Οι πεζοναύτες "φορτωσαν" την πρέσβη των ΗΠΑ στον ΟΗΕ για προδοσία

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Πέμπτη την πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη Linda Thomas-Greenfield με την κατηγορία της συνωμοσίας για διάπραξη εκλογικής νοθείας και προδοσίας, αφού την ενέπλεξαν σε μια αποτρόπαια συνωμοσία να επιτηρούν «παρατηρητές» και «ειρηνευτές» των Ηνωμένων Εθνών τα εκλογικά κέντρα τη νύχτα των εκλογών. Το 2024, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Η Τόμας-Γκρίνφιλντ προτάθηκε από τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν για να είναι ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη καθώς και ο Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις 20 Ιανουαρίου 2021 και η Γερουσία την επιβεβαίωσε τρεις μέρες αργότερα. Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα δεν τη θεωρούσαν απειλή μέχρι που ανακάλυψαν την προδοσία της την περασμένη εβδομάδα.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Σώματος Πεζοναυτών, πρόσθεσε, υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ της Τόμας Γκρίνφιλντ και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ Jean-Pierre Lacroix, τον οποίο τα Λευκα Καπελα είχαν προηγουμένως χαρακτηρίσει «διεθνές» εγκληματία όταν το όνομά του εμφανίστηκε στο στρατό του Merrick Garland. δικαστήριο τον Μάρτιο.

«Αυτός ο τύπος περιφρονεί τον Πρόεδρο Τραμπ, παρόλο που ο Τραμπ δεν του έχει κάνει τίποτα. Αυτές οι κατσαρίδες απλώς συνεχίζουν να σέρνονται εκει έξω. Με βάση αυτά που γνωρίζουμε, σε αυτή την περίπτωση, η Thomas-Greenfield ζήτησε τη βοήθειά του και όχι το αντίστροφο», είπε η πηγή μας.

Στο τηλεφώνημα που υπεκλεψαν, η Thomas-Greenfield ακούγεται να ζητά επίσημα τη βοήθεια του ΟΗΕ για τη διαφύλαξη των εκλογικών τοποθεσιών από «εξεγερτές MAGA και άπιστα στρατιωτικά στοιχεία των ΗΠΑ» που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τις εκλογές εκφοβίζοντας τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους. Ο Μπάιντεν, είπε, αναμένει ότι οι ανταγωνιστές του MAGA θα περικυκλώσουν τις τοποθεσίες εκλογών σε μπλε κομητείες σε όλο το έθνος, ανταγωνίζοντας, τραυματίζοντας και τρομοκρατώντας τους ειρηνικούς Δημοκρατικούς, στερώντας τους το συνταγματικό τους δικαίωμα να επανεκλέξουν τον Τζόζεφ Μπάιντεν και τη χώρα από μια δίκαιη εκλογή. Έκανε επίσης μια συγκλονιστική παραδοχή: Ένας ανησυχητικός αριθμός στρατιωτικών διοικητών είχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση και βοηθούσαν παράνομα τον «προσωπικό πόλεμο φθοράς» του Προέδρου Τραμπ εναντίον των νομίμως εκλεγμένων Δημοκρατικών. Ο Μπάιντεν, είπε, δεν μπορούσε πλέον να βασίζεται στην κλήση της Εθνικής Φρουράς για να απωθήσει τους στρατιωτικούς προδότες και την ασταμάτητη MAGA του Τραμπ.

«Πες μου κάτι που δεν ξέρω», της είπε ο Λακρουά. «Δεν μπορώ να μπω άλλο στις ΗΠΑ γιατί θα με κάψουν στην πυρά».

«Κρεμούν αθώους ανθρώπους, δεν τους καίνε», τον διόρθωσε η Thomas-Greenfield.

"Το ίδιο πράγμα λεμε. Οι Αμερικανοί δεν θα ανεχθούν ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ. Και αυτό θα έθετε τους ανθρώπους μας σε κίνδυνο», είπε ο Lacroix.

Είπε ότι οι συνέπειες μερικών αψιμαχιών ήταν ασήμαντες σε σύγκριση με αυτό που θα συνέβαινε εάν ο Ντόναλντ Τραμπ καθόταν ξανά στο Οβάλ Γραφείο - διακόπτοντας κάθε δεσμό με τον ΟΗΕ και τερματίζοντας αμετάκλητα τη χρηματοδότηση περισσότερων από 600 προγραμμάτων του ΟΗΕ.

«Το bankrolling θα τελείωνε τότε και εκεί», είπε στον Lacroix. «Και ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν θα ανακοίνωνε τις ειρηνευτικές δυνάμεις μία ή δύο μέρες πριν από τις εκλογές. Αυτός και ο Ομπάμα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας ότι είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η εκλογική ακεραιότητα, και ο κόσμος, αρκετά από αυτούς, θα το πιστέψει. Θα πιστέψουν ό,τι τους πούμε. Θα βεβαιωθούμε ότι έχουν καλούς λόγους».

Συνέχισε λέγοντας ότι 60.000-70.000 ειρηνευτικές δυνάμεις θα πρέπει να επαρκούν για να ενισχύσουν το FBI και τις δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας που έχουν ήδη προγραμματίσει να παρακολουθούν εκλογικά τμήματα για αντάρτες MAGA και στρατιωτικούς στασιαστές την ημέρα των εκλογών.

Είπε, «Θα το κανονίσουμε έτσι ώστε οι άνθρωποι εδώ να υποδεχτούν τους ειρηνευτές με ανοιχτές αγκάλες», αλλά δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς η διοίκηση θα το έκανε πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά, ο Λακρουά απάντησε ότι θα υποβάλει την πρόταση στον προϊστάμενό του, φαινομενικά τον Αντόνιο Γκουτέρες, και θα της απαντήσει μόλις είχε απάντηση.

Tα Λευκα Καπελα διαβεβαίωσαν ότι η Thomas-Greenfield δεν θα ήταν διαθέσιμη για να λάβει αυτήν την κλήση.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι πεζοναύτες αφόπλισαν τον ασύρματο συναγερμό στην κατοικία της στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και μπήκαν διακριτικά, πιάνοντας την Thomas-Greenfield και τον σύζυγό της, Lafayette M. Greenfield, να κοιμούνται ήσυχοι στο κρεβάτι. Όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι μισή ντουζίνα ένοπλοι πεζοναύτες βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρά τους, τους είχαν ήδη κάνει ένεση με ένα ηρεμιστικό ταχείας δράσης που τους έβαλε γρήγορα σε υπνωση.

«Υποπτευόμαστε ότι ο σύζυγος γνώριζε για τα εγκλήματά της και είναι συνένοχος. Θα δικαστεί μαζί της», είπε η πηγή μας. «Δεν μιλούν, φυσικά, και βρίσκονται σε μια εγκατάσταση επεξεργασιας».

Ερωτηθείς ποιο τυχαίο συμβάν οδήγησε τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου να κρυφακούσει το τηλεφώνημα, είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν μάτια και αυτιά παντού και παρακολουθούν τις αλληλογραφίες του Λακρουά από τότε που τα πρόσωπά του και του Ομπάμα εμφανίστηκαν στην κλήση ZOOM που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Γκάρλαντ.

Κλείνοντας είπε τον όρο «ΟΗΕ. Peacekeepers» είναι μια εσφαλμένη ονομασία. αυτό που ο ΟΗΕ αποκαλεί ειρηνευτές είναι στην πραγματικότητα μια ένοπλη δύναμη εισβολής.

 «Αν δούμε έστω και ένα "ειρηνευτικο"μπλε κράνος εκεί έξω, πυροβολούμε για να το σκοτώσουμε. Ας ελπίσουμε ότι, ο Λακρουά, και θα τον πάρουμε σε λίγο χρόνο, θα καταλάβει ότι την πήραμε την σκυλα και θα εγκαταλείψει κάθε σκέψη να προσγειωσει μπλε κράνη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις