Οι πεζοναύτες συλλαμβάνουν την Γενικη Εισαγγελεα του Oregon για προδοσία

 

Οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα τη Γενική Εισαγγελέα του Όρεγκον Έλεν Ρόζενμπλουμ με κατηγορίες για προδοσία που προέκυψαν από αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η αντι-Δεύτερη Τροποποίηση AG είχε ζητήσει αντισυνταγματικά τις αρχές επιβολής του νόμου να διενεργήσουν «έλεγχους ευεξίας» σε εγγεγραμμένους κατόχους πυροβόλων όπλων στο Grant, στο Baker και σε άλλους Ρεπουμπλικανικες κομητείες—συντηρητικοί προμαχώνες σε μια έντονα προοδευτική κατάσταση.

Η Ρόζενμπλουμ είναι μια ριζοσπαστικά φιλελεύθερη Δημοκρατική που κατείχε καθήκοντα μεταξύ του 2012 και της σύλληψής της τη Δευτέρα το πρωί. Η θητεία της δαπανήθηκε σε μια ενιαία, στρεβλή ατζέντα: στερώντας από τους κατοίκους του Όρεγκον το δικαίωμα δεύτερης τροποποίησης να φέρουν όπλα. Για την προώθηση αυτού του στόχου, το 2022, συνέγραψε το Μέτρο Ψηφοφορίας 114, το οποίο, αν και βρίσκεται ακόμη σε δικαστική διαμάχη, απαγορεύει τη χρήση, την κατοχή, την κατασκευή και τη μεταφορά πυρομαχικών.Απαιτεί άδεια για αγορά (ή μεταφορά) πυροβόλου όπλου· και απαιτεί από τις αρχές επιβολής του νόμου να τηρούν μητρώο των προσωπικών στοιχείων των κατόχων όπλων που περιέχονται στην αίτηση άδειας, συμπεριλαμβανομένων – νομικού ονόματος, τρέχουσας διεύθυνσης και τηλεφώνου του αιτούντος, ημερομηνία και τόπο γέννησης, φυσική περιγραφή, δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρόσθετη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη από την επιβολή του νόμου. Επιπλέον, η Ρόζενμπλουμ ενθάρρυνε τους φανατικούς εισαγγελείς να διώξουν πρόσωπα που εμπλέκονται σε πυροβολισμούς αυτοάμυνας.

Τον Ιανουάριο του 2024 παραπονέθηκε στην Κυβερνήτη Tina Kotek, ένα εξίσου κατακριτέο άτομο που βρίσκεται επί του παρόντος υπό έρευνα, ότι η νομοθεσία κατά των όπλων προχωρούσε πολύ αργά. Η Κότεκ είπε ότι και αυτή ζήτησε ένα Όρεγκον χωρίς όπλα, αλλά είπε ότι η άμεση προτεραιότητά της ήταν να επεκτείνει τα δικαιώματα LGBTQ+ στην πολιτεία (η Κοτέκ είναι λεσβία που έχει παραδεχτεί τον εαυτό της και ύποπτη για τρανσέξουαλ.) Είπε στην Ρόζενμπλουμ ότι θα έπαιρνε το αντι -2 Ατζέντα όταν το επιτρέπει ο χρόνος.

Αλλά η Ρόζενμπλουμ ήταν μια ανυπόμονη γυναίκα. Τόσο επείγουσα ήταν η επιθυμία της να καθαρίσει το Όρεγκον από τα πυροβόλα όπλα ιδιοκτησίας πολιτών που ξεκίνησε μια επιθετική, μονομερή σταυροφορία γεμάτη γκάφες. Το πρώτο της λάθος ήταν να εκφοβίσει τους σερίφηδες που παίρνουν στα σοβαρά τον συνταγματικό όρκο τους. Το δεύτερο λάθος της δεν ήταν διαισθητικό ότι μερικοί από αυτούς τους σερίφηδες είχαν φίλους στις Ένοπλες Δυνάμεις, ανάμεσά τους έναν εξέχοντα αξιωματικό του 75ου Συντάγματος Ranger στο Fort Moore της Τζόρτζια.

«Λοιπόν, ο στρατηγός Σμιθ δέχεται την κλήση αυτού του αξιωματικού. Λέει στον στρατηγό ότι αυτή η μάγισσα είναι σε συννενοησημε την εξουσία να διοικεί το τμήμα ενός σερίφη στο κέντρο του Όρεγκον για να βρει δικαιολογίες για να αρπάξει όπλα από τους ψηφοφόρους του. Και δεν μιλάμε καν για τουφέκια τύπου AR. Εννοούσε και κυνηγετικά τουφέκια. Ακουγόταν περισσότερο σαν FEMA και ATF παρά σαν AG. Τέλος πάντων, ο αξιωματικός διαβιβάζει τις πληροφορίες στον στρατηγό Σμιθ και λέει ότι θα το θεωρούσε προσωπική χάρη εάν οι στρατιώτες του μπορούσαν να συλλάβουν τον προδότη», είπε στην ιστοσελιδα μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Smith διέταξε τον Ranger να κρατηθεί σταθερός μέχρι να συμβουλευτεί τον Αντιναύαρχο Crandall στο JAG. Ο ναύαρχος είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι αν η Ρόζενμπλουμ παρενόχλησε έναν σερίφη, πιθανότατα παρενοχλούσε κι άλλους σερίφηδες και του ζήτησε να διερευνήσει διακριτικά άλλα τμήματα για να καθορίσει το εύρος της προδοσίας της Ρόζενμπλουμ.

«Η διακριτικότητα δεν είναι ακριβώς η ειδικότητά μου», φέρεται να είπε ο στρατηγός Smith στον ναύαρχο Crandall.

«Θα το φροντίσουμε από την πλευρά μου και θα επανέλθω», απάντησε ο ναύαρχος.

Η JAG αποκάλυψε γρήγορα το διάχυτο μοτίβο μεροληψίας της Rosenblum: Είχε τυραννήσει έξι —και πιθανώς περισσότερα— τμήματα υπό την ηγεσία συντηρητικών σερίφηδων υπέρ του 2Α.

«Το ενδιαφέρον είναι ότι η JAG δεν βρήκε στοιχεία ότι η Ρόζενμπλουμ επέβαλε τη θέλησή της σε κομητείες με βαρύ φιλελεύθερο δημογραφικό επίπεδο», είπε η πηγή μας. Ο ναύαρχος Κράνταλ συμφώνησε με τον στρατηγό Σμιθ ότι η Ρόζενμπλουμ ήταν ένοχη για προδοσία και ήταν πολύ επικίνδυνο για να παραμείνει ελεύθερη».

Στις 29 Απριλίου, μια ομάδα πεζοναυτών συνέλαβε τη Ρόζενμπλουμ καθώς έβγαινε έξω από την εξώπορτα του σπιτιού της στο Σάλεμ. Η "γρια αγελαδα"βρεθηκε σε μια κρίση οργής, χτυπώντας τα χέρια της κι επιτεθηκε στους πεζοναύτες με τα νύχια της. Η θυελλώδης ταραχή της τελείωσε απότομα όταν χτύπησε στο έδαφος - ένας πεζοναύτης της είχε κουνήσει το πρόσωπό της τόσο δυνατά που τα γυαλιά της πέταξαν από το πρόσωπό της.

Οι πεζοναύτες βρήκαν ένα πιστόλι 0,380 στην τσάντα της και ένα Glock42 στο ντουλαπάκι της.

«Οι τυπικοί κανόνες που προσπαθεις να επιβαλλεις θελεις να ισχυουν μονο για τους αλλους αλλα οχι για εσενα αλλα αυτο είναι υποκρισία», είπε η πηγή μας. «Η εξαφανιση της ωφελεί την κοινωνία. Οι μέρες της τρομοκρατίας της έχουν τελειώσει».

Η Rosenblum επρόκειτο να αποσυρθεί από τα καθήκοντά της στα τέλη του 2024. Τώρα, θα αποσυρθεί στο GITMO.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Μαΐου, 2024 16:13

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    ΠΑΡΆΓΡΑΦΟ.
    ΘΑ ΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ :
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ,ΘΑ
    ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ.
    ΩΡΑΙΑ.
    ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις