Αλκυόν Πλειάδες

 


 Η ιστορία της Ινδίας

σημαδεύεται από διάφορες εισβολές, πρώτα από τους μουσουλμάνους, Άραβες και Μογγόλους, στη συνέχεια από τους Πορτογάλους που αναζητούσαν μια θαλάσσια οδό για το εμπόριο μπαχαρικών, και από τους Γάλλους και τους Βρετανούς με τον αποικισμό και την κυριαρχία τους σε έναν ειρηνικό λαό.

Αλλά πάνω απ' όλα, ήταν οι μουσουλμάνοι με τους τεράστιους στρατούς τους που προχώρησαν με μεγάλη βία και επιθετικότητα στην Ινδία και κατάφεραν να κατακτήσουν αυτή την τεράστια και πλούσια χερσόνησο, καταστρέφοντας στο πέρασμά τους έναν πολύτιμο πολιτισμό που υπήρχε εδώ και χιλιετίες, προκειμένου να αρπάξουν πολλά πλούτη που είχαν κληρονομήσει από τους προγόνους τους.

Έτσι, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, που θεωρείται μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και πρότυπο της έκφρασης της αγάπης του αυτοκράτορα των Μογγόλων Σαχ Τζαχάν για τη σύζυγό του Μουμτάζ, είναι μια προφανής απάτη και ένα παράδειγμα σφετερισμού του πολιτιστικού πλούτου της Ινδίας.

Παρά την κοινή πεποίθηση, το Ταζ Μαχάλ δεν είναι ένα ισλαμικό μαυσωλείο, αλλά ένας αρχαίος ναός αφιερωμένος στον θεό Σίβα, γνωστός ως Tέζο Μαχαλάγια, τον οποίο ο αυτοκράτορας των Μογγόλων επίταξε από τον τότε μαχαραγιά της Τζαϊπούρ, Jai Singh, για να τον μετατρέψει σε μαυσωλείο.

Υπάρχουν αρκετοί διάσημοι συγγραφείς και ερευνητές, όπως θα δούμε σε αυτό το βίντεο, οι οποίοι αποδεικνύουν με περισσότερες από προφανείς αποδείξεις, ότι πρόκειται για έναν ινδουιστικό ναό, και είναι καιρός οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν την τεράστια συνεισφορά που έχουν προσφέρει στον κόσμο ο βεδικός πολιτισμός και οι αρχαίοι Ινδουιστές, παρά το γεγονός ότι όλα είναι κρυμμένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις