Μια τελευταία μάχη και ο κλάδος Rockefeller/Hitler της Χαζαρικης Μαφιας θα πέσει


 Η παγκόσμια συμμαχία λευκών καπέλων σημείωσε σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα στη συνεχιζόμενη μυστική μάχη για τον πλανήτη Γη. Ο Klaus Schwab Rothschild, οι Battenbergs (British Royals), η Hillary Clinton Rockefeller, ο Barack Obama Hitler, ο Bill Gates και ο Dr. Anthony Fauci εκτελέστηκαν όλοι στο Γκουαντάναμο, σύμφωνα με τον Pascal Najadi, τον γιο του συνιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. που ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται άμεσα.

 https://www.bitchute.com/video/DpUl9G07JyEV/

 Έχουμε επιβεβαιώσει ανεξάρτητα με την MI6 ότι ο Schwab έχει φύγει και γνωρίζουμε ότι οι υπόλοιποι που αναφέρονται έχουν τοποθετηθεί όλοι σε μια λίστα εκτέλεσης.

Πηγές της Μοσάντ επιβεβαιώνουν ότι οι Βρετανοί βασιλιάδες έχουν επίσης σκοτωθεί. Αυτός είναι ο λόγος που άλογα χωρίς ιππείς -ένα από αυτά είναι βαμμένο κόκκινο για να μοιάζει με αίμα- καλπάζουν γύρω από το Λονδίνο. Στο εδάφιο Αποκαλύψεις 6:2, ο Ιωάννης περιγράφει ότι είδε τους Τέσσερις Ιππείς της Αποκάλυψης και περιγράφει πώς «κοίταξε, και ιδού ένα χλωμό άλογο· και το όνομά του που καθόταν πάνω του ήταν Θάνατος, και η Κόλαση τον ακολούθησε».


 Αυτό έγινε μετά την παραίτηση του Αρχηγού των Ισραηλινών Πληροφοριών Υποστράτηγος Aharon Haliva λόγω της αποτυχίας της ψευδούς σημαίας της 7ης Οκτωβρίου στη Γάζα. Η παραίτησή του προκάλεσε «ένα μεγάλο τσουνάμι ή εκκαθάριση στον Γενικό Διευθυντή Στρατιωτικών Πληροφοριών σε όλο τον κόσμο… έχουν φύγει όλοι», λέει ο επικεφαλής της MI6.

Σε άλλη απόδειξη, ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Ben Gvir ενεπλάκη σε ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα ενώ έφευγε από τη Ramala.


 Επόμενος, ο πατέρας του Ισραηλινού υπουργού Haim Biton τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιερουσαλήμ.


 https://tr.im/world/israel/israeli-minister-haim-bitons-father-seriously-injured-in-jerusalem-car-crash

 Τώρα το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εκδίδει εντάλματα σύλληψης για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και άλλους Ισραηλινούς αξιωματούχους.

 https://www.palestinechronicle.com/unnaturally-afraid-netanyahu-worried-icc-could-issue-arrest-warrants/#

 Γνωρίζουμε επίσης ότι τα επιζώντα μέλη της οικογένειας Rothschild έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν με τη συμμαχία. Αυτό σημαίνει ότι μια τελευταία μεγάλη μάχη ενάντια στη γραμμή αίματος Χίτλερ/Ροκφέλερ θα πρέπει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και να απελευθερώσει την ανθρωπότητα.

Οι επιζώντες Ροκφέλερ υπό τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ είναι σίγουρα απελπισμένα και επικίνδυνα θηρία που βρίσκονται στη γωνία τώρα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τώρα που ο υπουργός Εξωτερικών του Ροκφέλερ, Άντονι Μπλίνκεν, επέστρεψε σπίτι με άδεια χέρια από την αποστολή του στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα. Ρίξτε μια ματιά στην έκφρασή του καθώς ποζάρει με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping και μπορείτε να δείτε ότι είναι βαθιά απογοητευμένος και φοβισμένος.

 

 Ο Blinken ξεκίνησε τη συνάντηση στην Κίνα λέγοντας: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, δεν επιδιώκουν να αλλάξουν το σύστημα της Κίνας, δεν επιδιώκουν να καταστείλουν την ανάπτυξη της Κίνας, δεν επιδιώκουν να αναζωογονήσουν τις συμμαχίες τους εναντίον της Κίνας και δεν έχει καμία πρόθεση να έχει σύγκρουση με την Κίνα».

Ο Xi απάντησε λέγοντας «Τιμάτε τα λόγια με πράξεις αντί να λέτε ένα πράγμα αλλά να κάνετε το άλλο… Σήμερα, όπως το βλέπω, οι κάτοικοι του ίδιου πλανήτη πρέπει να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Ζούμε σε έναν αλληλεξαρτώμενο κόσμο και ανεβοκατεβαίνουμε μαζί. Με τα συμφέροντά τους βαθιά συνυφασμένα, όλες οι χώρες πρέπει να οικοδομήσουν τη μέγιστη συναίνεση για αποτελέσματα win-win και all-win. Αυτό είναι το βασικό σημείο εκκίνησης για την Κίνα να δει τον κόσμο και την Κίνα-ΗΠΑ. σχέση», είπε ο Σι.

Στα παρασκήνια, ο Blinken ζήτησε τρισεκατομμύρια δολάρια δανείων σε αντάλλαγμα για υποσχέσεις για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής», ενώ ταυτόχρονα απειλούσε να επιτεθεί στην Κίνα με όπλα καιρικού πολέμου, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

Οι Κινέζοι του είπαν να "παρει δρομο" και η συνάντηση διακόπηκε όπως δείχνει αυτό το βίντεο:

Xi Jinping: Πότε θα φύγει [Blinken];

Βοηθός: Φεύγει απόψε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Blinken απείλησε ευθέως το Πεκίνο για αυτό που η Ουάσιγκτον περιγράφει ως υποστήριξη της Κίνας στον ρωσικό στρατό σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες.

 


 Δεδομένου ότι έφυγε με άδεια χέρια, η φατρία Ροκφέλερ σίγουρα τελειώνει γρήγορα από χρήματα. Υπενθυμίζουμε ότι το 2007, λίγο πριν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσουν κατά τη διάρκεια του «σοκ της Lehman» και διασώθηκαν από την Κίνα, το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ήταν κάτω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια, το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν περίπου 160 δισεκατομμύρια δολάρια και οι πληρωμές τόκων ήταν περίπου 400 δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα το χρέος έχει ξεπεράσει τα 34 τρισεκατομμύρια, αυξάνεται κατά 1 τρισεκατομμύριο δολάρια κάθε εκατό ημέρες και το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους έχει ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

 https://www.zerohedge.com/political/washingtons-fiscal-mess-irresponsible-unethical-immoral-former-us-comptroller-general

 Έχουν ήδη κλέψει τόσα πολλά από τους ανθρώπους που 17 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ υποφέρουν από έλλειψη τροφής.

 https://sputnikglobe.com/20240423/nearly-13-of-us-households-face-lack-of-food—reports-1118077054.html

 Το αποτέλεσμα είναι μια κατάρρευση της κοινωνικής τάξης στις ΗΠΑ. Ο αριθμός των ατόμων που ανέφεραν ότι έχουν πέσει θύμα εγκλήματος έχει αυξηθεί κατά 42,4% μεταξύ 2021 και 2022. Η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να πει ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί κατά 2%, επειδή οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να καλούν την αστυνομία που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

 https://dailycaller.com/2024/04/25/media-outlets-misrepresenting-crime-stats-biden/

 Ο πρώην πρόεδρος της Federal Reserve, Άλαν Γκρίνσπαν, είπε κάποτε: «Οι ΗΠΑ μπορούν να πληρώσουν οποιοδήποτε χρέος έχουν, επειδή μπορούμε πάντα να τυπώνουμε χρήματα για να το κάνουμε αυτό. Υπάρχει μηδενική πιθανότητα προεπιλογής»

 


 Το 'πιασες? Τίθεται το ερώτημα… γιατί πληρώνουμε φόρους αν μπορούν απλώς να τυπώσουν χρήματα; Το γεγονός είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει πάψει να δέχεται τα αστεία χρήματά τους και έτσι δεν μπορούν να εκτυπώσουν το δρόμο τους από αυτό.

Οι Ροκφέλερ αγόρασαν χρόνο με απάτη κρυπτονομισμάτων και κλέβοντας ρωσικά περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί επίσης να έχουν εκβιάσει χρήματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πλημμύρισε με βροχή περίπου ενός έτους σε λιγότερο από μια μέρα στις 16 Απριλίου και πηγές γαλλικών μυστικών υπηρεσιών λένε ότι τα ΗΑΕ φαίνεται τώρα να έχουν ξεμείνει από χρήματα.

 https://www.bbc.com/news/science-environment-68897443

 Ανεξάρτητα, αυτό είναι απίθανο να κρατήσει τους Rockefellers στην επιχείρηση τον περασμένο Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε να οργανώσουν κάποια σημαντικά γεγονότα για να προσπαθήσουν να καλύψουν τη χρεοκοπία τους και την κατάρρευση των συστημάτων τους.

Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που η AirBnB αναμένει μεγάλης κλίμακας κυβερνητικές ενέργειες και lockdown να ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με ένα νέο email που έλαβε.

 

 Το email τους δείχνει ότι περιμένουν τα ακόλουθα τον Ιούνιο:

Κήρυξε έκτακτες ανάγκες δημόσιας υγείας και επιδημίες.

Κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί

Στρατιωτικές ενέργειες και άλλες εχθροπραξίες

Μεγάλης κλίμακας διακοπές σε βασικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας

Φυσικές καταστροφές

 https://www.timeout.com/usa/news/airbnb-updates-its-policy-for-summer-rentals-and-beyondwhat-to-know-041024

 Το παρακάτω βίντεο δείχνει 25 τρόπους με τους οποίους οι ΗΠΑ καταστρέφονται από αυτούς τους ανθρώπους.

 


 Θα εξετάσουμε περισσότερο αυτό παρακάτω, αλλά πρώτα, θέλουμε να μιλήσουμε για μια τεράστια μυστική μάχη που μαίνεται στην Ιαπωνία. Το γερμανικό παρακλάδι της Χαζαρικής Μαφίας προσπάθησε να σκοτώσει την ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια προσποιούμενος τον βασιλιά Κάρολο ήταν ακόμα ζωντανός και χρησιμοποιώντας τον για να προσκαλέσει τους βασιλικούς να επισκεφθούν την Αγγλία τον Ιούνιο. Η MI6 προειδοποίησε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι ήταν μια παγίδα που έστησαν ο επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου Simon Case και ο πρώην επικεφαλής της MI6 John Scarlett. Πηγή κοντά στην αυτοκρατορική οικογένεια είπε ότι γνώριζαν ότι ήταν παγίδα και δεν σχεδίαζαν να πάνε.

Αυτή η πρόσκληση ήρθε μετά από μια σημαντική νίκη των λευκών καπέλων στη μάχη για τον έλεγχο της Τράπεζας της Ιαπωνίας. 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΆΛΟΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΊΘΕΙ....

    ΜΆΛΛΟΝ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΏΑ ΕΊΔΑΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΌ ΑΛΌΓΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ(ΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΏΝ ΟΙΚΩΝ PRIVILEGE) KΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΌΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.

    ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΆΛΟΓΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥΣ,ΈΝΔΕΙΞΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ....

    ΠΆΝΤΑ ΝΑ ΒΆΖΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΈΧΕΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΎΡΗΤΑ ΤΙΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ " ΤΟΥ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ.

    ΕΙΔΙΚΆ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΆΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις