλεί την Ουκρανία να τραβήξει όλες τις δυνάμεις της στα δυτικά του ποταμού Δνείπερου και να παραχωρήσει τις περιοχές στα ανατολικά του στη Ρωσία. Θέλει επίσης η Ουκρανία να είναι ουδέτερη και απαλλαγμένη από πυρηνικά και να αρθούν όλες οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Η Ρωσία πρότεινε επίσης ένα νέο πλαίσιο ασφαλείας για την Ευρασία που θα περιλαμβάνει το ΝΑΤΟ.

 https://tass.com/politics/1803575

 Εν τω μεταξύ, η ομάδα Octagon και τα 78 κράτη-πελάτες τους μόλις ολοκλήρωσαν μια μεγάλη διάσκεψη ειρήνης στην Ουκρανία στην Ελβετία. Αν κοιτάξετε το μανιφέστο τους, ζητούσε βασικά τον έλεγχο του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Zaporizhye και την πρόσβαση στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας για εξαγωγές. Με άλλα λόγια, θα παραδοθούν αλλά ζητούν να ανάψουν ξανά τα φώτα και να έχουν πρόσβαση στο λιμάνι.

Αυτές οι προτάσεις δείχνουν ότι και οι δύο ομάδες συμβαδίζουν με μια μυστική συμφωνία που επιτεύχθηκε πριν από μήνες μεταξύ των Five Eyes και της Ρωσίας. Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία, η Ρωσία θα αναλάβει την ευθύνη για την ευρωπαϊκή ασφάλεια. Επίσης, η Οδησσός θα μετατραπεί σε ελεύθερο λιμάνι για να επιτρέψει στην Ουκρανία να εξάγει και να εισάγει μέσω της Μαύρης Θάλασσας.

Υπήρξαν σχετικές επικοινωνίες πίσω από το κανάλι την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της MI6 και της ρωσικής FSB σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία. 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις