ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....!!!


Οι Ισραηλινές Άμυνας (IDF) έχουν τον πλήρη έλεγχο των Twitter, Facebook, Skype, Whatsapp, Instagram, YouTube, Flickr, Pinterest, Snapchat και (όλες οι εφαρμογές Google) και άλλα κοινωνικά δίκτυα + τα τηλέφωνα στα οποία είναι εγκατεστημένα.


Όταν γράφεις κάτι, δεν είσαι ποτέ ελεύθερος να πεις αυτό που σκέφτεσαι. Ψεύτικη ιδιωτικότητα, η ουτοπία της ελευθερίας της έκφρασης, η συνεχής παρακολούθηση και η κατασκοπεία.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Απριλίου, 2024 15:10

    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ !
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ
    ΔΑΜΑΛΙΑ.....
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν φτάνει που όλα τα δίκτυα υποδομής στην Αμερική είναι παραδομένα (με συμβάσεις που πληρώνονται πανάκριβα από τους πολίτες), στον ελεγχό τους για "ασφάλεια" βέβαια, όπως πάντα....πέρα από Γερουσίες και Κογκρέσσα, σε πολλές Πολιτείες εκπαιδεύουν και την Αστυνομία με Ισραηλινες αγκαλίτσες. Μας το λένε ανοιχτά: ο εχθρός της Ανθρωπότητας είναι ο αντισημιτισμός κι όποιος δεν συμφωνεί είναι με την ΧΑΜΑΣ, συνεπώς τρομοκράτης και ενάντιος των "φωτεινών" δυνάμεων.
    Δείτε πως μπουκάρουν οι τραμπούκοι έτοιμοι να λοιώσουν ότι βρούν μπροστά τους:

    https://ugetube.com/watch/kimiversen-shocking-idf-link-exposed-campus-riot-police-trained-in-israel-mp4_eLf3O1QaHILeuIK.html

    Όλα στο φώς λοιπόν. Τι κι αν ο κόσμος τους είναι μιά τρύπα και η ζήση τους άλαμπη, όπως έλεγε ο Ποιητής...παραφραστικά.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επομένως ρε φίλε sinomosiologe γιατί μας ζητάς να γράφουμε με ψευδώνυμο εφόσον όλοι γνωρίζουν ποιοί είμαστε αυτοί που γράφουμε εδώ και που ακριβώς κατοικούμε??? (τροφή για σκέψη)

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ζητησα να βαζετε ψευδωνυμο.Ζητησα να βαζετε ονομα κι αν φοβαστε τοτε να βαζετε ψευδωνυμο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις