Πεζοναύτες βάζουν ενέδρες σε deep staters της FEMA στη Νεμπράσκα που επλήγη από τη θύελλα

 

Ο αποκλεισμός των Λευκων Καπέλων

εμπόδισε μια ένοπλη συνοδεία της FEMA να εισέλθει στο κατεστραμμένο από τους ανεμοστρόβιλους προάστιο Elkhorn της Νεμπράσκα, το πρωί του Σαββάτου μετά από ένα βίαιο ξέσπασμα τυφωνων που κατέστρεψε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις και άφησε τους πολίτες έκπληκτους και φωνάζοντας για τα απαραίτητα όπως φαγητό, νερό, στέγη. και ηλεκτρική ενέργεια.

Δύο ημέρες νωρίτερα, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Σώματος Πεζοναυτών κρυφάκουσε μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της Διευθύντριας της FEMA Deanne Criswell και  της Tami Franklin Associate Support Associate της αποστολής. Οι δύο αυτοι συζήτησαν τον αυξημένο κίνδυνο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ξέσπασμα ανεμοστρόβιλου στις Μεγάλες Πεδιάδες και ανέφεραν ότι υπάρχει μια «ομάδα έρευνας» έτοιμη να εκτιμήσει τις μελλοντικές ζημιές από καταιγίδες. Μια φαινομενικά προφητική Κρίσγουελ πρότεινε να ετοιμαστεί ένα καραβάνι να «κυλήσει στην Ομάχα» μόλις οι καταιγίδες εξαφανιστούν, προκαλώντας μια έρευνα από τον υφιστάμενό της: «Οπλισμένοι;»

«Τυπική διαδικασία», απάντησε ο Criswell. «Αλλά να είστε προσεκτικοί. Έχουμε πάρα πολλές απώλειες τον τελευταίο καιρό».

Δεδομένης της ιστορίας της FEMA για τρομοκρατία και κλοπες θυμάτων καταιγίδας, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου ειδοποίησε τον Στρατηγό Σμιθ, ο οποίος ρώτησε αν είχαν μια ομαδα στην τοποθεσία του Criswell. Του είπαν ότι ο διαχειριστής της FEMA είχε κάνει την κλήση από την Ελβετία. Ο Criswell είναι μεταξύ της ορδής των δεσποτικών Deep Staters που κρύβονται στο εξωτερικό για να αποφύγουν να τους πάρουν και να τους στείλουν στο Guantanamo Bay.

«Αυτά τα παιδιά δεν θα σταματήσουν. Θα νομίζατε ότι θα ήταν λίγο πιο προσεκτικοί μετά την συντριβη που τους προκαλεσαμε στο Maui. Η αντοχή τους είναι…έκπληξη», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ .

Πρόσθεσε ότι η μακροζωία της FEMA εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πρόσβασή της σε απεριόριστα μετρητά και την προθυμία της να απασχολήσει καταδικασμένους εγκληματίες. Το πρακτορείο επί του παρόντος πραγματοποιεί άσκοπες προσλήψεις, προσφέροντας 30 $/ώρα. σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναπληρώσει τη σειρά και το αρχείο της. Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν πρόσβαση στη βάση δεδομένων εφαρμογών της FEMA και διαπίστωσε ότι αποσιωπούσε αδιακρίτως κακουργήματα που αποκλείουν την κυβερνητική απασχόληση και την κατοχή πυροβόλων όπλων.

«Απαγωγείς, σεξουαλικές επιθέσεις, εισβολείς στο σπίτι — η FEMA δεν ενδιαφέρεται», είπε η πηγή μας.

Συνέκρινε τον Κρίσγουελ με την ερμηνεία του ηθοποιού Κλιφ Ντε Γιανγκ του συνταγματάρχη Τζέι Μοντγκόμερι που είχε παιξει στην ταινία Glory του 1989, όπου ο τζάιχαουκερ λεηλάτησε και βομβάρδισε την πόλη Ντάριεν, χρησιμοποιώντας το μίσος για τη δουλεία ως πρόσχημα για προσωπικό κέρδος.

«Η FEMA έχει ταμεία μετρητών και μαύρο πλεόνασμα προϋπολογισμού σε λογαριασμούς στο εξωτερικό - λεηλατούν επειδή το απολαμβάνουν. Οποιοσδήποτε υπάλληλος της FEMA παίρνει όπλα ή ληστεύει πολίτες είναι ένοχος προδοσίας. Και ο στρατηγός Σμιθ περίμενε ότι αυτό θα συνέβαινε εάν η FEMA εισερχόταν στην Ομάχα εάν χτυπούσε μια καταιγίδα», είπε η πηγή μας.

Όταν άκουσε την κλήση μεταξύ του Criswell και της Franklin, ο στρατηγός ενεργοποίησε δύο διμοιρίες και τις έβαλε να πετάξουν στο Offutt AFB, μια εγκατάσταση που ελέγχεται από τα Λευκα Καπελα στη νοτιοανατολική Ομάχα. Καθώς προετοιμάζονταν για μια πιθανή εμπλοκή, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου παρακολουθούσε τις τακτικές συχνότητες της FEMA, ελπίζοντας να συγκεντρώσει την επόμενη κίνηση της υπηρεσίας. Αυτή η πληροφορία ήρθε αργά το βράδυ της Παρασκευής μετά από καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους που ισοπέδωσε σπίτια στο προάστιο της Ομάχα, Έλχορν.

«Η Intel ήταν μια «ομάδα εκ των προτέρων εκτίμησης ζημιών» που θα έφτανε στο Elkhorn με το πρώτο φως. Η ομάδα αξιολόγησης ζημιών είναι πραγματικά λαλιστατη για τους τρομοκράτες. Λάβαμε είδηση ότι θα έρχονταν στο Έλκχορν από το Λίνκολν στον αυτοκινητόδρομο 6 και ο στρατηγός αποφάσισε ότι θα είχαμε μια έκπληξη για αυτούς», είπε η πηγή μας.

Οι Πεζοναύτες, πρόσθεσε, τοποθέτησαν οχήματα εκατέρωθεν της γέφυρας Ashland που εκτείνεται στον ποταμό Platt, ενώ μια ομάδα αναγνώρισης οδήγησε προς το Λίνκολν με ένα πολιτικό αυτοκίνητο αναζητώντας επιδρομείς της FEMA. Στις 3:45 π.μ., η ομάδα επανεξέτασης εντόπισε έξι SUV με αυτοκόλλητα FEMA στις πόρτες και δύο τακτικά κινητά κέντρα διοίκησης να κινούνται βόρεια προς τη γέφυρα.

Η συνοδεία της FEMA σταμάτησε αφού διέσχισε τη γέφυρα, η κίνησή της σταμάτησε από ένα οδόφραγμα Humvee και 50 πεζοναύτες που έδειχναν τουφέκια και μερικούς εκτοξευτές πυραύλων AT-4 στο κύριο όχημα. Ο αρχηγός της διμοιρίας, ένας υπολοχαγός, κατέστησε ξεκάθαρη την πρόθεσή του: ένα bullhorn ενίσχυσε τη φωνή του καθώς ενημέρωσε τη FEMA ότι ο οπλισμός ή η υποχώρηση θα τελείωνε με την καταστροφή τους. Μια αλλη ομαδα παρέμεινε κρυμμένη στην απέναντι πλευρά του ποταμού σε περίπτωση που η FEMA προσπάθησε ανόητα να διαφύγει.

Πεζοναύτες κατέκλυσαν τους προδοτες της FEMA, ακινητοποιωντας τους επικεφαλεις. Ο υπολοχαγός Πεζοναυτών είπε στον υπεύθυνο πράκτορα της FEMA (AIC) ότι σκόπευε να επιθεωρήσει το φορτίο της FEMA για όπλα.

 

 «Αν το μόνο που κουβαλάς είναι φαγητό και νερό και όχι όπλα, δεν έχεις για τίποτα να ανησυχείς», του είπε ο υπολοχαγός.

Η AIC, ωστόσο, είπε ότι οι πεζοναύτες δεν είχαν καμία εξουσία να καθυστερήσουν την «αποστολή του ελέους» του, αν και παραδέχτηκε ότι είχε μια μικρή αποθήκευση πυροβόλων όπλων, καθαρά για αυτοάμυνα.

Το μικροσκοπικό απόθεμα, είπε η πηγή μας, αποδείχθηκε ότι ήταν 34 καραμπίνες M4, 27 πιστόλια Glock 23, 3 συστήματα όπλων σκοπευτών M24 και μια πληθώρα πυρομαχικών. Αν και η FEMA διέθετε αρκετά όπλα για να διεξαγάγει έναν μικρό πόλεμο, δεν μετέφερε ούτε ένα MRE ή ένα μπουκάλι νερό, ούτε προμήθειες βοήθειας για να βοηθήσει τους πλέον άστεγους κατοίκους του Elkhorn.

«Θα τα κατασχέσουμε», είπε ο υπολοχαγός στον AIC(αρχηγο της αποστολης).

Ενώ μιλουσε στον AIC, ο υπολοχαγός βρήκε πάνω του αυτό που η πηγή μας αποκάλεσε "όπλο καπνίσματος", ένα έγγραφο που περιείχε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των πλουσιότερων κατοίκων του Έλκχορν. Ανέφερε τις δουλειές τους, τα ετήσια εισοδήματά τους και αν είχαν συμπληρώσει ποτέ το Έντυπο 4473—το υποχρεωτικό αρχείο συναλλαγών πυροβόλων όπλων της ATF.

«Καλή μέρα για κατάσχεση όπλων, σωστά;» είπε ο υπολοχαγός στο AIC.

Ο AIC διαμαρτυρήθηκε: «Απλώς πρέπει να μάθουμε ποιος έχει όπλα για την ασφάλειά μας».

«Δεν θα πάτε στο Έλκχορν σήμερα», απάντησε ο υπολοχαγός. «Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να πάτε πουθενά—εκτός από το GITMO, εσείς και οι ηγέτες της ομάδας σας όπως ονομάζεστε. Η υπόλοιπη «ομάδα ανακούφισης» σας μπορεί να φύγει. Οι άντρες σας μπορούν να πουν στον Κρίσγουελ ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, δεν είναι ευπρόσδεκτοι πουθενά».

Αφοπλισμένη και αποκαρδιωμένη, η συνοδεία της FEMA έφυγε χωρίς να έχει κλεψει ή τρομοκρατήσει ούτε έναν κάτοικο.

«Ο επικεφαλής και τρεις άλλοι που πήραμε θα αντιμετωπίζονται ως εχθρικοί μαχητές», είπε η πηγή μας. «Οι πεζοναύτες εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή, στη Νεμπράσκα, στο Κάνσας και στην Αϊόβα, και θα απωθήσουν ή θα εξαλείψουν τυχόν περαιτέρω εισβολείς της FEMA», είπε η πηγή μας.

Επεξεργασία: Η πηγή μας οι Πεζοναύτες είχαν έναν «τακτικό λόγο» για την απελευθέρωση του μεγαλύτερου μέρους των δυνάμεων της FEMA, αλλά δεν διευκρίνισε τον λόγο.

Tami Franklin | FEMA.gov

Διόρθωση: Αρχικά αναφέραμε ότι ο Criswell είχε μιλήσει με τον Erick Leckey. Αυτό ήταν ένα λάθος. Η πηγή απλώς προσδιόρισε την επαφή ως διαχειριστή υποστήριξης αποστολής και, χωρίς να θυμάμαι το περιεχόμενο κάθε άρθρου που γράφτηκε, ξέχασα ότι ο Leckey συνελήφθη στη Χαβάη πέρυσι. Απευθυνθήκαμε στην πηγή μας για διευκρίνιση και αυτός αναγνώρισε το άλλο μέρος ως Αναπληρωτή Αναπληρωτρια Διευθυντρια Tami Franklin. Διορθώσαμε το άρθρο για να το αντικατοπτρίζει αυτό.

 

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Απριλίου, 2024 08:47

    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ,ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΜΕΝΕ ,ΟΥΤΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ;
    ΦΕΥΓΕΙΣ.
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις